ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Τρίτη, 24 Μαΐου 2005

Επάγγελμα γελάδα

Από aparadektos

Φαμ ΦατμέΗ γελάδα είναι ένα επάγγελμα που απαιτεί πλούσιο στήθος και δεν πρέπει να συγχέεται με την "αγελάδα" η οποία δεν αποτελεί επάγγελμα αλλά θηλαστικό! Πάντως, παρ' ό,τι χρειάζεται πλούσιο στήθος για την εξάσκηση του επαγγέλματος, δεν πρέπει να το συγχέουμε ούτε μ' αυτό της "γυναίκας", διότι οι "γελάδες" αφενός μεν είναι χρήσιμες, αφετέρου δε γκρινιάζουν. Το επάγγελμα "γελάδα", εξασκείται συνήθως από νεαρά θηλαστικά του τύπου "αγελάδα" τα οποία προσλαμβάνονται από γαλακτοβιομηχανίες, με σκοπό να παράγουν γάλα. Η επαγγελματική αυτή σχέση, ομοιάζει με το επάγγελμα της τροφού, το οποίο όμως δεν εξασκείται από γελάδες αλλά από γυναίκες με πλούσιο (όπως και οι γελάδες) στήθος. Όμως οι τροφοί δεν δουλεύουν σε γαλακτοβιομηχανίες αλλά σε πλούσιες μητέρες που το στήθος τους το έχουν για άλλους λόγους και όχι για πεινασμένα μωρά.


Γενικώς οι αγελάδες εκμεταλλεύονται τα μεγάλα τους στήθια όπως και μερικές ηθοποιές που τα μοστράρουν με σκοπό να πάρουν κανένα ρολάκι και να γίνουν γνωστές. Η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα σε μια γελάδα και μια ηθοποιά με μεγάλα βυζιά, είναι ότι η γελάδα, σε αντίθεση με την ηθοποιά, δε χρησιμοποιεί σιλικόνη. Η καθημερινή ενασχόληση της "γελάδας" περιορίζεται στο άρμεγμα, το φαγητό και τον ύπνο. Συγκεκριμένα, το άρμεγμα γίνεται με θωπείες επί του στήθους, πράγμα που αποδεικνύει περαιτέρω τη μη σχετικότητα της "γελάδας" με τη "γυναίκα". Και αυτό επειδή η μεν "γελάδα" δια της θωπείας του στήθους καθίσταται χρήσιμη και προσφέρει δώρο το γάλα, ενώ η γυναίκα δια της αυτής μεθόδου καθίσταται απαιτητική και ζητά να της προσφερθεί δώρο, κυρίως χρυσαφικό!


ουργάζ' η αγιλάδα μ'Με άλλα λόγια, η εργασία της "γελάδας" δεν είναι καμιά δύσκολη υπόθεση, ενώ το PhD ή άλλο μεταπτυχιακό, δε θεωρείται απαραίτητο. Μολαταύτα, δε συνιστάται, ως επάγγελμα, για τους αγαπητούς μας αναγνώστες αλλά ούτε και για τις αγαπητές μας αναγνώστριες. Διά τους μεν αναγνώστες επειδή οι περισσότεροι εξ' αυτών στερούνται στήθους, δια δε τις αναγνώστριες επειδή οι περισσότερες εξ΄ αυτών στερούνται ήθους και αν θωπευτούν καταλλήλως εις τα στήθη, θα λησμονήσουν την εργασία και θα επιζητήσουν δώρο.


Έτσι λοιπόν, ακόμα και στην περίπτωση που τυγχάνετε γυναίκα με μεγάλο στήθος, το επάγγελμα γελάδα καλύτερα να το αποκλείσετε. Προτιμήστε το επάγγελμα της ηθοποιάς ή της χορεύτριας σε καμπαρέ, ιδιαιτέρως εάν δεν έχετε καμία σχέση με τον χορό ενώ η επί του στήθους θωπεία και μάλιστα επ' αμοιβή, αφενός δεν έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή γάλακτος, αφετέρου δε σας ενοχλεί.

Καλή σταδιοδρομία!


Συναφή επαγγέλματα:
Κίνδυνοι εκ του επαγγέλματος:Τα τυχερά του επαγγέλματος


Καθημερινή θωπεία στήθους!Φράση κλειδί


"Μμμμμμμ…", "Σιγά το στήθος, θα μου ξεχειλώσεις…" κλπ.Ετυμολογικά σχόλια


Η γελάδα προέρχεται εκ της αγελάδας δηλαδή "αγελάς", αγελαία. Επίσης υπονοεί την χοντρή γυναίκα (έγινε σα γελάδα) και τον κουβαλητή τον άντρα που είναι λίγο μαλάκας (τον άρμεξε σαν γελάδα και μετά τον παράτησε). Γνωστό επίσης είναι το σπινθηροβόλο βλέμμα της, γι' αυτό άλλωστε λέγεται πως ανάμεσα σε χίλιους ανθρώπους, τον πολιτικό τον ξεχωρίζεις απ΄ το σπινθηροβόλο βλέμμα, της αγελάδας. Πάντως, η λέξις "γελάδα" προέρχεται από την λέξη "αγελάδα". Το άλφα της αγελάδας είναι, υποθέτω, στερητικό και άρα "αγελάδα" είναι θηλαστικό που δεν κάνει, ενώ "γελάδα" είναι επάγγελμα που κάνει (γάλα).


Υ.Γ. Ο οδηγός επαγγελματικού αποπροσανατολισμού, τελεί υπό έκδοσιν. Παρότι έχω προτάσεις από διάφορους εκδότες, το θέμα κολάει σε μία και μόνον λεπτομέρεια. Όλοι οι εκδότες επιμένουν να ολοκληρώσω πρώτα την συγγραφή και μετά να προβούν στην έκδοση, ενώ εγώ επιμένω για το αντίθετο.


Κρίμα.


Σχόλια από επισκέπτες: