ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Πέμπτη, 22 Μαΐου 2003

Τοπικό πάχος

Από rea19

Ανεκτίμητης αξίαςΣτο άρθρο τούτο θα αναλύσουμε το φαινόμενο του τοπικού πάχους. Η αλήθεια είναι πέρα από τα διεθνή στάνταρντς των καλλίγραμων ασθενικών σωμάτων, ότι το τοπικό πάχος προσδίδει μια αναντικατάστατη ιδιαιτερότητα, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Το γεγονός αυτό ενέπνευσε το λαϊκό θυμόσοφο ώστε να πει: "Τα πάχη μου, τα κάλλη μου".

 


Το τοπικό πάχος μπορεί να εμφανιστεί σε διάφορες περιοχές, τις οποίες και θα παρουσιάσουμε σήμερα σ' αυτό το άρθρο, με τη βοήθεια οπτικού υλικού από τρεις εθελοντές φίλους μας που πόζαραν για το φακό του ftou.gr.

 

 

1. Στο στήθος

 

Απαντάται περισσότερο σε γυναίκες. Προκαλεί το φαινόμενο του "βυζιού-Τιραμόλας" ή του "βυζιού-Έβερεστ", αναλόγως τη σκληρότητα. Μπορείτε να αναγνωρίζετε εύκολα τέτοια άτομα, αν τ' ακούσετε να λένε: Σ' αφήνω να παίξεις με τα βυζιά μου αλλά μην πας μακριά. Αν είστε γυναίκα και πάτε ν' αγοράσετε σουτιέν, στο πρώτο έκπληκτο βλέμμα της πωλήτριας θ' αναγνωρίσετε ότι τα καταφέρατε να είστε κι εσείς κάτοχος του βυζιού-Τιραμόλας. Αν είστε άντρας και πάτε ν' αγοράσετε σουτιέν, ομοίως.

 

2. Στην κοιλιά

 

Το τοπικό αυτό πάχος μπορεί να προκληθεί πολύ εύκολα σε άντρες. Αν ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε, μια πολύ καλή μέθοδος είναι η υπερβολική κατανάλωση μπίρας. Τέτοιους ευτυχείς ανθρώπους θα ακούσετε να λένε: "Γυναίκα, δως μου τον καθρέφτη, πάω για κατούρημα". Στο πέρασμά τους δε μένουν απαρατήρητοι: "Εεεεεε!!! Μη σπάσετε πάλι την πόρτα, ας μπει πλάι πλάι, χωράει!!!"

 

3. Στα "πισινά"

 

Απαντάται περισσότερο σε γυναίκες. Αν όταν σκύβετε ακούτε εκφράσεις όπως: "Έχει πανσέληνο σήμερα" ή "Είναι οικοδομήσιμο το οικόπεδο" τότε προφανώς είστε μια ευτυχής κάτοχος τοπικού πάχους στα πισινά!

 

Κείμενο by Lilla


Σχόλια από επισκέπτες: