Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πάντα ένα σεμινάριο τελειώνει καλά. Όλοι χαίρονται που τέλειωσε.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Webmaster 12/9/2002 7:20:00 πμ

Οι δέκα πιο συχνές χυλόπιτες...

Φέξε μουΑυτό το άρθρο απευθύνεται σε όλους τους ταλαιπωρημένους άνδρες, που δυσκολεύονται να καταλάβουν πως ήδη έχουν φάει τη χυλόπιτα… Σε μια προσπάθεια να τους βοηθήσουμε, δίνουμε τις δέκα πιο συχνές γυναικείες χυλόπιτες μαζί με την εξήγησή τους.

 

 

1. Λέει: Θέλω να μείνουμε φίλοι

 

Εννοεί: Πού νά 'ξερες καημένε μου τι έχεις να τραβήξεις… Θέλω να έρχεσαι να σου λέω με κάθε λεπτομέρεια για όλους τους άντρες που γνωρίζω και το κάνω μαζί τους. Θέλω να σκας από τη ζήλια σου και να σε κάνω να με θες ακόμα περισσότερο. Εκδίκηση στο μάξιμουμ. Τςςςς….. Μα ποια είμαι τελοσπάντων; (Απ. Ένα καρακατσουλιό)

 

 

2. Λέει: Συγγνώμη, αλλά δεν το κάνω με κανέναν, ούτε άντρα ούτε γυναίκα. Είμαι πολύ θεούσα. Με τι μούτρα θα πάω την Κυριακή να κοινωνήσω;

 

Εννοεί: Είσαι τόσο απωθητικός που μόνο που το σκέφτομαι μου έρχεται αναγούλα. Άσε που μπορεί να την έχεις και μικρή. Άντρες σαν κι εσένα δεν αξίζει να υπάρχουν. Αν είχες, ρε παιδάκι μου τουλάχιστον λίγα λεφτά, πάει στο διάολο, αλλά εσύ είσαι και άχρηστος! Βαριέσαι να πας να δουλέψεις και μετά έρχεσαι να μας κάνεις και τον έξυπνο. Είσαι ένα μαμμόθρεφτο. Ακόμα περιμένεις από τους γονείς σου να σου δώσουν το εβδομαδιαίο χαρτζιλίκι. Τράβα παραπέρα…

 

 

3. Λέει: Δε θέλω σχέση αυτή τη στιγμή. Θέλω να αφοσιωθώ στην καριέρα μου.

 

Εννοεί: Χίλιες φορές καλύτερα έχω τη δουλειά μου παρά να βγω έξω μαζί σου έστω και για μια νύχτα. Είσαι για κλάματα. Δεν ξέρεις να μιλήσεις κιόλας… Ωχ πια, θα μείνω στο ράφι μου φαίνεται! Είμαι ιδιότροπη; Δε νομίζω. Δε φταίω εγώ που όλοι οι άντρες είναι χάλια…

 

 

4. Λέει: Δε φταις εσύ, εγώ φταίω!

 

Εννοεί: Και σιγά μη φταίω εγώ! Τράβα μανούλα μου να δεις τη φάτσα σου στον καθρέφτη και μετά ξανασκέψου το. Είσαι αξιολύπητος. Ωχ, μήπως είμαι κακιά; Τον πλήγωσα; Ε, δεν πειράζει, θα του περάσει. Κι αν δεν του περάσει ας του περάσει!

 

 

5. Λέει: Δεν κάνω κατάσταση με άνδρες από το χώρο εργασίας μου.

 

Εννοεί: Μωρέ μαζί σου δε θα έκανα σε καμία περίπτωση. Α, να χαθείς λιγούρη, τρύπα νά 'ναι κι ό,τι νά 'ναι! Αν κατάλαβα καλά πρέπει ντε και καλά να σου κάτσω γιατί αν δε σου κάτσω θα με απολύσεις; Θα μου μειώσεις το μισθό; Εγώ δεν πέφτω στο επίπεδό σου. Αχ πότε θα γνωρίσω το έτερό μου ήμισυ; (Καημός!)

 

 

6. Λέει: Δε μπορώ να κάνω κάτι μαζί σου γιατί έχω ήδη φίλο…

 

Εννοεί: Από σένα καλύτερα να μείνω μόνη μου με το γάτο παρεούλα και ένα κασόνι σοκολάτες. Κι αν θέλω να ξεδώσω, θα χρησιμοποιώ το δονητή. Όχι, όχι, καλύτερα μόνη μου. Τη σήμερον ημέρα σου βγαίνουνε οι μισοί πούστηδες και οι άλλοι μισοί αμφί. Οι μισοί έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας κι οι άλλοι μισοί έχουν μια μύτη μέχρι εκεί πάνω που αν τους πέσει δε σκύβουν να την πιάσουν. Και όχι τίποτ' άλλο, όλοι οι καλοί είναι και πιασμένοι γαμώτο.

 

7. Λέει: Είμαι συγχυσμένη αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι έτοιμη για σχέση. Είμαι χάλια ψυχολογικά.

 

Εννοεί: Φαντάσου να ερχόταν τώρα σπίτι μου τούτος, και να άκουγε το τηλέφωνο που δε σταματάει από τους άλλους που έχω στη λίστα αναμονής… Δηλαδή θα μ' έβγαζε πουτάνα! Έτσι δεν είναι οι άντρες σήμερα; Τι περιμένεις; Καλύτερα να τον ξεφορτώνομαι αυτόν γιατί δε θα τα βγάλω πέρα μαζί του και με τους άλλους. Αχ και τώρα ποιον να διαλέξω η αχλάδω;

 

 

8. Λέει: Δε με τραβάς ερωτικά. Σε νιώθω περισσότερο σαν φίλο.

 

Εννοεί: Δε με ανάβεις ρε παιδί μου, εγώ σε βλέπω άσχημο. Τράβα παραπέρα. Είμαι σκληρή κι εκλεκτική. Γι' αυτό μ' αρέσω.

 

9. Λέει: Έχουμε κάποια διαφορά ηλικίας…

 

Εννοεί: Βρε κακό που πάθαμε! Φαντάσου να το κάνω μαζί σου δηλαδή… Θα ήτανε σαν να πήγαινα με τον πατέρα μου! Α, όχι, μακριά από μένα τα περήφανα γηρατειά, άσε που κάτω από τα ρούχα τους 99 % είναι ζαρωμένο.

 

 

10. Λέει: Σε βλέπω σαν αδερφό μου.

 

Εννοεί: Γαμώτο, μου θυμίζεις κάτι καθυστερημένα ώρες ώρες. Τι να σε κάνω μανούλα μου εσένα; Πώς να σε κυκλοφορήσω; Θα γίνω και ρεζίλι στις φίλες μου!

Μαθήματα Rohala Art

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.