ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2003

Στραβοί πιλότοι σε boeing

Από Webmaster

ΓκαζιέςΟι επιβάτες της προγραμματισμένης πτήσης είχαν πάρει τις θέσεις τους στο αεροπλάνο. Ορισμένοι μάλιστα από το άγχος τους είχαν κιόλας δεθεί με τις ζώνες τους και περίμεναν να γίνει η απογείωση...

 

"Καθίστε παρακαλώ στις θέσεις σας, θα έρθουν οι πιλότοι από την πίσω πόρτα του αεροπλάνου" παρότρυνε η αεροσυνοδός τους τελευταίους όρθιους επιβάτες. Λίγο πριν κλείσει η πόρτα, δύο ψηλόλιγνοι τύποι που φορούσαν στολή πιλότου και μαύρα γυαλιά είχαν ήδη μπει στο αεροπλάνο από την πίσω πόρτα. Ο ένας μάλιστα κράταγε ένα άσπρο μπαστουνάκι και το χτύπαγε χαμηλά στα καθίσματα δεξιά και αριστερά.

 

Καθώς πέρασαν όλη τη σειρά των καθισμάτων της οικονομικής θέσης και μπήκαν στην business class κατευθυνόμενοι για το πιλοτήριο, ένας ανείπωτος τρόμος στα όρια του πανικού είχε επικρατήσει στους επιβάτες... "Οι πιλότοι είναι τυφλοί!"

 

"Δεσποινίς", ρώτησε την αεροσυνοδό ένας επιβάτης από τα πίσω καθίσματα, "οι πιλότοι είναι... ΤΥΦΛΟΙ;" Η αεροσυνοδός απάντησε καθησυχαστικά "Μην ανησυχείτε, είναι όλα υπό έλεγχο, καλό σας ταξίδι" και έφυγε αφήνοντας ένα τυπικό χαμόγελο και μια πλαστική μυρωδιά make up.

 

Το αεροπλάνο τροχοδρόμησε κανονικά και ήταν στην άκρη του διαδρόμου έτοιμο για απογείωση. Το φωτάκι "προσδεθείτε" ήταν αναμμένο εδώ και ώρα. Οι μηχανές ακούστηκαν έντονα, μετά ακόμα πιο έντονα και το μεγάλο αεροπλάνο άρχισε να κυλάει στο διάδρομο. Ο κόσμος είχε πανικοβληθεί τόσο που δεν ακουγόταν τίποτα. Μόνο αν κάποιος έβλεπε θα μπορούσε να διακρίνει τα ανοιχτά στόματα στα κατακίτρινα από το φόβο πρόσωπά τους. Το αεροπλάνο άρχισε να επιταχύνει επικίνδυνα. Όλοι είχαν κρεμαστεί στα παράθυρα και κοίταγαν με τρόμο το διάδρομο που τέλειωνε! Όταν πια με μια ταχύτητα πάνω από 260 χιλιόμετρα την ώρα το αεροπλάνο έφτανε στο τέλος του διαδρόμου όλοι μαζί φώναζαν. Οι γυναίκες, τα παιδιά, ακόμα και οι άντρες τσίριζαν. Τσίριζαν τόσο δυνατά που φωνές τους κάλυπταν το δυνατό ήχο των κινητήρων.

 

Και ξαφνικά... απογείωση!

 

Το αεροπλάνο σηκώθηκε απαλά από το έδαφος και μια γλυκιά ανακούφιση φάνηκε ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων των επιβατών. Τότε γυρνάει ο ένας τυφλός πιλότος και λέει στον άλλο:

 

"Να δεις, Γιώργη μου που καμιά φορά δε θα φωνάξουν εγκαίρως και θα την πατήσουμε!"


Σχόλια από επισκέπτες: