ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Τρίτη, 3 Αυγούστου 2004

Para - Computer Science (FAQ)

Από vlammadi

ΔιαλέξειςΜάθημα πληροφορικής σήμερα. Ενώ εσείς κοπρίζετε ωσάν την κόπρο του Αυγεία και κάνετε διακοπές μαζεύοντας μύκητες στις βρωμερές σας πατούσες, εμείς εδώ άγρυπνοι δουλεύουμε διαπρέποντας στην επιστήμη μας. Δίνουμε λοιπόν με τη φόλα ετούτη τα φώτα μας και απαντούμε με το γνωστό μας κύρος και με υπευθυνότητα στις πιο ενδιαφέρουσες από τις ερωτήσεις σας, που κατά καιρούς λάβαμε μέσω της "επικοινωνίας" του site.


Eρ: Όταν παίζω Counter Strike και σκοτώνω κάποιον, πονάει;


Aπ: Ανάλογα, άμα τον πετύχεις στο κεφάλι σκοτώνεται ακαριαία, αλλιώς αργοπεθαίνει και ναι, πονάει.



Eρ: Όταν σβήνω κάτι απο τον υπολογιστή, πού πάει;


Aπ: Όταν κατι έχει διαγραφεί, βγαίνει απο πίσω απο το ανεμιστηράκι με μορφή σκόνης. Γι αυτό άμα κάνεις φορμάτ μετά έχει πολλή σκόνη.



Ερ: Το ΣιΝτί γιατί γυρίζει γύρω-γύρω;


*Απ: Όταν βάζεις ένα ΣιΝτί στον υπολογιστή, αυτό κρατάει κάποια ντάτα.Το ΣιΝτί-Ρομ, θέλει να πάρει αυτά τα ντάτα, γι αυτό στριφογυρνάει το ΣιΝτί μέχρι να κάνει εμετό και μετά ο εμετός με ψηφιοποίηση γίνεται ντάτα και αυτό είναι που βλέπεις εσύ.



Ερ: Ο φίλος μου πήρε υπολογιστή πριν 2 μέρες, αλλα έγώ πριν 4 χρόνια. Γιατί ο πωλητής είπε ότι ο δικός του έχει περισσότερη μνήμη;


Απ: Είπε ψέματα. Δεν έχει περισσότερη, αλλά καλύτερη. Η μνήμη είναι ζωντανό πλάσμα και, σαν τους ανθρώπους, γερνάει και σιγά σιγά ξεχνάει πολλά πράγματα.



Ερ: Τι έχουν μέσα τα ηχεία;


Απ: Τα ηχεία μέσα άμα τα ανοίξετε, θα δείτε ότι έχουν ένα ειδικό είδος παπαγαλάκια με πρωκτοαισθητήρες. Καθένα απ' αυτά έχει ένα καλώδιο στον κώλο. Έτσι ο ήχος πάει απο το καλώδιο στον κώλο τους και μετά αυτά μέσω των πρωκτοαισθητήρων ξέρουν τις ακριβείς συχνότητες του ήχου και τον ξαναλένε με ανθρώπινη λαλιά. Έχουν μάλιστα και την ικανότητα να αναπαράγουν μουσική με εξαιρετική επιτυχία.



Ερ: Και η οθόνη;


Απ: Πυγολαμπίδες. Α, και αστρική σκόνη.



Σχόλια από επισκέπτες: