ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2004

Τρελές πατέντες με τη χούφτα

Από Lilla

ΑραλίκιΠλέον είναι επίσημα καταγραμμένο και αδιαμφισβήτητο. Ο κύριος Brian Watson έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ αυνανισμού, φτάνοντας 36 φορές σε οργασμό μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο.

 

Έχοντας περιοδικούς ύπνους μέσα στο 24ωρο της προσπάθειάς του, κατάφερε να συγκεντρωθεί στο στόχο του και αξιοποιώντας την εντυπωσιακή συλλογή του από πορνογραφικές ταινίες τελικά τα κατάφερε. Με αποθέματα 400 ταινιών και με 3 τηλεοράσεις ανοιχτές να παίζουν ταινίες όλη την ώρα, είχε μια διαρκή βοήθεια για να φτάσει στο στόχο του.

 

Εξάλλου, από τη μεγάλη ανάπτυξη του δεξιού του μπράτσου και μόνο, είναι προφανές ότι ο κύριος Brian Watson δεν είναι ένας μέσος αυνανιστής. Σε συνέντευξη μάλιστα που έδωσε στο περιοδικό που πρωτοδημοσίευσε το άρθρο, δήλωσε: Ο αυνανισμός είναι για μένα τρόπος ζωής. Γι' αυτή τη μέρα προπονήθηκα απ' όταν ήμουν 13 χρονών και είμαι ικανοποιημένος με τη σημερινή μου επίδοση".

 

Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ο Γερμανός φοιτητής Hans Blickestein που έφτασε σε οργασμό 27 φορές μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, αλλά δε μπόρεσαν οι δημοσιογράφοι του περιοδικού να τον βρουν για να σχολιάσει την κατάρριψη του ρεκόρ που κατείχε.

 

Όταν ρωτήθηκε για τον επόμενο στόχο του στα ρεκόρ, ο Brian Watson είπε: "Ο άμεσος στόχος μου είναι να βάλω μια παγοσακούλα στο πέος μου για να φύγει το κάψιμο".

 

Check it out!


Σχόλια από επισκέπτες: