ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2003

Η Πατρική Ρώγα

Από evita

Φέξε μουΑγαπητοί φίλοι, τιμημένοι περιπατητές της Ftouland και κυρίως: γονείς μέλλοντες και νυν, ταλαίπωροι και υποψήφιοι ταλαίπωροι: Η τεχνολογία έρχεται τώρα να σας λύσει άλλο ένα πρόβλημα που σας κάνει τα νεύρα τσατάλια. Το ftou.gr ανακάλυψε και υπερήφανα σας παρουσιάζει τον επαναστατικό τρόπο ταΐσματος βρεφών: Την Πατρική Ρώγα.

 

Όχι πια άλλες ταλαίπωρες μάνες με όψη αγελάδας (τρελής ενίοτε), όχι πια μαυρισμένα -σα μπαγιάτικα μύδια- μάτια από το ξενύχτι του θηλασμού.

 

Όχι πια αδικημένοι από τη φύση πατεράδες που δεν θα νιώσουν ποτέ τη χαρά της μητρότητας! Τώρα η μάνα-λεχώνα μπορεί κι εκείνη να πάει για ψώνια, να κάνει χαλάουα με την ησυχία της, ακόμη και να λείψει σε "επαγγελματικό ταξίδι" άμα της την βαρέσει!

 

Τώρα η Πατρική Ρώγα έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

 

Ιδού το θαύμα:

 

 

 

Η νέα συσκευή τεχνητού θηλασμού "Πατρική Ρώγα" ήρθε και θα μείνει όσο τα βρέφη θα χρειάζονται το γάλα τους!

 

Ναι πατεράδες και υποψήφιοι πατεράδες! Είναι γεγονός! Τώρα πια δε θα είστε οι αδικημένοι της φύσης. Δε θα χρειάζεται να αποχωρίζεστε το μωρό σας την ώρα της δουλειάς γιατί πρέπει να το "θηλάζει η μαμά". Κάντε την επανάστασή σας. Πάρτε το αίμα σας πίσω. Πάρτε το πάνω χέρι και στο θέμα του θηλασμού! Πάρτε Πατρική Ρώγα!

 

Ένα ακόμα βήμα της τεχνολογίας, που φέρνει τον πατέρα πιο κοντά στη μητρότητα!


Σχόλια από επισκέπτες: