ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2004

Μαστορικό διάταγμα πρώτο: περί Ραν Ταν Πλαν

Από Webmaster

ΜπλιμπλίκιαΟ προγραμματιστής και αρχιδιαχειριστής του ftou.gr έχοντας υπόψη:

 

1. Τις διαστάσεις επιδημίας που έχει πάρει η ανοησία των τελευταίων ημερών κυρίως στο chat προερχόμενη από απολωλότα nicks - πράκτορες (μαμούνια) άλλων websites προκειμένου να αποκτήσουν την τεχνογνωσία του ftou.gr προς ίδιον όφελος ή προς όφελος άλλου website.

 

2. Τη χαλαρότητα στο traffic λόγω της αυτo-εξόντωσης των ηλιθίων από το θεόσταλτο σκώληκα MyDoom και τις ευεργετικές επιδράσεις της ηρεμίας στο server και στην απόδοση του site.

 

3. Τον άμεσο και υπαρκτό κίνδυνο να επανακάμψουν οι ηλίθιοι αφού καθαρίσουν τον σκώληκα καθιστώντας την πλοήγηση των εκλεκτών τιμημένων περπατητών του ftou.gr ενοχλητική έως αδύνατη.

 

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν

 

1. Να δυσκολέψομε σταδιακά την πρόσβαση στους έχοντες χαμηλότερο μιας προκαθορισμένης βαθμίδας IQ με χρήση ειδικού προς τούτο κώδικα. Ο αποκλεισμός του ηλιθίου από το site θα γίνεται με υπεραυτοματοποιημένο τρόπο χωρίς να χρειάζεται καν η επέμβαση του διαχειριστού.

 

2. Να κάνομε ακόμα συχνότερη χρήση του μέτρου των αποκλεισμών (bans) προκειμένου να διατηρήσομε την ψυχική μας κατάσταση ανεπηρέαστη από τη διαταραγμένη του όχλου τοιαύτη.

 

3. Να ιδρύσομε ειδική ομάδα καταστολής ηλιθίων "ο Ραν Ταν Πλαν" η οποία και θα αστυνομεύει όλες τις δικτυακές περιοχές του ftou.gr και θα είναι σε ετοιμότητα για να πατάξει τα όποια φαινόμενα μαλάκυνσης ή/και ηλιθιότητας.

 

4. Να προειδοποιήσομε τα websites τα οποία χρησιμοποιούν πράκτορες διάφορους με σκοπό να φθείρουν ή να υποκλέψουν μυστικά από το ftou.gr ή τα sites που αναδημοσιεύουν αβέρτα - κουβέρτα άρθρα του ftou.gr χωρίς γραπτή άδεια με τη σφραγίδα γνησιότητας "ROHALA art", ότι έχομε πληροφορίες για το ποιοι είναι και τις κρατούμε σε ειδικό αρχείο απλού κειμένου αποθηκευμένο σε format unix (χωρίς LF αλλά μόνο CR στο τέλος των γραμμών) το οποίο ενημερώνομε καθημερινά. Από το αρχείο αυτό παίρνομε αντίγραφα ασφαλείας σε ταινία ώστε να εξαλείψομε όποια πιθανότητα απώλειας των στοιχείων τα οποία και θα χρησιμοποιήσομε όταν μας σωθούν τα φράγκα για να βγάλομε τον επιούσιο.

 

Το παρόν ενεπνεύσθη, εψηφίσθη και εσφραγίσθη με απόλυτ' αρχικές διαδικασίες παρ' εμού έχοντος σώας τας φρένας και μη έχοντος καταναλώσει αλκοόλ σήμερα.

 

 

1 Φεβρουαρίου 2004

 

Ο προγραμματιστής και αρχίδια χειριστής του ftou.gr
Άρακλας Αγρίππας ο Δικτυακός


Σχόλια από επισκέπτες: