ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Τρίτη, 3 Ιουνίου 2003

Δυναμικά στο χώρο του εμπορίου (μέρος 2)

Από Webmaster

ΤσιμπούσιΠιστοί στις εξαγγελίες μας για το χτίσιμο της νέας τσίφτικης οικονομικής αυτοκρατορίας του ftou.gr, είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε στο καταναλωτικό κοινό της Ελλάδας, τέσσερα ακόμα νέα τσίφτικα προϊόντα. Η σημερινή επίσημη παρουσίαση, εστιάζεται στο χώρο των τροφίμων. Είμαστε σίγουροι πως θα τα αγαπήσετε και θα τα εντάξετε στην καθημερινότητά μας ως πρωτότυπα και προπαντός ασφαλή και υγιεινά, για να εξυγιανθεί επιτέλους ο τυποποιημένος και ανθυγιεινός τρόπος ζωής που μας έχουν επιβάλλει τα διαπλεκόμενα.

 

α. Οι μπανάνες Dynasty

Τέλος στις παραγινωμένες και μικρές μπανάνες. Οι νέες μπανάνες Dynasty παραγωγής του ftou.gr εκτός του ότι είναι μεγάλες και εύγευστες, διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα εντός και εκτός ψυγείου. Αρχίστε σωστή διατροφή από σήμερα, με τις νέες μπανάνες Dynasty.

 

β. Η σοκολάτα γάλακτος Antrikos

 

Η γεύση της είναι γλυκιά σαν αμαρτία που σε παρασύρει... Μην την κρατάτε μόνο για τα μικρά σας. Η νέα σοκολάτα Antrikos κυκλοφορεί σε διάφορα μεγέθη και είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια. Δοκιμάστε επίσης τις νέες σοκολατομπουκίτσες Antrikos, το τέλειο snack για κάθε ώρα!

 

γ. Τα μακαρόνια rea

Τα νέα μακαρόνια rea No.19 δε λασπώνουν με τίποτα. Το 19 δεν υποδηλώνει μέγεθος, αλλά τον αριθμό των δευτερολέπτων (όχι λεπτών) που χρειάζονται για να βράσουν. Συνοδέψτε τα μακαρόνια rea19 με τη σάλτσα που σας αρέσει και αφεθείτε στη γαστριμαργική απόλαυση. Από σήμερα, θα μπορείτε να βρείτε τα μακαρόνια rea σε όλα τα supermarkets.

 

δ. Ο νέος χυμός heart_attack λεμόνι

Ο καλύτερος τρόπος να αρχίσεις τη μέρα σου και να τη συνεχίσεις. Ένα ποτήρι heart_attack λεμόνι σου δίνει όλη την απαραίτητη ποσότητα βιταμινών που χρειάζεσαι για ένα σωστό πρωινό ξύπνημα. Ο φρέσκος χυμός heart_attack λεμόνι είναι πρωτοπορία του ftou.gr και παρασκευάζεται με τα καλύτερα διεθνή στάνταρντς ασφαλείας. Όπως δηλώνει ως λογοπαίγνιο το όνομά του, ο φρέσκος χυμός heart_attack θωρακίζει τον οργανισμό σας!

 

ftou.gr

Τώρα και στα ράφια των super markets

 

[ προηγούμενο δελτίο τύπου εδώ ]


Σχόλια από επισκέπτες: