Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το έγκλημα δεν αποδίδει, έχει όμως καλό ωράριο.
Τετάρτη, 24 Απριλίου

Webmaster 30/3/2003 6:38:00 πμ

Δυναμικά στο χώρο του εμπορίου (μέρος 1)

ΤσιμπούσιΚυρίες και κύριοι, τιμημένοι μας περπατητές, περαστικοί ή μόνιμοι, αγανακτήσαμε. Φτάσαμε στο πέρας των ορίων της υπομονής μας. Η παρούσα κυβερνητική πολιτική, η κρίση λόγω του πολέμου έχουν φέρει τις τιμές στα ύψη. Στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς, εμείς εδώ του ftou.gr έχουμε και τη μαγκιά και και τον τρόπο να κάνουμε έναν άθλο, ένα μεγαλεπήβολο τόλμημα. Να μπούμε δυναμικά στο εμπορικό παιχνίδι με ανταγωνιστικά και (το κυριότερο) ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ προϊόντα, των οποίων η έμπνευση είναι αποκλειστικά δική μας. Δεν τα πήραμε από μεγαλοεπιχειρηματίες, γίναμε μεγαλοεπιχειρηματίες μόνοι μας. Ο καθένας με τον τρόπο του, προσέφερε την έμπευση, το κεφάλαιο, το μόχθο και τον ιδρώτα ώστε να χτίσουμε τις βάσεις μιας νέας τσίφτικης οικονομικής αυτοκρατορίας.

 

Στο δελτίο τύπου αυτό, θα σας παρουσιάσουμε τις τέσσερις πρώτες νέες μας υπηρεσίες.

 

α) Τα Τσιμέντα "LION_KING"

Ορμώμενοι από τις πλούσιες ιστορικές μας γνώσεις και κατέχοντες καλά τα ζητήματα της μυθολογίας, παρουσιάζουμε στο πανελλήνιο τα τσιμέντα LION_KING. Ως φαίνεται στη φωτογραφία ο Ηρακλής εικονίζεται εντός του στόματος του λιονταριού. Ο μύθος σχετικά με τη φόνευση του Λέοντα της Νεμέας κρίνεται επιστημονικά αβάσιμος. Η πραγματικότητα αποτυπώθηκε σοφά σε αρχαίο αμφορέα, φέρνοντας στο φως το στιγμιότυπο της ΗΤΤΑΣ του Ηρακλή από το λιοντάρι. Μην είναι οιωνός της ήττας γνωστής εταιρείας τσιμέντων που μας αντέγραψε τα σχέδια πριν καν τα βγάλουμε στη φόρα;

 

Το τσιμέντο LION_KING διατίθεται σε δύο ποικιλίες: Κλασσικό και Λευκό, καλύπτοντας οποιαδήποτε οικοδομική απαίτηση.

 

 

β) Το γάλα εβαπορέ "MALOU"

Η πείρα δεκάδων ετών στη χρήση γάλακτος έχει αποδείξει ότι το φρέσκο γάλα είναι μούφα. Μόνο το εβαπορέ δύναται να διατηρηθεί πολύν καιρό, είτε εντός, είτε εκτός ψυγείου. Γάλατα υπάρχουν πολλά. MALOU όμως;

 

 

γ) Τα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών "Konosk Center"

 

 

Επιτέλους, δίνουμε στην Ελληνίδα γυναίκα αυτό που τόσα χρόνια στερήθηκε: Τη φροντίδα και την απαλή περιποίηση με την εγγύηση του ftou.gr. Σύντομα στη γειτονιά σας θα βρίσκεται και ένα μεγάλο κατάστημα καλλυντικών Konosk Center. Αξίζει να το επισκεφθείτε!

 

 

δ) Ασφαλίζουμε τα χρήματά σας με την τράπεζα "GalandrielBank"

Είναι κοινή η παραδοχή ότι έχει γεμίσει ο κόσμος τράπεζες. Η τράπεζα GalandrielBank, όμως, διαφέρει και διαφέρει σε ένα νευραλγικό σημείο: Θα δέχεται μόνο καταθέσεις, εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο ληστειών κατά την ανάληψη, απώλειας της κάρτας του ΑΤΜ και πλήθος άλλων συμφορών που μπορεί να σας βρουν αν έχετε μαζί σας πολλά φράγκα και περιφέρεστε ολούθε με δαύτα. Τα χρήματά σας θα κατατίθενται σε ειδικά διαμορφωμένα χρηματοκιβώτια με χρονοκαθυστέρηση, εφάμιλλα του υπολογιστικού συστήματος του grandmaster όπως αυτό παρουσιάστηκε στις φόλες.

 

 

Και αυτό, τιμημένοι μας περπατητές, είναι απλώς το ξεκίνημα. Σε λίγο χρόνο, όλη η ελληνική αγορά θα γεμίσει από τσίφτικα προϊόντα και υπηρεσίες. Στέι τιούνεντ, για να δείτε πώς πραγματικά πουλάνε από το Ίντερνετ!

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~vouvou @ 30/3/2003 - 07:02
aXAxAXXAxXAxXAxAxAX
EMPORIO FTOU
To empisteyesai mexri to teleytaio tou bit ..
#2~sugarbabe @ 30/3/2003 - 11:11
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Τωρα θα νιώθω πιο ασφάλεια και εμπιστοσύνη στις αγορές μου... Καιρός ήταν να γίνει μια τέτοια πανεξυπνή κίνηση..!!! :$ (Y) :) ( l o l !!!)
#3~galandriel @ 30/3/2003 - 13:48
χαααααααααααααααααχαχαχαχαχα
εμπιστευτείτε μας και 8α τα χάσετε....
#4~konosk @ 30/3/2003 - 15:18
Ώπαααα. Καιρός να αλλάζουμε επάγγελμα. Συγκινήθηκα!!!!!!!!.
#5~LION_KING @ 31/3/2003 - 02:35
Επιτέλους αποκαταστάθηκε μια ιστορική αδικία και ψεύδος. Άρη είμαι υπερήφανος για σένα. Όποτε την πάτησε τότε ο Ηρακλής (άσε τα ψέμματα που γράφουν) έτσι θα γίνει και με τα τσιμέντα του!!!
#6~σουπιά @ 31/3/2003 - 09:22
Είμαι πανευτυχής, επιτέλους βρήκα την αγορά των ονείρων μου!!!!
Πάω να πάρω δάνειο απο την Galandriel Bank να τσακίσω μερικά από αυτά τα υπέροχα προϊόντα
(Y) :D (Y)
#7~KalhaS @ 31/3/2003 - 10:37
Hehehe poly kalo
#8~wild_thing @ 31/3/2003 - 11:01
Ωσάν γυναίκα που είμαι αυτά δεν μου φτάνουν. Eλπίζω σύντομα να συμπληρωθεί ο κατάλογος με τα πολύτιμα και πλέον απαραίτητα προϊόντα του ftou market!
#9~malou @ 31/3/2003 - 18:39
eimai ena pragma "tou galaktos"pou leme??mmmm...den einai kako!!!lol!gal?sou erxomai na parw daneio gia na epekta8w!!!lol
#10~Thalassa @ 31/3/2003 - 21:27
Καλά είσαι ΦΟΒΕΡΟΣ με κεφαλαία!!!
πολύ καλά!!!
#11~foivaki @ 1/4/2003 - 09:51
Mmmmm!!!!Para poly kalo!!!!!Elpizw na mhn parei kai allous h mpora tou katanalwtismou...:D :D ;)
#12~σουπιά @ 1/4/2003 - 14:45
θέλω 100 κούτες malou περικαλώ!
#13~malou @ 1/4/2003 - 17:28
soupia na prow8hseis to proion kai ston kafene e?lol
olo mpyres!!!galataki gia alllagh!!!
#14~Paratrooper @ 1/4/2003 - 18:06
ap'ola exei to magazi........ ante na doume ti allo 8a paragei to "FTOU"
#15~heart_attack @ 1/4/2003 - 22:12
xaxaxaxaxaxxaxaaaXAXAXAXAXAXAA....
Πρόσεξε τί θα παράγει στο μέλλον το μυαλουδάκι σου!
Μόνο αυτό σου λέω....
P.S. Πολύ καλό!!!!;) :D

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.