Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Lilla 17/4/2003 6:27:00 μμ

Τώρα, κατουράμε όρθιες!

Κάτι τρέχειΑπό καταβολής κόσμου, το μεγαλύτερο πρόβλημα της γυναίκας βρήκε επιτέλους τη λύση του. Το ftou.gr ανακάλυψε και σας παρουσιάζει τη νέα επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδο, με την οποία μια γυναίκα μπορεί επιτέλους να κατουρήσει όρθια χωρίς να έχει το παραμικρό ατύχημα και την παραμικρή διαρροή. Δεν το πιστεύεις; Ρίξε μια ματιά, ω άπιστη Θωμαή για να βεβαιωθείς...

 

Όταν πρωτοανακοινώθηκε η μέθοδος το 1997 αναφερόταν στο "κατούρημα με βοήθεια των δαχτύλων". Σχετικές οδηγίες θα βρείς στο website που παρουσιάζει την πατέντα, βλέπε στο πιο κάτω link. Έκτοτε η μέθοδος έγινε ακόμα πιο ασφαλής, και δίνει πλέον στη γυναίκα τη χαρά που η φύση της στέρησε, να μπορεί να κατουρήσει όρθια παντού: Στο ανδρικό ουρητήριο, στην τουαλέτα του σπιτού, στο μπαλκόνι και να ακούει το κάτουρο να σκάει στον ακάλυπτο.

 

Εντυπωσιαστήκαμε από το επίτευγμα, πολύ περισσότερο όμως εντυπωσιάστηκαν εκείνες που εφάρμοσαν τη μέθοδο:

 


H Emily γράφει:


Έχω πάθει την πλάκα μου. Είμαι 24 χρονών και ελεύθερη. Από τότε που άρχισα να φοράω jeans (τα αγαπημένα μου ρούχα), προσπαθώ να ξεπεράσω το "γυναικείο πρόβλημα", προσπαθώ να κατουρήσω όρθια, χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσω όλα κάτω και να καθίσω. Από την ηλικία των 16, έχω πετύχει στην τέχνη του όρθιου κατουρήματος και δεν αφήνω τον παραμικρό λεκέ στα ρούχα μου.


Η Gabrielle γράφει:


Κατουρώ όρθια σε οποιαδήποτε στάση και μπορώ να τα καταφέρω σε κάθε τύπο ανδρικού ουρητηρίου. Στέκομαι με ανοιχτά τα πόδια, λυγίζω προς τα μπροστά και όταν αρχίζω να κατουρώ πιέζω έτσι ώστε να έχω μεγάλη ροή. Μετά του δίνω άλλη μία ώστε να σταματήσει απότομα και να μη βρέξω τα ρούχα μου. Μια γυναίκα που με είδε να το κάνω έξω, με ρώτησε αν έχω πέος. Μου ζήτησε μάλιστα να τη μάθω κι εκείνη να κατουράει όρθια...


Η μέθοδος αποδίδει πραγματικά. Τέλος στην ανησυχία για τις βρώμικες τουαλέτες. Τέλος στο σήκω - κάτσε. Τέλος στο καθολικό κατέβασμα του παντελονιού, της φούστας και των εσωρούχων. Με μία απλή κίνηση: Στέκεσαι, ανοίγεις το φερμουάρ σου, κατουράς και φεύγεις.

 

Πληροφορίες και παραγγελίες στο http://restrooms.org/standing.html. Εκεί θα βρεις αναλυτικές οδηγίες και μία εναλλακτική μέθοδο εντελώς δωρεάν, για τις "εύκολες περιπτώσεις".

 

Ειδικές ευχαριστίες οφείλουμε στο startpoint.gr στο οποίο ανακαλύψαμε την ύπαρξη της μεθόδου!

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~somebody @ 17/4/2003 - 22:23
:o :X :X :X
Ο Χριστός και η Παναγία!!!!!! (χαχαχαχαχααχα)
Τι άλλο θα δούμε ακόμα.......!!!!!!!!
#2~konosk @ 17/4/2003 - 22:26
Αυτά έχει η εξέλιξη Κύριοι. Μην απορείτε παρακαλώ και προπάντων μην ανησυχείτε. Εσείς μπορείτε να κατουρήσετε καθιστοί?????lol
#3~psekastiras @ 17/4/2003 - 22:43
Τι είναι τούτες ρε???? Μας παίρνουν τις δουλειές, μας γίνονται διευθύντριες και τώρα θέλουν να μας πάρουν και τη στάση στο κατούρημα???Άντε βρε αλλάξτε φύλο να ξεμπερδεύετε.ΧΑΧΑΧΑ
THIS IS A MAAANS WORLD...............
#4~bArItAs @ 18/4/2003 - 13:09
PARADEXOMAI OTI H ME8ODOS TON GYNAIKON EXEI ENA 8ETIKO...EINAI "HANDS FREE".....PAR'OLA AYTA MONO EMEIS MPOROYME NA EXOYME THN "KATEY8YSHMOTHTA" KAI THN EPILOGH STOXON...!!!!
#5~aris @ 18/4/2003 - 14:22
Τώρα Baritas να μου επιτρέψεις να έχω μια αμφιβολία για το πόσο επιτυχείς είμαστε στους στόχους. Μια ζωή μας τη λένε ότι δεν πετυχαίνουμε κέντρο και πιτσιλάμε γύρω γύρω (N) Άντε όμως να δούμε αυτές τι θα καταφέρουνε!!! ;)
#6~Christo @ 18/4/2003 - 19:22
Πάω για κατούρημα....;) ;)
#7~africa @ 22/4/2003 - 03:51
χμμμμμμμ...........το τιναζουνε στο τελος??????
η τελευταία σταγονα??????????
λοοοοοοολ
χαχαχαχ
#8~Divina @ 10/5/2003 - 17:49
ti soy kanei h episthmh bre paidi moy....
#9~ChaosSoul @ 3/6/2003 - 17:28
oxi,oxi,protimw tin paradosiaki,xiliodokimasmeni methodo!
lol
#10~yamiolas @ 7/2/2004 - 00:12
kavlosa gamisa exisa xarika

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.