ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2003

Τι δε μπορώ στις γυναίκες

Από vlammadi

Φαμ Φατμέ Ιδού το άρθρο που θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και θα στρέψει το φεμινιστικό (sic) κίνημα εναντίον μας, αλλά εμείς δε μασάμε και το εκδίδουμε!


1. Περπατάνε αργά


Ε, όχι, δε μπορείς να διασχίζεις 500 μέτρα σε 15 λεπτά! Αν το κάνεις είσαι απαράδεκτη και θυμίζεις περισσότερο σαλιγκάρι, παρά άνθρωπο. Έχεις πολλές πιθανότητες να ξεχάσεις τον προορισμό σου, και πολλές περισσότερες να φτάσεις αργοπορημένη.



2. Μιλάνε πολύ


Όχι μεν δεν τηρούν το "όταν τρώμε δε μιλάμε", αλλά μιλάνε και οπουδήποτε αλλού βρεθούν. Οκ, δεν είπαμε να είναι μούγκα στη στρούγκα, αλλά ένας normal άνθρωπος θέλει και κάποιες στιγμές να χαλαρώσει και να μην έχει τον ενοχλητικό βόμβο στ’ αυτιά του.



3. Σημασία στη λεπτομέρεια


Όχι, γλυκειά μου, για μένα δεν έχει σημασία αν έχασες 3 ή 4 κιλά. Αφ' ενός το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και αφετέρου δε νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν, εκτός απο τις ανόητες φίλες σου.



4. Μούτρα


Όχι το ότι σου μίλησα κάπως απότομα την προηγούμενη βδομάδα, δεν είναι δικαιολογία για να μην μου μιλάς. Είναι ένα πράγμα περασμένο, και κατ'εμέ ξεχασμένο. Δεν κερδίζεις τίποτα με αυτό.



5. Νεύρα


Δεν είναι αναγκη να φωνάζεις για να καταλάβει ο άλλος κάτι! Ίσα ίσα, που έτσι τον εκνευρίζεις περισσότερο. Οι υστερίες και το σπάσιμο των πιάτων αλλού, οι πιο πολλοί από μας, θα σας κοιτάξουν απλά με ένα απαθές βλέμα και θα συνεχίσουν τη δουλειά τους...


Σχόλια από επισκέπτες: