Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο μόνος τρόπος για να προλάβεις το τρένο είναι να χάσεις το προηγούμενο.
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Webmaster 7/9/2002 7:01:00 πμ

Το γράμμα ενός αδιόρθωτου παίκτη

Σημείωση εκτός άρθρου
Το κείμενο αυτό γράφτηκε λίγους μήνες μετά την ψήφιση στην Ελλάδα νόμου, που απαγόρευε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια οποιασδήποτε μορφής. Ο νόμος αυτός ψηφίστηκε λίγο μετά το θόρυβο που προκλήθηκε όταν κάμερα του Τριανταφυλλόπουλου έπιασε στην Πάτρα βουλευτή του Πασόκ να παίζει φρουτάκια (κουλοχέρη).

ΑραλίκιΑγαπητέ μου Μιστόκλα, γεια σου


Την καλύτερη δουλειά έκανες που την κοπάνησες και πήγες στο Περού. Σου γράφω από το υγρό κελλί της φυλακής, εκεί που η κακούργα τύχη μ' έριξε πριν μέρες. Το ξέρω πως ζω σ' ένα πολιτισμένο κράτος, ξέρω πως πρέπει να σέβομαι τους νόμους αλλά, Μιστόκλα μου, δεν άντεξα, βρέθηκα σε αδυναμία!


Άνοιξα τον υπολογιστή, πάτησα "έναρξη", "εκτέλεση", έγραψα "sol.exe" και πάτησα Enter. Tότε έγινε ο χαλασμός. Μπουκάρανε στο σπίτι τρία όργανα της τάξης. Αργότερα έγιναν πέντε.


- Τι είναι αυτό στην oθόνη σου; φώναξε ο πιο φουσκωτός από δαύτους.

- Η "πασιέντζα", ω αξιότιμο όργανο, του λέω.

- Είναι παίγνιο! Τα παίγνια απαγορεύονται!


Έκανε νόημα στους άλλους κι όρμησαν πάνω μου. "Συλλαμβάνεσαι για χρήση παιγνίου" - πώς λέμε για χρήση ναρκωτικών;! Καλά, Μιστόκλα, ούτε ν' απαντήσω πρόλαβα, ούτε και να μετρήσω τις κατακεφαλιές που έφαγα ενώ με οδηγούσανε στην κλούβα. Άλλο να σου λέω κι άλλο να το βλέπεις.


*Ορκίστηκα στον εαυτό μου πως δε θα τρελαθώ. Δε μπορεί ρε Μιστόκλα, επιστήμονες άνθρωποι, σπουδαγμένοι είναι οι πολιτικοί, κάτι θα ξέρουν που βγάλανε το νόμο. Άλλωστε ήταν νόμος του κράτους και όφειλα να τον σεβαστώ. Στο αυτόφωρο προσπάθησα να εξηγήσω ότι η "πασιέντζα", το "φλιπεράκι" και ο "ναρκαλιευτής" πωλούνται μαζί με τα Windows, άρα τα έχουν οι περισσότεροι χρήστες υπολογιστών στην Ελλάδα. Δεν καταλάβαιναν όμως τι είναι τα Windows.


Αγανάκτησα, είπα ότι μας κυβερνάνε άσχετοι και μου ρίξανε επιπλέον χρόνο φυλάκισης για εξύβριση. Τα μπινελίκια που τους έχωσα τα πλήρωσα 30 Ευρώ το ένα, σχετικά καλή τιμή. Εσύ Μιστόκλα μου το ήξερες ότι το μπινελίκι πάει 30 Ευρώ σήμερα;


Πάντως μέσα στη φυλακή δεν είναι και τόσο άσχημα, τελικά! Αναθεώρησα πολλές απόψεις, αναγεννήθηκα! Γνώρισα και το Μπάμπη το Χλίτζουρα. Δε μπορώ ακόμα να πω αν είμαι ερωτευμένος ή όχι... θ' αφήσω το χρόνο να δοκιμάσει τη σχέση μας.


Σ' αφήνω τώρα γιατί έχω επισκεπτήριο από το δικηγόρο μου. Δεν ξέρω αν και πότε θα πάρεις το γράμμα, αν όμως έρθεις στην Ελλάδα και θέλεις να με δεις, πάτα Έναρξη, Εκτέλεση και γράψε "sol.exe".


Σε χαιρετώ,
Το φιλαράκι σου.


Μαθήματα Rohala Art

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.