ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Τα 5 χειρότερα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου

Από Webmaster

Ανεκτίμητης αξίαςΜέρα που είναι σήμερα, παρακάμπτουμε το ρομαντισμό και βλέπουμε την πραγματικότητα κατάματα. Κάναμε έρευνα αγοράς και μετά από πολύ τρέξιμο, τα αποτελέσματα είναι εδώ. Ιδού, τιμημένε μας περπατητή, τα χειρότερα σε πωλήσεις δώρα για τη γιορτή του Βαλεντίνου, όλων των εποχών.

1. Η συλλογή μεταχειρισμένων εσωρούχων Tosca


Η χαρά της κάθε βαλεντινιάρας μύτης, το κρυφό φετίχ του υπεράνω υποψίας. Η συλλογή χρησιμοποιημένων εσωρούχων. Δυστυχώς δεν πήγε καθόλου καλά στις πωλήσεις, εξ ου και την παρουσιάζουμε εδώ, άπλuτη, απούλητη και παραπονεμένη.


2. Το τελετουργικό κέρατο Cuckoo Cooya


Η ιδέα ήταν φιλόδοξη: Το βερνικωμένο τελετουργικό κέρατο Cuckoo Cooya θα έδινε μια χιουμοριστική νότα στις κρίσεις ζήλειας του συντρόφου. Βέβαια δεν υπολογίστηκε πως, λόγω της οικονομικής κρίσης, ο μέσος Έλληνας δεν είναι σε θέση να κατανοήσει το λεπτό χιούμορ της καλλιτεχνίας αυτής.


3. Η συσκευή ευνουχισμού Burdizzo


Ο πρώτος που έλαβε το δώρο αυτό, αγαπούσε τόσο πολύ το ταίρι του ώστε και το χρησιμοποίησε. Μάλιστα, είπε και το μεγάλο ρητό: "Από τη μέρα που μου πήρε το Burdizzo, σταμάτησα τελείως να τσιλιμπουρδίζω". Αυτός ήταν κι ο τελευταίος. Όλοι οι άλλοι το επέστρεψαν στο μαγαζί με φρίκη.


4. Η ντουλάπα φέρετρο Νος Φεράτ


Η μακάβρια αισθητική αυτή πρόταση απευθυνόταν σε γκοθ ζευγάρια αλλά δε φτούρησε, τρέχα γύρευε γιατί.


5. Τα οργανικά ούρα Τσισιόλι


Το επαναστατικό ποτό/λοσιόν από ούρα ανθρώπου, φτιάχτηκε έχοντας στο μυαλό το μέσο Έλληνα ουρολάγνο. Με την κυκλοφορία τους όμως, φήμες περί μετάδοσης ασθενειών απέτρεψαν το κοινό να το αγοράσει και έτσι σύντομα αποσύρθηκε.


Σχόλια από επισκέπτες: