ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2003

Τι δεν μπορώ στους άνδρες

Από Nutcracker

Φαμ ΦατμέΜετά το χαμό και τις τριβές που προκλήθηκαν από το άρθρο "Τι δε μπορώ στις γυναίκες", έρχεται νέα υποβολή να ρίξει φώτα στη λαδιά. Εν προκειμένω, η γυναικεία αγανάκτηση απέναντι στους άνδρες. Ιδού ο δεκάψαλμος:

 

Τι δε μπορώ στους άντρες:

 

1) Την πολύπλοκη σχέση τους με τη μαμά τους. Ποτέ δεν επαναστάτησαν, έμεινε πάντα τέλεια στο μυαλό τους κι έτσι εσύ λούζεσαι την οποιαδήποτε υστερική - μουτρωμένη αντίδραση στο "κατέβασε τα σκουπίδια σε παρακαλώ".


2) Την απάντηση "τίποτα" στην ερώτηση "τι σκέφτεσαι". Την απάντηση "δεν ξέρω" σε όλα σχεδόν τα συναισθηματικά ερωτήματα.


3) Να φεύγουν από το δωμάτιο στη μέση ενός καυγά. Να φεύγουν από το δωμάτιο μόλις χτυπάει το κινητό τους.


4) Να προκαθορίζουν από πριν αν μια γυναίκα είναι για σχέση η πήδημα από το πρώτο λεπτό. Να μένουν με την κοπέλα που έχουν για πήδημα δύο και τρία χρόνια και να της βγάζουν το λάδι επειδή δέθηκαν και... δεν τους αρέσει!


5) Να μας θεωρούν δεδομένες και να μην ακούνε τα παράπονά μας, τα οποία με μαεστρία καλύπτουν κάτω από ένα πέπλο που ονομάζουν "γκρίνια".


6) Να μη ζητάνε συγνώμη και να ζητάνε και τα ρέστα.


7) Να έχουν πρόβλημα με τους φίλους - φίλες μας.


8) Τη φράση "είναι για άντρες" (κόρδωμα). Τη φράση "είναι όλες τους πουτάνες".


9) Να μας κάνουν σκηνή γιατί βάλαμε μίνι(ενώ βγήκαμε μαζί τους), ή γιατί είμαστε topless στην παραλία (πάλι μαζί τους).


10) Το ότι μας αντιμετωπίζουν σαν όντα από άλλο πλανήτη.


Έχουν και πολλά καλά, αλλά σκέφτηκα να γράψω μερικά από τα βασικά και γενικά παράπονα για να υπάρξει ισότητα μετά το άρθρο "τι δεν μπορώ στις γυναίκες". Και προσοχή: δεν αναφέρθηκα καν στα βρώμικα νύχια, κάλτσες την ώρα του σεξ και άλλα σωματικά... χαριτωμένα!


Σχόλια από επισκέπτες: