ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Σάββατο, 29 Ιουνίου 2002

Πόσο περήφανος είσαι για το ζώδιό σου; (Ι)

Από Lilla

Υδροχόοι: Οι υδροχόοι είναι φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάνε τα αρχίδια όλων με τις περίεργες ιδέες τους. Είναι μανιακοί αλλά και αμφισεξουαλικοί. Οι περισσότεροι υδροχόοι βρίσκονται στα ψυχιατρεία.

 

Ιχθείς: Είστε ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι είστε αδερφές! Γκρινιάζετε συνεχώς και περιμένετε τα πάντα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί και τεμπέληδες. Οι γυναίκες Ιχθείς είναι κατίνες και δεν μπορούν να βρουν άντρα με τίποτα.

 

Αιγόκεροι: Είστε άτομο με ανεπτυγμένη την Αίσθηση της περιπέτειας. Σας αρέσει να σκαλίζετε την μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ανθρώπου με καλλιέργεια , ενώ είστε μπουρτζόβλαχοι.

 

Ταύροι: Έχετε μεγάλη υπομονή. Είστε χαζοί και γι' αυτό επιμένετε πάντοτε στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε είναι καιρός να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρό και αξιολύπητο άτομο , που νομίζει πως ξέρει τα πάντα.

 

Δίδυμοι: Είστε κλασσικοί διανοούμενοι. Μοιάζετε στη Ν.Δ!. Είστε διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε τσιγκούνηδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Έχετε μια τάση στο παθητικό σοδομισμό και την αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε άποψη κάθε 3 δευτερόλεπτα.

 

Καρκίνοι: Έχετε μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων. Αυτό σας κάνει τέλεια κορόιδα. Είστε κλαψομούνηδες και αναποφάσιστοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και δεν μπορείτε να πετύχετε τίποτα χωρίς βοήθεια. Οι περισσότεροι καρκίνοι καταλήγουν στην φυλακή αν και αθώοι.

 

Λέοντες: Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Ο Χίτλερ ήταν Λέων. Είστε ματαιόδοξοι και δεν ανέχεστε την αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν ως χόμπι το σεξ με ζώα.

 

Παρθένοι: Είστε πολύ συστηματικοί τύποι. Επίσης είστε ρεμάλια και τεμπέληδες. Σας αρέσει πάρα πολύ να ξύνετε τα αρχίδια σας όλη μέρα. Είσαστε εξπέρ στο να φορτώνετε την δουλειά σας στους άλλους. Έχετε την τάση να σας πιάνει ο ύπνος την ώρα του σεξ. Ιδανικά επαγγέλματα για σας: Σεκιουριτάς, Δοκιμαστής Στρωμάτων, Νταβατζής / τσατσά. Αγαπημένο Σπορ: Το Ξυστό.

 

Ζυγοί: Είστε καλλιτεχνικοί τύποι. Δεν επικοινωνείτε καθόλου με την πραγματικότητα. Δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσετε πολλά χρήματα γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και απαιτήσεις απ' όλους. Οι άντρες ζυγοί είναι τα καλύτερα υποψήφια θύματα για λοβοτομή. Στο σεξ οι επιδόσεις των ζυγών είναι για γέλια. Διάσημος Ζυγός: Σάκης Ρουβάς.

 

Σκορπιοί: ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ!. Το παίζετε πονηρούληδες και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και πρόκειται να φτάσετε ψηλά γιατί είστε γλυφτρόνι και τους έχετε όλους γραμμένους στην καρα*ουτσάρα σας. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν συνήθως καριέρα ως Dominatrix, ενώ οι άντρες ως Δήμιοι. Ο Kωστόπουλος (του Nitro) είναι Σκορπιός. Οι περισσότεροι σκορπιοί ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ σε μικρή ηλικία.

 

Τοξότες: Είστε ο κλασσικός αισιόδοξος. Έχετε μια ανεμελιά η οποία οφείλετε στο γεγονός πως είστε παντελώς άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι Αλκοολικοί. Ο Παττακός ήταν τοξότης. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δε θυμάστε αν έχετε σεξουαλική ζωή (λόγω των μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ).

 

Κριοί: Είστε συντηρητικοί άνθρωποι. Αυτό σημαίνει πως είστε χέστηδες και κότες. Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν έχετε ποτέ γκόμενο / γκόμενα γιατί φοβάστε να την πλησιάσετε. Χρησιμοποιείτε μόνο Winδως γιατί φοβάστε να βάλετε λίνουξ. Κανένας κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό. Καλύτερα για όλους θα ήταν να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ



Σχόλια από επισκέπτες: