Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Η καθαριότητα είναι μια πλάνη, σκατά στα μούτρα του Παπουτσάνη.
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Ερωτικό ξενερωμα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138480 από ranillak στις 05 Ιανουαρίου 2017, 8:48μμ

ranillak

μέλος από: 5/1/2017
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Είμαι 18 χρόνων κ ένα από τα πολλά ελαττώματά μου είναι ότι ξενερώνω κ βαριέμαι πολύ εύκολα!! Κάνω σχέση πριν δύο χρόνια, κρατάει 4-5 μήνες κ ξυπνάω κάποια στιγμή κ ήμουν τελείως ξενερωμενη κ ό,τι συναισθήματα είχα....ΠΟΥΦ....πάνε!! Φυσικά ζήτησα ν χωρίσουμε κ ποτέ δεν τον ξαναήθελα!! Τώρα που είμαι πανεπιστήμιο κ έτσι, γνώρισα έναν καταπληκτικό άνθρωπο (7 χρόνια μεγαλύτερος) με όλα τα εσωτερικά χαρακτηριστικά που πάντα εψαχνα!! Όσο για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου!! Μου αρέσει έτσι όπως είναι!! Απλά μερικές φορές είναι λίγο lame...!! Και μετά από τρεις μήνες γνωριμίας κ αμοιβαια ερωτικά συναισθήματα, άρχισα λίγο να βλέπω περισσότερο τα μειονεκτήματα κ τα ελαττώματα!! Άρχισα να ξενερώνω αλλά βλέπω ότι πιέζω τον εαυτό μου να εθελοτυφλει κ να τον βλέπει όπως εγώ θέλω ν είναι!! Μπορεί ν φταίει το γεγονός ότι κάνω σχέδια μελλοντικα.... αρκετα μελλοντικά!! (Γυναικείες βλακείες)!! Απλά φοβαμαι πώς πάντα θα ξενερώνω σε όλες μου τις σχέσεις!! Μήπως ξέρετε πού οφείλεται αυτο;
Να σημειώσω ότι όταν ξενερωσω, αηδιάζω τελείως π έχω φτάσει μέχρι κ σε αναγουλα/εμετό. Τι μπορώ να κάνω; Μήπως στην τελική φταίω εγω; Μήπως φοβάμαι;
προφίλάλλα...˵quote˶
5
Μήνυμα #138497 από Jesika1514 στις 07 Ιανουαρίου 2017, 6:14μμ

Jesika1514

Εικονίδιο
μέλος από: 14/11/2016
μηνύματα: 16 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Το "ξενέρωμα" ομολογώ πως δεν θα πρέπει να έχει να κάνει τόσο με τον έρωτα, όσο με τον ενθουσιασμό. Στην πρώτη περίπτωση, ακόμα και αν δεν γνωρίζεις τον άλλο, δεν σε ενοχλούν τα μειονεκτήματα που μπορεί να εμφανιστούν στο δρόμο. Στη δεύτερη περίπτωση, φτιάχνεις μια εικόνα για το άλλο άτομο, και όσο περνά ο καιρός (οι ώρες, οι μέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες, κτλ.) βλέπεις τα μειονεκτήματα, απομυθοποιείς, καταλαβαίνεις πως "άνθρακας ο θησαυρός" και πας για άλλα.
Μην ανυσηχείς δεν φταίς εσύ πάντα μπορεί να μην έχεις βρεί ακόμα τον κατάλληλο αλλα θα σε συμβούλευα να μην πέφτεις με τα μούτρα σε μια σχέση και να κάνεις πολλά όνειρα τις περισότερες φορές αυτό φταίει. Κάνουμε τόσα όνειρα και στο τέλος αναρωτιόμαστε αν είναι ο κατάλληλος και πέφτουμε σε βαθιές σκέψεις. Θα ηταν καλά να σκεφτείς αν θές να έχεις σχέσει και την χρειάζεσαι. Κάνε ενα διάλειμμα λίγο απο την καθημερινότητα σου μπορεί αυτο να φταίει   και Σκέψου τι σε κάνει να ξενερώνεις. Αυτή ηταν ή συμβουλή μου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138505 από ranillak στις 08 Ιανουαρίου 2017, 4:58πμ

ranillak

μέλος από: 5/1/2017
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Νομιζω με βοήθησες λίγο!!! Ίσως να φταίει το ότι πέφτω με τα μούτρα και το σκέφτομαι λίγο το όλο θέμα λες κ παίζω σε ταινία!!
Ενα πράγμα που σίγουρα με ξενερώνει είναι η επιρροή των κακών σχολίων!! Άμα δω ότι κάποιος πει "πωπω τι του βρήκε? Δεν ταιριάζουν καθόλου!!!" αμέσως κοιτάζω αυτόν π έχω δίπλα μου κ αναρωτιέμαι τι του βρήκα!! Εκεί μπαίνουν στην σκέψη μου τα αρνητικά του στοιχεία κ τέτοια!! Θα προσπαθήσω να βρω την πηγή κ να το καταπολεμήσω όσο γίνεται γιατί χάνω ανθρώπους από διπλα μου που αξίζουν πολλά!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login