ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Τρίτη, 8 Ιουλίου 2003

Νέα παρκόμετρα, νέα συστήματα

Από Webmaster

ΓκαζιέςΣύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ftou.gr και έπειτα από το κράξιμο που έφαγε γνωστή εταιρεία που εγκατέστησε παρκόμετρα στους δρόμους της Αθήνας, στα νέα παρκόμετρα που θα εγκατασταθούν η "τιμωρία" για όσους παρκάρουν περισσότερο από το προβλεπόμενο θα είναι μουλωχτή και "έμμεση", ακολουθώντας τα πρότυπα του εξωτερικού. Βρήκαμε φωτογραφικό υλικό από τις μεθόδους που εφαρμόζονται σε άλλες χώρες, μετά από την αντίδραση και των δικών τους κατοίκων για τα υπέρογκα πρόστιμα. Πλέον η "κλήση" θα έρχεται εξ' ουρανού.

 

Το σύστημα εστιάζεται στην αξιοποίηση μεγάλου δυναμικού πτηνών που θα εγκατασταθούν ακριβώς επάνω από τα παρκόμετρα, σε δέντρα που αν προσέξετε τον τελευταίο καιρό φυτεύονται συνεχώς στους δρόμους της Αθήνας. Μέσω υπερσύγχρονου μηχανισμού, θα απλώνεται ένας μουσαμάς σε μη εμφανές σημείο επάνω από το αυτοκίνητο για όσο ακριβώς χρονικό διάστημα έχει πληρώσει για το πάρκινγκ ο οδηγός. Το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο μετά τη λήξη του χρονικού ορίου, ο μουσαμάς θα αφαιρείται αυτόματα. Τα αποτελέσματα θα είναι δραματικά...


 

Εφιστούμε την προσοχή στα συνδικάτα των αυτοκινητιστών διότι πρόκειται περί ύπουλου και μουλωχτού χτυπήματος των δημάρχων της Αττικής προς τον πολίτη. Αναμένονται μεγάλες αντιδράσεις ενάντια στο βάρβαρο και απαράδεκτο μέτρο που θα εφαρμοστεί σύντομα και πρώτοι βγάζουμε στη φόρα.


Σχόλια από επισκέπτες: