ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2004

Ο Άη Βασίλης είναι δαίμονας

Από Webmaster

ΔιαλέξειςΕίμαι σίγουρος ότι είδατε στις τηλεοράσεις και διαβάσατε στον τύπο τι είπε μια Βρετανή ψυχοτέτοια. Κι αν δεν το κάνατε, εδώ είμεθα εμείς για να σας το υπενθυμίσομε: Πρέπει λέει να πείσομε τα παιδιά ότι ο Άη Βασίλης υπάρχει. Προσοχή, όχι ο Άγιος Βασίλειος ο Μέγας - πατέρας της εκκλησίας σας, αλλά ο χοντρομπαλάς δαίμονας εκείνος με τα μούσια, τα γυαλιά και τον κόκκινο σκούφο. Στο εκπαιδευτικό άρθρο ετούτο αναπτύσσομε επιχειρηματολογία εναντίον της Βρετανής ψυχοτέτοιας.


Δε θα αναλωθούμε σε αναλύσεις του τύπου: «Santa Claus = Άη Νικόλας» αλλά θα βασίσομε την πραγματεία μας σε κοινωνικό και όχι θρησκευτικό υπόβαθρο.Φερόμενος ως και καλά "άγιος" και αποκαλούμενος χαϊδευτικά Σάντα (Σάταν;) ο χοντρομπαλάς δαίμονας αυτός με την κοιλιά και τα μούσια είναι ο καλύτερος dealer για τα Σοσονάκια και τα Σαπουνάκια της εποχής μας. Κρυφο-σοσονάτος και χαζοχαρούμενος (χο χο χο μέρι Κρίστμας) κακοποιεί ταράνδους αναγκάζοντάς τους να υπερβούν ακόμα και αυτόν τον νόμο της βαρύτητος σε δύο επίπεδα μάλιστα: Αφενός για να πετάξουν και αφετέρου για να τον κουβαλήσουν! Αν μάλιστα αναλογισθούμε τις άθλιες συνθήκες στις οποίες λαμβάνει χώρα αυτή η κακοποίηση, δηλαδή νύχτα, με χιόνια και αέρα, τι μήνυμα νομίζετε ότι περνάει στα παιδιά μας;


ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΖΩΑ!Έχοντας διεισδύσει στην πορνοβιομηχανία και τα παρελκόμενά της, ο Άη Βασίλης συχνά εμφανίζεται ως λάγνα νεαρή εταίρα με στρινγκ, ενίοτε δε και ως σιτεμένη αφέντρα με μαστίγιο και κυτταρίτιδα στα καπούλια. Χωρίς μεγάλο σφάλμα λοιπόν, μπορούμε εύκολα να εξάγομε το συμπέρασμα για τις προθέσεις του και τι είδους δώρα είναι αυτά που προσφέρει στους θαυμαστάς του.


ΣΥΦΙΛΗ, ΒΛΕΝΝΟΡΟΙΑ, AIDS, ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΒΩς σοσονάτος (και κατ' επέκτασιν σαπουνάτος) ο Άη Βασίλης δε διανέμει δίκαια τα δώρα του όπως λανθασμένα πιστεύει η πτωχή τω πνεύματι μάζα. Δεν κοιτάει δηλαδή ποιο παιδάκι ήταν φρόνιμο όλη τη χρονιά. Ο Άη Βασίλης είναι ρατσιστής του κερατά. Δίνει δώρα όπως σύγχρονα κινητά τηλέφωνα με MMS, laptops, playstations και αυτοκίνητα με δίλιτρη μηχανή στα μούλικα κωλοπαίδια των σοσονάτων και σαπουνάτων όσο κακομαθημένα κι αν είναι, ενώ από την άλλη, αγνοεί επιδεικτικά τα (εκουσίως ή ακουσίως) ήρεμα και πράα πεινασμένα παιδάκια "τρίτων" χωρών όπως η Αιθιοπία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και η Αμερική. Αγνοεί επιδεικτικά ακόμα και τα παιδάκια της σοσονάτης σας χώρας, που για κάποιο λόγο δεν έχουν τους γονείς τους ή δεν έχουν την οικονομική επιφάνεια. Ακόμα όμως κι αν δεν τα αγνοήσει, τα δώρα του σ' αυτά τα παιδάκια περιορίζονται σε καραμέλες, πασατέμπος και φθαρμένες - μεταχειρισμένες κούκλες των 1,20 €, πόρρω απέχοντα από τα σούπερ - κινητά και τα αυτοκίνητα των σοσονάτων. Επομένως, τιμημένε περπατητή το μήνυμα που περνάει στα παιδιά είναι ξεκάθαρο:


Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣΦέτος στις γιορτές, αντισταθείτε και τσινίστε. Αρνηθείτε να αγοράσετε κάρτες με το χοντρομπαλά κοκκινογούλη δαίμονα. Αν πάρετε δώρα στα πιτσιρίκια σας, πείτε τους την αλήθεια. Ο Άη Βασίλης ψόφησε.


Σχόλια από επισκέπτες: