Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Διατηρήστε το πράσινο. Κάντε έρωτα με βάτραχους.
Τρίτη, 23 Απριλίου

Webmaster 16/5/2009 5:39:00 πμ

Πατέντα: Ελληνικό Linux βασισμένο στο Ubuntu

ΓιαλαντζίΠαγκόσμια πρώτη κάνει η Ελλάς αυτές τις μέρες κι εσύ μωρέ δεν παίρνεις χαμπάρι. Εδώ βρε, ένας πρωτοπόρος και εργατικός ανώνυμος Έλληνας υπάλληλος—όπως οι περισσότεροι του κλάδου του που τον τελευταίο καιρό σκίζονται να κατεβάζουν original ιδέες και να μας κάνουν υπερήφανους, έφτιαξε το ΑΜΚΑ Linux, και το έκανε βασισμένο στο Ubuntu για καλύτερη χώνεψη στο hardware.


Η είδηση ετούτη είναι καρατσεκαρισμένη και αληθινή και όποιος δεν την πιστεύει είναι βλάκας. Να και η απόδειξη, που άμα δεις τα λογότυπα των δύο Linux, θα σου έρθει κατακούτελα και θα σε πείσει στο αμέσως.



ΝΑ ΤΟ UBUNTU:

Ubuntu Linux



ΝΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ:

ΑΜΚΑ Linux
Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~4emo @ 4/6/2009 - 21:01
Τελεια :)
#2~Webmaster @ 29/1/2010 - 10:35
Τώρα θυμήθηκα ένα κανάλι σας που πήγε και έδωσε κάτι μεγατόνους λεφτά σε μια Βρετανική εταιρεία να του φτιάξουν το logo κι αυτοί έφτιαξαν εκεί μια γρήγορη προχειράντζα (όπως συνήθως κάνουν οι Βρετανοί) με μωβ φόντο και ένα τετράγωνο. Κι ύστερα θεώρησε το κανάλι σωστό (αφού το έκαναν οι Βρετανοί στο logo άλλωστε) να κάνουν ροζ όλα τα σουσούμια του καναλιού. Θυμίστε μου να γράψω ένα άρθρο για τις διαβαθμίσεις της βλαχιάς στο θέμα του ντηζάιν.

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.