ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2003

Δέκα επικίνδυνες ανακοινώσεις στην πτήση

Από Lilla

ΓκαζιέςΟ φόβος για τα αεροπορικά ταξίδια αποτελεί δυστυχώς πραγματικότητα. Το ftou.gr ερεύνησε σε βάθος το θέμα της ασφάλειας των πτήσεων. Με σκοπό να καθησυχάσει τον περπατητή του Internet και μελλοντικό αεροπορικό ταξιδευτή, παρουσιάζει τους 10 κυριότερους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ανησυχούμε όταν ταξιδεύουμε με αεροπλάνο. Κοινώς, 10 φράσεις που αν τις ακούσετε από τα μεγάφωνα του αεροπλάνου, τότε και μόνον τότε, μάλλον τα πράγματα δε βαίνουν καλώς...

 

1. Σε υπερατλαντική πτήση προς την Αμερική: Σας μιλάει ο κυβερνήτης. Με την άδειά σας, να σας υπενθυμίσω ότι το σωσίβιο βρίσκεται κάτω από το κάθισμά σας και το ίδιο το κάθισμα μπορεί να χρησιμεύσει ως πλωτή σχεδία.

 

2. Παίδες, ήρθε η ώρα να παίξουμε ένα εύκολο παιχνίδι γεωγραφίας. Όποιος ξέρει που βρισκόμαστε να το κελαηδήσει στην αεροσυνοδό και παίρνει έξτρα μια σαμπανια.

 

3. Χάσαμε ύψος και αυτό μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουμε το έδαφος από κοντά. Σας διαβεβαιώνω ότι αυτό είναι μια νέα επιπλέον υπηρεσία της αεροπορικής μας εταιρείας.

 

4. Το Cessna στην ουρά μας! Αυτόματη εκτίναξη και γρήγορα!!!

 

5. Εχμ... με συγχωρείτε... (σιωπή)

 

6. (Το αεροπλάνο επιστρέφει για προσγείωση αμέσως μετά την απογείωση) Εεε πρέπει να επιστρέψουμε διότι... διότι κάτι ξεχάσαμε...

 

7. Είμαι σίγουρος ότι όλοι προσέξατε την απώλεια του ενός κινητήρα. Παρόλα αυτά, η μείωση του βάρους και η καλύτερη αεροδυναμική, θα κάνει την πτήση μας από τώρα και στο εξής πιο αξιόπιστη.

 

8. Θα ήταν μια εξαιρετική ιδέα αν κατεβάζατε τις κουρτίνες στα παράθυρα και αφοσιωνόσασταν στην ταινία που προβάλουμε...

 

9. Μόλις φτάσαμε στο τελικό μας ύψος, στα 20.000 πόδια και Ααααααααμάν!!!

 

10. Με την ευκαιρία της πτήσεώς μου μαζί σας θα ήθελα να συγχαρώ τους κυβερνήτας και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, να μας ευχηθώ καλό ταξίδι να έχομε.


Σχόλια από επισκέπτες: