Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα δυο πιο κοινά στοιχεία στη φύση είναι το υδρογόνο και η ηλιθιότητα.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Lilla 9/11/2003 7:35:00 μμ

Καπνιστή οργανώσου, σου παίρνουν τον καπνό σου

ΓιαλαντζίΔημοσιεύουμε εκτάκτως τη δεύτερη προκήρυξη της Κ.Α.Π.Ν.Ο., η οποία και συντάχτηκε μόλις σήμερα και εστάλη απευθείας στο ftou.gr και πάλι σε μορφή PDF (πρωτόκολο δικτυακής φούμας). Αυτή τη φορά μας ήρθε απευθείας από την ίδια την οργάνωση την οποία και χαιρετίζουμε!


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Νο 2

 

Συντρόφοι και συντρόφισσες ενεργητικοί καπνιστές,

 

Χαιρετίζουμε όλους εσάς στο αντιαντικαπνιστικό κίνημα που αγκαλιάσατε τον αγώνα μας από τις πρώτες δύο εβδομάδες!

 

Χιλιάδες λαού καθημερινά κόβει και κολλάει τις ετικέτες στο πακέτο τους. Συντρόφισσες μάνες, στα μετόπισθεν πλέκουν μάλλινες θήκες για να καμουφλάρουν οι αγωνιστές τα εικοσιπεντάρια τους. Στο Αγρίνιο βγήκαν από τις γιάφκες με άφιλτρα στα χέρια και κατάλαβαν τη νομαρχία, ενώ άλλα παλικάρια στη Δράμα απομόνωσαν διαμαρτυρόμενους παθητικούς καπνιστές και τους κλείδωσαν σε μπαρ χωρίς εξαερισμό. Έμπειρο στέλεχος της οργάνωσης Κ.Α.Π.Ν.Ο. πέταξε χθες τη νύχτα κουβά με νικοτίνη στο άγαλμα του Τρούμαν. Το ποτάμι του αγώνα μας δε γυρίζει πίσω. Η κοίτη του είναι βαθιά και γεμάτη με πίσσα στην οποία θα κολλήσει η ντόπια και ξενόφερτη αντίδραση.

 

Σύντροφε καπνιστή, εσύ είσαι το θύμα. Εσύ, ο καπνιστής εργάτης, αγρότης, μισθωτός, βιοτέχνης, ο εφοπλιστής, ο βιομήχανος, ο μεγαλοκαρχαρίας, είτε ανάβεις με χρυσό αναπτήρα, είτε θυσιάζεις το φαΐ σου για το καθημερινό πακέτο, αισθάνεσαι πια την εξαθλίωση και τον εξευτελισμό που σε υποβάλλουν τα υπουργεία υγείας και είσαι έτοιμος να βγεις στους δρόμους.

 

Έλα τώρα κι εσύ στον αγώνα μας, με όπλο το πακέτο σου, πάρε στο χέρι σου φωτιά και βόηθα να γιγαντωθεί η φλόγα της αντιεξουσιαστικής πάλης.

 

Εμείς, η συντονιστική επιτροπή της οργάνωσης, σου μεταφέρουμε μήνυμα νίκης από κάθε γωνιά της γης. Από τη Βιρτζίνια των Ενωμένων Πολιτειών μέχρι το Αγρίνιο και την Καβάλα, το αντικαπνιστικό κατεστημένο θα γονατίσει.

 

Αγρίνιο, 9η Νοέμβρη 2003

Καπνιστική Αντιεξουσιαστική Προοδευτική Νεοσοσιαλιστική Οργάνωση (Κ.Α.Π.Ν.Ο.)

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~konosk @ 9/11/2003 - 20:26
Πες τα σύντροφε καπνιστή γιατί μας έχουν ζαλίσει τα ούμπαλα. Παρεμπιπτόντως λέω να κόψω το τσιγάρο....τι λες?(H)
#2~Montechristo @ 9/11/2003 - 21:11
Πίσσα και πούπουλα στους άκαπνους!!!! (Ε, λοιπόν εγώ εσένα θα σε ψηφίσω στις προσεχείς εκλογές!)
#3~xalara25 @ 3/12/2003 - 00:07
tha tous pataksoume tous antikapniste!!!!(H)
#4~KYRIAKOS ABVRAMIWS;1 @ 4/2/2004 - 11:57
ANTIKAPNISTIS FOR EVER

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.