ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2003

Η νέα μόδα στα παιχνίδια

Από Lilla

ΑγγελούδιαΈχετε "φίλους"; Εντός εισαγωγικών φίλους; Άτομα στον κύκλο σας που θέλετε να τα "παίξετε" σε χοντρά παιχνίδια; Τέρμα τα χαζοχαρούμενα τύπου πόκας και σκραμπλ. Φτάνουν πια τα γλυκανάλατα χαχανίσματα στην τυφλόμυγα. Τιμημένοι μας περπατητές, έφτασε η ώρα να κάνουμε με συγκίνηση μια σημαντική προσφορά στο συνάνθρωπο. Αυτά τα δύο εργαλεία είναι πανίσχυρα και κατασκευάστηκαν με το κύρος και την τεχνογνωσία της ομάδας του ftou.gr anticommunity.



Αγχόνη διπλής εισόδου

Πρόκειται για την κλασσική και γνωστή σε όλους αγχόνη, με προσθήκη δεύτερης εισόδου για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η πατέντα αυτή μας ενθουσίασε τόσο ως κατασκευαστές της, ώστε μόνοι μας απονείμαμε στο έργο μας τον πολυπόθητο τίτλο "επιλογή σύνταξης".

 

 

Γκιλοτίνα - bowling


Επειδή ουκ επ' άρτω μόνω ζήσεται άνθρωπος, και επειδή κατανοούμε την αναγκαιότητα της ψυχαγωγίας των "φίλων" σας, ερχόμαστε να σας δώσουμε έναν δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο, ώστε να περνάτε την ώρα σας με τους "φίλους" σας στην αυλή του σπιτιού σας. Ρίξτε λοιπόν όλες τις κορίνες και περάστε ώρες ξεγνοιασιάς με τη Γκιλοτίνα - bowling του ftou.gr. Αν μάλιστα έχετε μεγάλη παρέα, το κέφι θα κρατήσει για ώρες ολόκληρες!


Με την αγορά και των δύο παραπάνω παιχνιδιών, σας δίνουμε δώρο ένα άδειο λεύκωμα και ένα στιλό BIC, στο οποίο θα καταγράφετε τα σκορ.

 

Σημ. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για οποιαδήποτε ζημιά συμβεί σε σας ή σε άλλα άτομα από τη χρήση των παραπανω παιχνιδιών.


Σχόλια από επισκέπτες: