ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

Επηρμένη κατάσταση - πλήρης ανάλυση

Από Webmaster

Φέξε μουΣου έχει τύχει να είσαι με κάποιον και να νιώθεις αμήχανα, δηλαδή να ανοίξει η γη να σε καταπιεί παρόλο που αυτός δείχνει τέλειος; Νιώθεις ένα ξέρασμα κάτι όταν ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις τα τσακλοκούδουνα να κάνουν φασαρία για το τίποτα; Συγχαρητήρια, μόλις βίωσες μια επηρμένη κατάσταση.


Ορισμός

Επηρμένη κατάσταση λέγεται η κατάσταση εκείνη που είναι φτιαχτή, θες για να κρύψει τις ντροπές, θες για να εντυπωσιάσει, θες για να αποφύγει ο άλλος τις συνέπειες. Και τη λέμε επηρμένη κατάσταση διότι είναι ανασηκωμένη (shifted) από τη νορμάλ, φυσιολογική κατάσταση ζωής των κοινών ζώων σαν εσένα. Για να σου δώσω να καταλάβεις: Επηρμένη κατάσταση είναι το γράψιμο ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ME TO CAPS LOCK ΑΝΑΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (και να κρύψω επίσης ότι την έχω μικρή).


Παραδείγματα



Russell Brand

Εικόνα 1. Παράδειγμα ατάλαντου & επηρμένου τζιτζ κάι που προσπαθεί να πείσει ότι είναι μέγας γαμιάς και μέγας star.


Πόρισμα

Η επηρμένη κατάσταση έχει άμεση σχέση με το χαρακτήρα του φορέα. Όπου υπάρχει επηρμένη κατάσταση, κρύβεται συνήθως από πίσω ένα τζιτζ κάι.

Δηλαδή:
Αν έχεις την ατυχία και πέσεις σε επηρμένο τζιτζ κάι, τότε θα έχεις πρόβλημα χοντρό.


Με σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους (που δεν αποκαλύπτω γιατί άμα αρχίσει ο ανταγωνισμός να τις χρησιμοποιεί τη βάψαμε) έχω συμπεράνει ότι:



Σχόλια από επισκέπτες: