Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Η σκληρότερα εργαζόμενη τάξη στην Ελλάδα είναι οι μαθητές. (Δ. Σαββόπουλος)
Πέμπτη, 18 Απριλίου

Μου αρεσει πολυ η κολλητη μου..;;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137771 από JoKeR66 στις 30 Αυγούστου 2016, 3:28πμ

JoKeR66

μέλος από: 30/8/2016
μηνύματα: 9 αποδεκτές 0
Γεια σας ειμαι 16,5 και εχω ενα μεγαλο προβλημα!!
Λοιπον, ξερω οτι αυτο το θεμα το εχουν συζητησει παρα πολλοι αλλα απο οσο εψαξα δν μπορεσα να βρω κτ παρομοιο με το δικο μ..
Πριν απο εναν χρονο περιπου γνωρισα μια κοπελα, και ξεκινησαμε να μιλαμε στην αρχη καπως σαν πιο απλοι γνωστοι, μετα βγαιναμε, μετα ημασταν απλοι φιλοι και στο τελος κολλητοι. με τα απο περιπου 6 μηνες εγω τν εβλεπα αλλιως, (ξερω κατανταει γραφικο αλλα ετσι ειναι, δν μπορω να το αλλαξω!)
ας συνεχισω. Αρχισα να εχω αισθηματα για αυτην, αλλα μετα απο λιγο καιρο δλδ το καλοκαιρι πηγα διακοπες για 1 μηνα περιπου και απομακρυνθηκαμε.
Μολις γυρισα πισω ομως αυτη ηταν καπως αλλιως.. Ξεκινησε περισσοτερες αγκαλιες, τν εβλεπα να περναει ωραια και της ειπα αν ηθελε να παμε μαζι θαλασσα. Αυτη δεχτηκε, τν επομενη μερα πηγαμε θαλασσα μαζι, εκει εγιναν καποια πραγματα π με εκαναν ολα αυτα π ενιωθα να ξυπνησουν ξανα, δηλαδη περισσοτερες αγκαλιες, μου ζητησε να την τριψω με λαδι και μολις της ειπε η φιλη της να την τριψει αυτη ειπε οχι εσυ (δηλαδη ηθελε εγω να τν τριψω(απο οτι καταλαβα)) και γενικα ενιωσα καπως σαν να με κολλαει..
τν επομενη μερα βγηκαμε εξω μια απλη βολτα εγω αυτη και μια κοινη μας φιλη, πηγαμε καπου ησυχα και εκει μ εκανε μια πιπιλια (ρουφιγμα) αλλα δν ξρ γτ...

το προβλημα ειναι οτι μετα απο ολα αυτα εγω την σκεφτομαι συνεχεια δν μπορω να κοιμηθω τα βραδια και γενικα ολα τα προβληματα του να εισαι ερωτευμενος!!
αλλα επειδη ειναι κολλητη μ δν ξερω πως να της το πω οτι μ αρεσει γιατι φοβαμαι να μην τν χασω και απο κολλητη...
βοηθηστε με, με ολο αυτο το μπερδεμα γιατι δεν ξερω αν της αρεσω κι εγω; ή αν πρεπει να της πω οτι μ αρεσει..

(ξεχασα να σας πω οτι οταν πηγαμε θαλασσα ελεγε συνεχεια η κοινη μας φιλη πως ταιριαζουμε να τα φτιαξουμε εμεις μαζι και τετοια και με ρωτησε αν θα παρατουσα τν κοπελα μ να τα φτιαξω μαζι με τν κολλητη μ κι εγω της ειπα δν ξερω.. αλλα μολις τν κοιταξα αυτα δν ειπε κατι απλα κατεβασε το κεφαλι της..)

ελπιζω να καταλαβατε τι ζω και δν ξερω τι να κανω!!
βοηθηστε με, πειτε μου τι πρεπει να κανω; και τι πιστευετε πως νιωθει η κολλητη μ για εμενα;;
προφίλάλλα...˵quote˶
9
Μήνυμα #137773 από ScandalousAngel στις 30 Αυγούστου 2016, 1:32μμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
μηνύματα: 268 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Τα πραγματα ειναι απλα...ΣΕ ΘΕΛΕΙ. Στο δειχνει με καθε τροπο, το ξερουν και οι φιλες της αρα εχει αφησει πισω τη φιλια και κυνηγαει τη σχεση. Πιστευω, πως το σωστο θα ηταν να την βγαλεις καπου εξω αλλα ησυχα, σε μια πλατεια, σε ενα παρκο καπου τελος παντων με λιγο κοσμο και εκει να της πεις οτι τον τελευταιο καιρο αισθανεσαι κατι παραπανω για εκεινη. Αν κρινω απο τα λεγομενα και τις πραξεις της ή θα σου πει ναι και θα σε φιλησει, ή θα σου πει ναι και υπαρχει και πιθανοτητα 0,1% να σου πει οχι (αν και δεν το νομιζω). Μην ανησυχεις για τη φιλια γιατι εχετε περασει στο επομενο σταδιο και ειναι ξεκαθαρο. Δυστυχως δεν υπαρχει γυρισμος, αλλα ο ερωτας ειναι κατι πολυ ομορφο για να μην αρπαξεις την ευκαιρια να το ζησεις. Ελπιζω να σε βοηθησα :) Καλη τυχη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137774 από JoKeR66 στις 30 Αυγούστου 2016, 2:04μμ

JoKeR66

μέλος από: 30/8/2016
μηνύματα: 9 αποδεκτές 0
σε ευχαριστω παρα πολυ που με βοηθησες!! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137865 από Demy_love στις 07 Σεπτεμβρίου 2016, 10:50πμ

Demy_love

Εικονίδιο
μέλος από: 6/9/2016
μηνύματα: 6 αποδεκτές 0
Με ολα αυτα που μας περιγραφεις φαινεται οτι σε γουσταρει. Μπορεις να την ρωτησεις αν της αρεσει καποιος αυτον τον καιρο και τετοια. Βεβαια μπορει τωρα να τα εχετε γιατι βλεπω οτι εχουν περασει και 7-8 μερες απο τοτε που εκανες την δημοσιευση αλλα ενταξει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138169 από JoKeR66 στις 02 Νοεμβρίου 2016, 1:36μμ

JoKeR66

μέλος από: 30/8/2016
μηνύματα: 9 αποδεκτές 0
Demy_love
δεν της ειπα κατι γιατι μου ειπε οτι της αρεσει καποιος.. βασικα οτι ηταν να κανουν κατι αλλα τελικα δν εκαναν. αυτο οχι οτι της αρεσει.
και γενικα ειπα οτι καλυτερα να ειναι κολλ μου δεν πειραζει. υπαρχουν κι αλλες τι να κανουμε..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138170 από kapoios* στις 02 Νοεμβρίου 2016, 2:00μμ

kapoios*

Εικονίδιο
μέλος από: 17/2/2013
μηνύματα: 134 αποδεκτές 0
Ρε φίλε,η κοπέλα έκαιγε για πάρτυ σου και σου άρεζε και σένα.Δεν έπρεπε να την αφήσεις έτσι... Μήπως η κοπέλα για αυτόν που σου είπε ότι ήταν να κάνουν κάτι καταβάθος ήσουν εσύ και περίμενε κίνηση από εσένα και επειδή δεν έκανες κίνηση μετά σου είπε ότι τελικά δεν έγινε τίποτα; Δηλαδή μήπως ήθελε να στο φέρει με πλάγιο τρόπο;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138339 από JoKeR66 στις 09 Δεκεμβρίου 2016, 1:08πμ

JoKeR66

μέλος από: 30/8/2016
μηνύματα: 9 αποδεκτές 0
kapoios*
οχι δεν ημουν εγω μου ειπε και ονομα.. τωρα δεν ημαστε οπως πριν...
δεν της ειπα κατι απλα δεν μιλαμε τοσο πολυ οσο τοτε..

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login