Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Aν μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις τότε γιατί όλες οι φωτογραφίες έχουν λεζάντες;
Δευτέρα, 18 Μαρτίου

Webmaster 30/12/2018 1:00:00 πμ

Ταυρομαχίες

ΑστέρεςΟ άνθρωπος είναι ζώο παμφάγο, δηλαδή τρώει απ' όλα, άρα τρώει ΚΑΙ ταύρους. Ο ταύρος είναι ζώο φυτοφάγο, δηλαδή μασουλά χορτάρια και δεν τρώει ανθρώπους.


Ορισμένοι λαοί στους οποίους η παλάβρα είναι έμφυτη, αρέσκονται να παίζουν με αιχμαλωτισμένα ζώα για να διασκεδάσουν κάτι περίεργους που πληρώνουν για να δουν το θέαμα. Αυτό θέλει η παράδοσή τους. Δες ας πούμε τσίρκο με άγρια ζώα στο κλουβί και το δαμαστή να τα μαστιγώνει. Ή, δες εδώ μάχες σε αρένα με κάτι υπεραισιόδοξους τύπους ντυμένους Φλωρινιώτηδες, που στο τέλος παίρνουν αυτό που τους αξίζει.


Με το δάχτυλο στο στόμα


Ο παλάβρας της επόμενης μάχης που κάνει κάτι περίεργες γκριμάτσες, όταν αιφνιδιάζεται απ' τον ταύρο καταλήγει πεσμένος μπρούμυτα να βυζαίνει το δάχτυλό του απ' την τρομάρα του. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον ταύρο.



Βραβείο Δαρβίνου


Αν ζούσε ο Δαρβίνος θα ήταν υπερήφανος για την απίστευτη επιβεβαίωση της θεωρίας της εξέλιξης των ειδών στο επόμενο βίντεο.



Το απόλυτο ξεβράκωμα


Το όνειρο κάθε νοήμονος ανθρώπου είναι να στέκεται στη μέση μιας αρένας ντυμένος σαν λατέρνα και να του βγάζει ένας ταύρος τα βρακιά ενώ παρακολουθούν χιλιάδες άλλοι και τον δείχνουν και στην τηλεόραση.



Τόσο αυτοί που παλεύουν με τους ταύρους όσο κι αυτοί που διασκεδάζουν παρακολουθώντας τους είναι άτομα που ψηφίζουν σε εκλογές, διδάσκουν σε σχολεία, αναθρέφουν παιδιά, γράφουν σε εφημερίδες και αναπαράγουν κουλτούρα. Ας προτείνω θέμα έκθεσης για τις επόμενες πανελλήνιες: «Ένας άνθρωπος που ηδονίζεται βασανίζοντας αθώα φυτοφάγα ζώα και έχει ριζώσει στο μυαλό του ότι αυτό που κάνει είναι αθώο, τι είδους πορεία μπορεί να έχει σε άλλους τομείς της ζωής του;» Και μη σταθούμε στους παλάβρες με τους ταύρους. Θρήσκοι στους αγιασμούς των υδάτων που βασανίζουν περιστέρια, φανατικοί «φιλόζωοι» που έχουν σκύλο που στειρώνουν και μετά τον βάζουν να φέρεται σαν άνθρωπος, Κρητικοί που βαριούνται τον εξωτικό κροκόδειλο πετ και τον ξεφορτώνονται στη λίμνη του φράγματος των ποταμών, όλοι αυτοί ανήκουν στην ίδια ακριβώς κατηγορία.

Μαθήματα Rohala Art

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.