Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Δεν πέθαναν τα Windows. Έτσι μύριζαν πάντα.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Lilla 23/2/2005 7:52:00 μμ

Σπάσε πλάκα με τους μπον βιβέρς (μέρος δεύτερο)

ΑγγελούδιαΜας τη σπάνε οι μπον βιβέρς, το δηλώνουμε. Καιρός λοιπόν να τους τη σπάσουμε κι εμείς. Σήμερα σας δίνουμε δυο ιδέες για χαλάστρα, από τις οποίες η πρώτη αποδίδει καλύτερα αν είστε φοιτητές, χωρίς όμως να είναι απαραίτητο. Η δεύτερη χαλάστρα προτείνεται για πιο ανισόρροπους μπον βιβέρς. Συγκεκριμένα:


Χαλάστρα τρίτη: Πανεπιστημιακή διάλεξη

Τι χρειαζόμαστε:


Πρόσβαση σε αμφιθέατρο πανεπιστημίου. Ένα χαρτοφύλακα και ένα στιλό για κάλυψη. Ένα μικρό μπουκαλάκι αποσμητικού σπρέι για τα πόδια.


Προετοιμασία:


Μαθαίνουμε πότε είναι η πιο βαρετή διάλεξη.


Εφαρμογή:


Τη μέρα της διάλεξης κατσικωνόμαστε από νωρίς στο αμφιθέατρο για να βρούμε καλή θέση. Πρέπει να καθόμαστε σχετικά μπροστά και στο κέντρο. Στόχος μας είναι να μας βλέπει ο λέκτορας. Καθώς η διάλεξη αρχίζει, κρατάμε σημειώσεις κανονικά για να μην προδοθούμε. Αμέσως μετά τα 15 πρώτα λεπτά της διάλεξης όμως, βγάζουμε το δεξί μας παπούτσι και την κάλτσα. Φέρνουμε την πατούσα μας πάνω στο έδρανο και αρχίζουμε να καθαρίζουμε τη μπίχλα ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών μας. Πρέπει να δείχνουμε αφοσιωμένοι στο έργο μας και να το κάνουμε να κρατήσει πολλή ώρα. Σιγουρευόμαστε ότι ο λέκτορας μας έχει δει. Αφού τελειώσουμε με τη δεξιά πατούσα, κάνουμε το ίδιο με την αριστερή. Μετά τον καθαρισμό της μπίχλας ψεκάζουμε την πατούσα μας με το αποσμητικό σπρέι.


Για τρελό γέλιο: Στο τέλος πηγαίνουμε και συγχαίρουμε το λέκτορα εγκάρδια για την τόσο ενδιαφέρουσα διάλεξη.



Χαλάστρα τέταρτη: Ωντιτόριουμ

Τι χρειαζόμαστε:


Εκατό ευρώ.


Προετοιμασία:


Σταμπάρουμε μια εκκλησία με ανισόρροπο δεξιό ψάλτη. Δίνουμε από 20 ευρώ σε κάθε μέλος μιας πενταμελούς παρέας Αλβανών με κάπως ευπρεπή εμφάνιση και τους δασκαλεύουμε να στηθούν από νωρίς την Κυριακή σε εμφανές σημείο της εκκλησίας της γειτονιάς μας. Τους εξηγούμε αναλυτικά και με υπομονή, ότι κάθε φορά που θα ανοίγει το στόμα του ο αριστερός ψάλτης, αυτοί θα κουνάνε το κεφάλι με ενθουσιασμό και θα χαμογελούν, σχεδόν θα πανηγυρίζουν, ίσα να που δε θα χειροκροτούν. Όταν όμως ανοίξει το στόμα του ο δεξιός ψάλτης, να φράζουν τ' αυτιά τους με απαξία και να δείχνουν απελπιστικά απογοητευμένοι από το άκουσμα.


Εφαρμογή:


Πηγαίνουμε μαζί με τους φίλους μας τους Αλβανούς στην εκκλησία και καθόμαστε σε απόσταση ασφαλείας. Η χαλάστρα εξελίσσεται για πάρτη μας, απολαμβάνουμε το θέαμα και τις αντιδράσεις του δεξιού ψάλτη.


Για τρελό γέλιο: Πάμε μόνοι μας, μετά το τέλος της λειτουργίας και αποθεώνουμε με τα θερμότερα λόγια τον αριστερό. Μετά πάμε στο δεξιό και του λέμε ψυχρά: "Κι εσύ καλός είσαι". Εγγυημένη κάθαρση.

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~superboy15@ @ 11/10/2005 - 22:21
ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!! :))))))))
#2~casandramk @ 24/2/2005 - 11:20
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι![:-)]
#3~vlammadi @ 24/2/2005 - 16:51
Πω, αμα δω το πρωτο στην πραξη μετα δε θελω (σχεδον) τιποτα αλλο απο τη ζωη μου.
#4~KISSES @ 25/2/2005 - 21:59
καλα, τρομερο γελιο!!!
#5~Pyroboy @ 15/3/2005 - 22:18
To exei kanei kaneis?
#6~mxpsecret @ 22/3/2005 - 10:33
Α ΠΑ ΠΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ..........
#7~Orthopetalias @ 16/6/2005 - 06:23
Όσο αναφορά την 3η,ο καλύτερος επίλογος είναι να πας ξυπόλητος/η και να συγχαρείς τον λέκτορα λέγωντας οτι η διάλεξη του ήταν εξαιρετική παρόλο που αναγκάστηκες να την παρακολουθήσεις (στο πόδι).
Η 4η πλάκα η αλήθεια είναι οτι είναι πρωτότυπη.Θα είχε τρελλό γέλιο!

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.