ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Πέμπτη, 22 Απριλίου 2004

Πώς την πάτησε ο Τσέκης (η εκδίκηση)

Από Lilla

ΜπλιμπλίκιαΤον τελευταίο καιρό οι ράμπο του ftou.gr, οι ένδοξοι της ομάδας πάταξης της ηλιθιότητας και πάσης φύσεως μαλακίας "Ο Ραν Ταν Πλαν", καταδιώκουν όλα εκείνα τα "μαμούνια" που αναδημοσιεύουν αβέρτα-κουβέρτα τα άρθρα μας. Η αρχή έγινε από μία ιδιάζουσα περίπτωση, αυτήν του Τσέκη. Παρουσιάζουμε λοιπόν το ιστορικό εξουδετέρωσης του νούμερο 1 αντιγραφέα άρθρων.

 

Εδώ είναι το FAQ για να μπείτε στο νόημα:


Ερ. Ποιος είναι ο Τσέκης και για ποιους δουλεύει;

 

Απ. Ο Τσέκης είναι μυστικός πράκτορας (μαμούνι) της "ελληνικής λίστας ανεκδότων". Τσουρνεύει το ftou.gr και άλλα websites σε σταθερή βάση και αναδημοσιεύει αβέρτα-κουβέρτα ό,τι βρει.

 

 

Ερ. Γιατί δε γράφει ο Τσέκης δικά του άρθρα και τσουρνεύει των άλλων;

 

Απ. Διότι ο Τσέκης έχει μια σοβαρή πάθηση στο αριστερό χέρι εκ γενετής, που του έχει νεκρώσει τα τρία από τα πέντε δάχτυλα. Η μόνες κινήσεις που μπορεί με επιτυχία το παραλυμένο του χέρι να κάνει στο πληκτρολόγιο είναι οι ακόλουθες δύο:

 

Nίκος Τσέκης κίνηση 1η: Copy (από το ftou.gr)

 

Νίκος Τσέκης κίνηση 2η: Paste (στη λίστα ανεκδότων)

 

Ερ. Γιατί ο Τσέκης χειρίζεται το πληκτρολόγιο μόνο με το αριστερό χέρι;

 

Απ. Γιατί με το δεξί κρατάει το ποντίκι και αλλάζει παράθυρο στο browser. Από το ftou.gr που τα έχει πάρει με Copy (βλ. κίνηση 1η), πηγαίνει στη λίστα ανεκδότων και τα κάνει Paste (βλ. κίνηση 2η).

 

 

Ερ. Αν ο Τσέκης σταματήσει το Copy/Paste, δε θα πέσει σε κατάθλιψη;

 

Απ. Σαφώς όχι. Υπάρχουν πάρα πολλές δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάποιος μόνο με τα δύο δάχτυλα του αριστερού χεριού. Δίνουμε παράδειγμα:

 

Νίκος Τσέκης προτεινόμενη κίνηση:
Σφύριγμα κλέφτικο

 

Ο τρόπος εξόντωσής του ήταν σχετικά απλός, αλλά επαναστατικός για τα ελληνικά δεδομένα.

 

Ο προγραμματιστής του ftou.gr Grandmaster Aris (award of excellence) απομόνωσε την IP διεύθυνσή του τη στιγμή που επισκεπτόταν το site. Με μυστικές Server Variables εξακρίβωσε ότι χρησιμοποιεί τον πλέον ευπαθή browser Internet Explorer. Κατόπιν εμφώλευσε ένα διαδραστικό activeX control στη σελίδα με τα πρόσφατα άρθρα, που όμοιό του δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στο internet, εστιασμένο στη συγκεκριμένη IP. Το activeX control ανίχνευε αυτόματα την κίνηση Ctrl+C στις σελίδες του ftou.gr και αυτόματα τροποποιούσε on-the-fly τα ηλεκτρικά κυκλώματα του πληκτρολογίου. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας:

 

Νίκος Τσέκης: Η τιμωρία (κρυφή κάμερα)

 

Η ομάδα πάταξης της ηλιθιότητας και πάσης φύσεως μαλακίας "Ο Ραν Ταν Πλαν", προειδοποιεί με τον τρόπο αυτό τους μελλοντικούς καλοθελητές που ετοιμάζονται να τσουρνέψουν το ftou.gr ότι θα πάθουν κι αυτοί την ίδια ή ίσως και χειρότερη νείλα.


Σχόλια από επισκέπτες: