ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Τετάρτη, 19 Μαΐου 2004

Σπάσε πλάκα με τους μπον βιβέρς (μέρος πρώτο)

Από Lilla

ΑγγελούδιαΜας τη σπάνε οι μπον βιβέρς, το δηλώνουμε. Καιρός λοιπόν να τους τη σπάσουμε κι εμείς. Σήμερα σας δίνουμε δυο ιδέες για χαλάστρα, από τις οποίες η πρώτη αποδίδει καλύτερα αν το πρόσωπο είναι διάσημο. Ενδεχομένως να μας κάνει και πλούσιους. Η δεύτερη χαλάστρα προτείνεται για πιο λαϊκού τύπου μπον βιβέρς. Συγκεκριμένα:

 

Χαλάστρα πρώτη: Μπριζολάριουμ

Τι χρειαζόμαστε:

 

Στοιχειώδη διπλωματία, ένα τασάκι με στάχτη από τρία τσιγάρα, έναν υπολογιστή + εκτυπωτή, ένα φύλλο χαρτί Α4 και φράγκα.

 

Προετοιμασία:

 

Μαθαίνουμε πού και πότε έχει ραντεβού για σολάριουμ ο Ευαγγελάτος (διπλωματία) και λαδώνουμε με τα φράγκα την υπάλληλο για να μας κλείσει το αμέσως προηγούμενο ραντεβού στο ΙΔΙΟ κρεβάτι. Αποβραδίς εκτυπώνουμε με κεφαλαία μαύρα γράμματα στο χαρτί την εξής φράση:

 

"ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ - ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ"

 

Εφαρμογή:

 

Μπαίνουμε μέσα στο σολάριουμ, μαυρίζουμε χαλαρά και άνετα και στο τέλος βγαίνοντας κολλάμε το χαρτί που εκτυπώσαμε στο κρεβάτι. Ανοίγουμε το σκέπασμα και ρίχνουμε τη στάχτη από τα τρία τσιγάρα έτσι ώστε να σχηματίζει ένα περίγραμμα και καλά ανθρώπου και κλείνουμε το καπάκι. Στεκόμαστε στη γωνία με την κάμερα και περιμένουμε τον Ευαγγελάτο. Καταγράφουμε ψύχραιμοι και προσπαθούμε να συγκρατήσουμε τα γέλια γιατί το κούνημα χαλάει η λήψη.

 

Για τρελό γέλιο: Λίγα δευτερόλεπτα αφότου ανοίξει το κρεβάτι, ενεργοποιούμε το συναγερμό για πυρκαγιά. Γράφουμε όσο γίνεται πιο καθαρά το βίντεο και κατόπιν το μοσχοπουλάμε στον Τριανταφυλλόπουλο.

 

Χαλάστρα δεύτερη: Στην άμμο της γάτας του φίλου μας

Τι χρειαζόμαστε:

 

Ένα ζευγάρι γάντια πλαστικά μιας χρήσης. Έναν υστερικό φίλο με γάτα που της έχει άμμο σε εύκολα προσβάσιμο μέρος.

 

Προετοιμασία:

 

Φοράμε τα γάντια.

 

Εφαρμογή:

 

Πηγαίνοντας επίσκεψη στο φίλο μας, προσέχουμε πολύ στις γωνίες του δρόμου εκεί που οι βγάζουν οι γεροντοκόρες τα σκυλάκια τους να χέσουν. Μαζεύουμε μια ημιαποξηραμένη μεγαλωπή κουράδα σκύλου με τα γάντια και την παίρνουμε μαζί μας. Την αφήνουμε σε εμφανές σημείο στην άμμο της γάτας του φίλου μας.

Την άλλη μέρα κάνουμε το ίδιο με μια πιο μεγάλη κουράδα σκύλου, σίγουρα θα βρεθεί στο δρόμο μας. Την αφήνουμε κι αυτή στην άμμο της γάτας του φίλου μας.

 

Την τρίτη ημέρα παίρνουμε μία δική μας κουράδα από το σπίτι, μεγαλωπή μεγαλωπή και την αφήνουμε στην άμμο της γάτας του φίλου μας.

 

Την τέταρτη ημέρα φτιάχνουμε κοκτέιλ: Μία δική μας, δύο μέτριες αλόγου, τρεις μεγάλες σκύλου σε μια σακουλίτσα και τις αδειάζουμε στην άμμο της γάτας του φίλου μας.


Η γάτα δεν πρόκειται να ξαναπάει στην άμμο με τίποτα και θα του κάνει το σπίτι καλοκαιρινό. Η έκπληξη του φίλου μας είναι δεδομένη.

 

Για τρελό γέλιο: Την τέταρτη ημέρα αντί για την παραπάνω μέθοδο κάνουμε αυτό εδώ: Φοράμε άσπρη ποδιά και τα γάντια και πάμε στο τσίρκο. Πείθουμε τους αρμόδιους να μας δώσουν μια κουράδα ελέφαντα για επιστημονική και καλά μελέτη. Δε θ' αρνηθούν. Την αφήνουμε κι αυτή στην άμμο της γάτας του φίλου μας.


Σχόλια από επισκέπτες: