Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Δεν πέθαναν τα Windows. Έτσι μύριζαν πάντα.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Lilla 17/10/2002 7:19:00 πμ

Πώς να φάτε λιγότερο ξύλο ή και να το γλιτώσετε!

Φέξε μου Ακόμα και ο πιο φιλήσυχος άνθρωπος έχει στατιστικά 50% πιθανότητες κάποια στιγμή στη ζωή του να φάει ξύλο, χωρίς να προκαλέσει τον αντίπαλό του...

 

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο άνθρωπος βρίσκεται απροετοίμαστος. Να ξέρετε ότι, στην περίπτωση που η χειροδικία είναι αναπόφευκτη και σίγουρα θα "φάτε ξύλο", καλό είναι να προσπαθήσετε να μειώσετε την ένταση των χτυπημάτων που θα δεχτείτε. Αν η γροθιά κατευθύνεται στο στομάχι σας, σφίξτε το. Τα σημεία που πρέπει να προστατεύετε περισσότερο από τα άλλα είναι η κορυφή της μύτης και το διάφραγμα (ακριβώς κάτω από το στέρνο) και οι άντρες τα γεννητικά όργανα.

 

Αν πρόκειται να φάτε γροθιά στο πρόσωπο, είναι καλύτερα να τη "δεχτείτε" στη στρογγυλάδα του μετώπου, παρά στη μύτη. Γενικά, οι επιφάνειες που έχουν μια σφαιρικότητα είναι πιο ανθεκτικές από τις άλλες. Αν η γροθιά κατευθύνεται στο σαγόνι σας, σφίξτε τα δόντια σας.

 

Αν θελήσετε να αμυνθείτε, πρέπει να θυμάστε ότι το πόδι είναι πιο δυνατό από το χέρι - τόσο το δικό σας όσο και του αντιπάλου σας.

 

Να θυμάστε επίσης αυτό που λένε οι επαγγελματίες πυγμάχοι: "Η πυγμαχία είναι χορός και ο πιο δυνατός είναι εντέλει εκείνος που μπορεί να χοροπηδάει πιο σωστά και να αποφεύγει τα χτυπήματα του αντιπάλου του, ενώ ο τελευταίος εν τω μεταξύ καταπονείται". Σε γενικές γραμμές πάντως, προσπαθήστε να απευθυνθείτε στη λογική του και αποτρέψτε την αναμέτρηση.

 

Μμμ... με τρώει η μύτη μου... ξύλο θα φάω!!!

Μαθήματα Rohala Art

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.