ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Κυριακή, 30 Μαρτίου 2003

Δυναμικά στο χώρο του εμπορίου (μέρος 1)

Από Webmaster

ΤσιμπούσιΚυρίες και κύριοι, τιμημένοι μας περπατητές, περαστικοί ή μόνιμοι, αγανακτήσαμε. Φτάσαμε στο πέρας των ορίων της υπομονής μας. Η παρούσα κυβερνητική πολιτική, η κρίση λόγω του πολέμου έχουν φέρει τις τιμές στα ύψη. Στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς, εμείς εδώ του ftou.gr έχουμε και τη μαγκιά και και τον τρόπο να κάνουμε έναν άθλο, ένα μεγαλεπήβολο τόλμημα. Να μπούμε δυναμικά στο εμπορικό παιχνίδι με ανταγωνιστικά και (το κυριότερο) ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ προϊόντα, των οποίων η έμπνευση είναι αποκλειστικά δική μας. Δεν τα πήραμε από μεγαλοεπιχειρηματίες, γίναμε μεγαλοεπιχειρηματίες μόνοι μας. Ο καθένας με τον τρόπο του, προσέφερε την έμπευση, το κεφάλαιο, το μόχθο και τον ιδρώτα ώστε να χτίσουμε τις βάσεις μιας νέας τσίφτικης οικονομικής αυτοκρατορίας.

 

Στο δελτίο τύπου αυτό, θα σας παρουσιάσουμε τις τέσσερις πρώτες νέες μας υπηρεσίες.

 

α) Τα Τσιμέντα "LION_KING"

Ορμώμενοι από τις πλούσιες ιστορικές μας γνώσεις και κατέχοντες καλά τα ζητήματα της μυθολογίας, παρουσιάζουμε στο πανελλήνιο τα τσιμέντα LION_KING. Ως φαίνεται στη φωτογραφία ο Ηρακλής εικονίζεται εντός του στόματος του λιονταριού. Ο μύθος σχετικά με τη φόνευση του Λέοντα της Νεμέας κρίνεται επιστημονικά αβάσιμος. Η πραγματικότητα αποτυπώθηκε σοφά σε αρχαίο αμφορέα, φέρνοντας στο φως το στιγμιότυπο της ΗΤΤΑΣ του Ηρακλή από το λιοντάρι. Μην είναι οιωνός της ήττας γνωστής εταιρείας τσιμέντων που μας αντέγραψε τα σχέδια πριν καν τα βγάλουμε στη φόρα;

 

Το τσιμέντο LION_KING διατίθεται σε δύο ποικιλίες: Κλασσικό και Λευκό, καλύπτοντας οποιαδήποτε οικοδομική απαίτηση.

 

 

β) Το γάλα εβαπορέ "MALOU"

Η πείρα δεκάδων ετών στη χρήση γάλακτος έχει αποδείξει ότι το φρέσκο γάλα είναι μούφα. Μόνο το εβαπορέ δύναται να διατηρηθεί πολύν καιρό, είτε εντός, είτε εκτός ψυγείου. Γάλατα υπάρχουν πολλά. MALOU όμως;

 

 

γ) Τα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών "Konosk Center"

 

 

Επιτέλους, δίνουμε στην Ελληνίδα γυναίκα αυτό που τόσα χρόνια στερήθηκε: Τη φροντίδα και την απαλή περιποίηση με την εγγύηση του ftou.gr. Σύντομα στη γειτονιά σας θα βρίσκεται και ένα μεγάλο κατάστημα καλλυντικών Konosk Center. Αξίζει να το επισκεφθείτε!

 

 

δ) Ασφαλίζουμε τα χρήματά σας με την τράπεζα "GalandrielBank"

Είναι κοινή η παραδοχή ότι έχει γεμίσει ο κόσμος τράπεζες. Η τράπεζα GalandrielBank, όμως, διαφέρει και διαφέρει σε ένα νευραλγικό σημείο: Θα δέχεται μόνο καταθέσεις, εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο ληστειών κατά την ανάληψη, απώλειας της κάρτας του ΑΤΜ και πλήθος άλλων συμφορών που μπορεί να σας βρουν αν έχετε μαζί σας πολλά φράγκα και περιφέρεστε ολούθε με δαύτα. Τα χρήματά σας θα κατατίθενται σε ειδικά διαμορφωμένα χρηματοκιβώτια με χρονοκαθυστέρηση, εφάμιλλα του υπολογιστικού συστήματος του grandmaster όπως αυτό παρουσιάστηκε στις φόλες.

 

 

Και αυτό, τιμημένοι μας περπατητές, είναι απλώς το ξεκίνημα. Σε λίγο χρόνο, όλη η ελληνική αγορά θα γεμίσει από τσίφτικα προϊόντα και υπηρεσίες. Στέι τιούνεντ, για να δείτε πώς πραγματικά πουλάνε από το Ίντερνετ!


Σχόλια από επισκέπτες: