ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Τρίτη, 23 Μαρτίου 2004

Ολυμπιάδα: Ο πραγματικός λόγος να αποτύχει

Από Webmaster

Φέξε μουΌλοι φοβούνται την τρομοκρατία για την Ολυμπιάδα. Αναφορές στα ξένα δίκτυα, ανησυχίες ζόρια, ιδρώτες, αέρια, πανικός, Το πραγματικό πρόβλημα όμως, το μεγάλο και σοβαρότατο που θα αντιμετωπίσουμε με την Ολυμπιάδα που κανείς δε σκέφτηκε το παρουσιάζουμε εμείς σήμερα εδώ δα. Κοίταξε λοιπόν να δεις τι θα πάθουμε.

 

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ελλάς θα φιλοξενήσει κάθε καρυδιάς καρύδι απ' όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι που θα έρθουν θα είναι Αμερικανοί. Φυσικά θα έρθουν Ευρωπαίοι, Κινέζοι, Αυστραλοί, κλπ. Και εξηγώ αμέσως τι παίζει μ' αυτούς:

 

ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΟΥΓΙΑ

 

Καλά, θα μου πεις, δεν τρέχει τίποτα, είμαστε πολιτισμένος και φιλόξενος λαός, μπορούμε να ζήσουμε δεκαπέντε μέρες με τα χούγια τους. Λάθος!

 

ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΟΥΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΣΙΜΟ

 

Εδώ τώρα να δεις: Ο Αμερικάνος, ο μη Έλληνας Ευρωπαίος, ο Κινέζος και ο Αυστραλός έχουν ένα κοινό: Καθένας τους όταν χέζει το κάνει μηχανικά. Τα κατεβάζει, σφίγκεται, αφοδεύει, τελειώνει, σκουπίζεται. Μόλις σκουπιστεί πετάει ΜΗΧΑΝΙΚΑ το κωλόχαρτο στη λεκάνη! Να το μέγα πρόβλημα, να τι κινδυνεύει να τινάξει την Ολυμπιάδα στον αέρα:

 

 

Εικ. 1. Η απειλή

 

Δε λέμε τρίχες. Το μελετήσαμε σοβαρά το θέμα. Η Ελλάδα δεν έχει πουθενά ανά την επικράτειά της ικανό αποχετευτικό σύστημα για να δεχτεί το κωλόχαρτο. Φαντάσου λοιπόν τι έχει να γίνει όταν εκατοντάδες χιλιάδων κόσμου συνηθισμένου να χέζει και να ρίχνει το κωλόχαρτο στη λεκάνη κάνουν έφοδο στη χώρα.

 

ΣΚΑΤΟΠΛΗΜΜΥΡΑ!

 

Για να αποδείξουμε την ορθότητα της ανησυχίας μας, κάναμε το εξής πείραμα: Μεθύσαμε ένα φίλο μας Γερμανό, του οποίου βέβαια του εξηγήσαμε εκ των προτέρων την αδυναμία του αποχετευτικού συστήματος με κάθε λεπτομέρεια. Όταν έφτασε η ώρα ο φίλος μας να κάνει την ανάγκη του, ξέχασε και το σεμινάριο και το αποχετευτικό σύστημα: Έκανε όπως έχει μάθει!!!

 

 

Εικ. 2. Μεθυσμένος Γερμανός χέζει στην Αθήνα

 

Για να συλλέξουμε τα στοιχεία προς μελέτη φροντίσαμε να χαλάσουμε το καζανάκι. Και πράγματι, τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά:

 

 

Εικ. 3. Ιδού τα έργα του και το χαρτί

 

Κατόπιν τούτου πρέπει να σταματήσουν επειγόντως όλα τα άλλα ολυμπιακά έργα δευτερεύουσας σημασίας και να πέσει το όλο βάρος στο αποχετευτικό δίκτυο, αλλιώς προβλέπεται μεγάλος πανικός και ξεφτίλα.


Σχόλια από επισκέπτες: