ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2004

Ο αλάνθαστος τρόπος να αντιμετωπίσεις μια Τσούγδω

Από Webmaster

Φαμ ΦατμέΕμπειρίες χρόνων μου έδωσαν τη βαθιά γνώση που θα σου μεταδώσω σήμερα, τιμημένε περπατητή. Την πανάκεια, τη μία και μοναδική αποδεκτή επιστημονικά λύση στο πρόβλημα της Τσούγδως. Πριν όμως προχωρήσω στην παρουσίαση της λύσεως, οφείλω να σε ενημερώσω για το πρόβλημα ή μάλλον να σε αφυπνίσω μια και σίγουρα θα σου φανεί οικείο.

 

Τσούγδω θα λέμε από δω και πέρα τη γυναίκα (γκόμενά μας συνήθως) που παρουσιάζει ιδιόμορφη συμπεριφορά με τα εξής χαρακτηριστικά:

 

 

- Βγάζει κακία

 

Αμέτρητες ποσότητες χολής που μάλιστα τις πιο πολλές φορές συνοδεύονται από ακατάσχετη φλυαρία και εικαστικά μπορούν να περιγραφούν σαν την μάνα του Ιορδάνογλου (Βουτσάς) στη "Νύχτα γάμου". Θυμάστε τα φουνννννννντούνια;

 

 

- Βάζει σπιουνιές

 

Μπορεί να φαίνεται και να ακούγεται γλυκύτατη, όμως έχει αναπτύξει ισχυρότατες μεθόδους ρουφιανο- κατινο- κουτσομπολο- παρτσακλής συμπεριφοράς. Το μυστικό της είναι ότι δρα πάντα με σχέδιο και σπάνια αφήνει τις προθέσεις της να γίνουν εμφανείς. Θα τη δεις τη μια μέρα να σου παινεύει τον κουμπάρο σου το Μήτσο με τα καλύτερα λόγια ενώ την άλλη μέρα να του βρίσκει κουσούρια και πλαγίως να εννοεί ότι πρέπει να κόψεις τα πολλά πολλά μαζί του. Προσοχή: Αυτό το είδος τσούγδως ποτέ δε θα σου πει ευθέως να ξεκόψεις. Ζόρικη περίπτωση.

 

 

- Λυσσάει μόλις δει ομορφότερη γυναίκα

 

Καλά, θα μου πεις, και ποια δεν το κάνει; Λάθος. Τη γκόμενα που είναι σίγουρη με τη θηλυκότητά της, ποτέ μα ποτέ δε θα τη δεις να τσουγδίζει. Συνήθως το στάδιο αυτό περνάει γρήγορα αν και... αν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως και με την αλάνθαστη μέθοδό μου, υπάρχει περίπτωση να σε στείλει στο τρελάδικο χωρίς καν να το πάρεις πρέφα.

 

 

- Της φταίνε και τα ρούχα της

 

Υποκατηγορία Α: Δε στρώνει το μαλλί της, την πονάει το σπυρί στον κώλο, την ενοχλεί η κυκλοφορία, της τη δίνει η δουλειά της, της τη δίνει που είναι καλός ο καιρός και καψώνει, γκρινιάζει που είναι κρύος ο καιρός και κρυώνει, την ενοχλεί ο ήλιος, τη φοβίζει το σκοτάδι, την πληγώνει το παπούτσι, κλπ... Είναι τόσο συνηθισμένη περίπτωση που αποκλείεται να μην έχεις συναντήσει ή σχετιστεί στενά τουλάχιστον με δυο-τρεις τέτοιες (ευδοκιμεί ιδιαίτερα στην Ελλάδα για κάποιο μυστηριώδη λόγο). Στο σεξ είναι τελικά που τα δίνει όλα: Μη εκεί πονάω, μη εκεί γαργαλιέμαι, γρήγορα τέλειωσες, αργά τέλειωσες, σιγά θα μου χαλάσεις το μαλλί, εγώ δεν το βάζω αυτό στο στόμα μου κλπ κλπ...

 

Υποκατηγορία Β: Ψοφάει για να βγαίνει έξω αλλά για κάποιο μυστηριώδη λόγο μέσα στο πρώτο μισάωρο θες επειδή κατουριέται και δε γουστάρει να πάει εκεί τουαλέτα, θες επειδή την κοίταξε λοξά κάποιος και ένιωσε αμήχανα ή ακόμα και εντελώς αδικαιολόγητα, λυσσάει για να φύγετε με τη διπλωματικότατη ατάκα: Αν θες εσύ να μείνεις, μείνε, εγώ θα φύγω πάντως. Σε πολύ προχωρημένες περιπτώσεις (π.χ. αν είσαι μουνόδουλος ή μαλθακός κλπ) θα πει κατευθείαν: "Πάμε να φύγουμε!" και ήδη θα είναι 20 μέτρα πιο κάτω φευγάτη. Κατά παράδοξο τρόπο, στη διαδρομή της επιστροφής ούτε κατούρημα θα θέλει ούτε τον άλλο που την κοίταξε λοξά θα αναφέρει ούτε θα συζητάει. Τσουγδιά.

 

 

Προσοχή:

Μια γυναίκα ΔΕΝ είναι πάντα στο στάδιο της Τσούγδως. Ο τσουγδισμός είναι μεν χρόνια κατάσταση, αλλά δεν έχει εμφανή συμπτώματα πάντα. Εμφανίζεται με κρίσεις. Εξαιρείται η περίπτωση άσχημης γεροντοκόρης που πλησιάζει την εμμηνόπαυση. Εκεί, ναι, τα συμπτώματα είναι συνεχή και μάλιστα ιδιαίτερα έντονα.

 

Ένας έμπειρος περπατητής σίγουρα θα βρει ότι όλες αυτές οι περιγραφές είναι αληθινές και μάλιστα αλληλοκαλύπτονται σε κάποιο βαθμό. Τα πράγματα επομένως είναι σοβαρά. Ολόκληρα βιβλία έχουν γραφτεί, όλοι πλησίασαν το πρόβλημα αλλά κανείς δεν το χτύπησε στη ρίζα. Άλλοι είπαν να την πάρεις με το καλό. Τρίχες. Θα σε θεωρήσει δεδομένο και θα γίνει χειρότερη. Άλλοι λένε να την πάρεις με το άγριο να φοβηθεί και να καλμάρει. Τρίχες πάλι. Θα μουλαρώσει. Άλλοι λένε να κάνεις τον Κινέζο και να μην της δίνεις σημασία. Πίπες. Θα αλλάξει μεθοδολογία και θα μεταπηδήσει σε μία από τις άλλες τρεις συμπτωματικές καταστάσεις και μάλιστα με εντονότατες κρίσεις, προκειμένου να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 

Εδώ λοιπόν έρχομαι εγώ και σου προτείνω τη μία και μόνη λύση, επιστημονική, κυριλέ και χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια. Και το κυριότερο: ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!! Η λύση είναι μία, και ο μπακλαβάς γωνία:

 

 

 

ΛΟΥΣΙΜΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ

Το λούσιμο εδώ έχει το χαρακτήρα του μπουγελώματος, του βίαιου βρεξίματος με το νερό και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν γίνεται στο ζενίθ της κρίσης. Πρέπει να γίνει όσο πιο απότομα γίνεται και τη στιγμή ακριβώς που βρίσκεται στην τσουγδική της έκσταση και πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ, αλλιώς δε θα κάνεις τίποτα. Και η πιο φυσιολογική γυναίκα μετατρέπεται σε Τσούγδω όταν της βρέξεις το καλό της φόρεμα π.χ. με κρασί. Είπαμε να γίνουμε θεραπευτές, όχι γύφτοι. Το νερό λοιπόν πρέπει να είναι άφθονο ώστε να την περιλούσει ολόκληρη χωρίς να αφήσει καμία σχεδόν περιοχή του σώματός της στεγνή. Αν τσιγκουνευτείς το νερό, έχασες. Είναι σαν να κυνηγάς αρκούδα με αεροβόλο από μακριά: Θα την καταλάβει τη δουλειά, θα εξοργισθεί και θα σε φάει! Το νερό πρέπει να είναι κρύο (όσο γίνεται πιο κρύο, ίσα να μην έχει παγώσει) για να ενισχυθεί το σοκ του αιφνιδιασμού και να προκαλέσει άμεση έκκριση των καλμαριστικών εκείνων ουσιών στον τσουγδισμένο της εγκέφαλο για να ξετσουγδίσει.

 

 

Πιθανοί τρόποι εφαρμογής

 

Επειδή όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εύκολο πάντα να κουβαλάς την απαραίτητη ποσότητα νερού για το εγχείρημα και επειδή δεν ξέρεις πού και πότε θα εκδηλωθεί η κρίση τσουγδισμού, σε συμβουλεύω τα εξής:

 

Αν σου την κάνει στο σπίτι, ξέρεις πού να βρεις νερό οπότε λύθηκε αυτό. Αν εκδηλωθεί τώρα έξω και επείγει η θεραπεία, απόσπασέ της (όσο μπορείς) την προσοχή και τράβηξέ την κοντά σε δύο πιθανές εστίες: Στο μπάνιο ή κοντά σε βρύση με λάστιχο. Προσωπική μου προτίμηση αν βρεθείτε στη μέση του δρόμου είναι ο πυροσβεστικός κρουνός αλλά είναι πολύ ριψοκίνδυνο γιατί σε βλέπω να τρως πρόστιμο. Εσύ κρίνεις. Πάνω απ' όλα, όμως, μη δείχνεις μουλωχτός και ένοχος. Όταν μια γυναίκα τσουγδίζεται οι κεραίες της υπερλειτουργούν και θα σε πάρει πρέφα. Προσπάθησε να δείχνεις λυπημένος που τη βλέπεις έτσι και ταυτόχρονα να το παίζεις ανήμπορος να βοηθήσεις. Κερδίζεις χρόνο για να πας κοντά στη βρύση. Ε, τότε, μη λυπηθείς:

 

Ρίξε νερό αβέρτα!

 

Το νου σου όμως: ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε θεραπεύουμε με τον τρόπο αυτό μια Τσούγδω που υποφέρει από την καρδιά της.

 

Αυτά τα ολίγα περί Τσούγδως. Το αποτέλεσμα, όπως ο ίδιος θα διαπιστώσεις, θα δικαιώσει κι εμένα που σου τα έγραψα και εσένα που χωρίς να ξέρεις τη λύση έχεις υποφέρει τόσα μέχρι σήμερα.


Σχόλια από επισκέπτες: