ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2003

Hello Ladies!

Από Lilla

Ανεκτίμητης αξίαςΤο άρθρο αυτό είναι interactive, από την άποψη ότι το περιεχόμενό του βρίσκεται έξω από το ftou.gr. Δε θα σας παραπλανήσουμε, αλλά ούτε και θα σας αποκαλύψουμε τα πάντα. Αυτό πρέπει να το κάνετε μόνοι σας.

 

Ο λόγος είναι για τον Ασιάτη Πρίγκηπα που προς μεγάλη χαρά του γυναικείου πληθυσμού, αποφάσισε να βγει στην αναζήτηση για την Πριγκήπισσά του. Από το σχετικό website αντιγράφουμε: "Δεν αντιπροσωπεύω το σύνολο της Ασιατικής κοινότητας και φυλής. Μην κάνετε γενικεύσεις για όλη την Ασιατική φυλή με σημείο αναφοράς εμένα. Είμαι μοναδικός στο είδος μου...".

 

Και είναι!

 

Στο website του θα βρείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τις κατά καιρούς εμφανίσεις του. Θα βρείτε επίσης φωτογραφίες από τις "υποψήφιες Πριγκήπισσες" που ο ίδιος απέρριψε ή τις έβαλε στη λίστα αναμονής. Πραγματικά επικρατεί πανδαιμόνιο.

 

Ο λόγος για τον οποίο κάνουμε αναφορά στον Ασιάτη Πρίγκηπα από το ftou.gr, είναι ένας και μόνο: Θέλουμε να δώσουμε στις Ελληνίδες τη μοναδική ευκαιρία να μάθουν γι' αυτόν και, γιατί όχι, να δοκιμάσουν την τύχη τους.

 

Αν λοιπόν έχετε αυτοπεποίθηση και πιστεύετε ότι μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας και να τη μοιραστείτε με τον Ασιάτη Πρίγκηπα, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ...

 

~ εδώ ~


Σχόλια από επισκέπτες: