Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πατέρας πωλεί εγκυκλοπαίδεια. Ο γιος ξέρει τα πάντα.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Νομίζω πως ερωτεύτηκα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138570 από Grie09 στις 17 Ιανουαρίου 2017, 1:34μμ

Grie09

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2016
μηνύματα: 31 αποδεκτές 0
Καλησπέρα σε ολα τα αγαπητα μελη του φτου... Γραφω το θεμα αυτο γιατι νομιζω πως αρχιζω να ερωτευομαι μια συμμαθητρια μου. Ειναι υπεροχη, πολυ γλυκια και με κατι γκριζοπρασινα ματακια που ομοια τους δεν εχω ξαναδει.Μιλαμε καμια φορα οχι συνεχεια βεβαια και σημερα ενω ειχαμε γυμναστικη την πετυχα με μια μπαλα, εννοειται καταλαθος και αδυναμα σε σημειο που δεν καταλαβε τιποτα :ρ Αυτο με εκανε να λυπηθω παρα πολυ και πρεπει να της ζητησα συγγνωμη γυρω στις 3 φορες και ααυτη μου απαντησε χαμογελωντας δεν χρειαζεται να ζητας συγγνωμη και στο ιδιο διαλειμμα μετα την γυμναστικη με πειραζε λιγακι :ρ.
Πολλες φορες στην ταξη οταν κοιταω προς το μερος της την πετυχαινω να με κοιταει(ελπιζω να μην ειμαι τοσο ερωτευμενος που να βλεπω οτι να ναι:ρ) Επισης συνεχεια οταν στην ομαδικη στο φβ στελνει κατι σε μενα με μια καρδια ή φιλακι.. μπορει να ανταποδωσω και γω:ρ, μια φιλη της πεταει περιεργα υπονοουμενα, τα οποια φυσικα και μπορει να ειναι για πλακα. Μου αρεσει πολυ.. ποια η γνωμη σας για ολα αυτα?
* Επισης πειτε μου... να της στειλω σημερα με αφορμη αυτο το ατυχες γεγονος?
Ευχαριστω πολυ για ολα και που διαβασατε αυτο το μυνημα που για καποιους ισως ηταν και κουραστικο

ΥΓ: Μην αγχωνεστε.. θα δωσω αποδεκτη αν με καλυψετε;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138572 από underme8 στις 17 Ιανουαρίου 2017, 6:00μμ

underme8

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2015
μηνύματα: 33 αποδεκτές 0
Καλησπέρα φίλε,

Καταρχάς δε νομίζω πως πρέπει να συνεχίσεις αυτό το θέμα με το ατύχημα.Ήταν γλυκό τις πρώτες 3 φορές που ζήτησες συγνώμη αλλά μετά μάλλον θα καταντήσει κουραστικό.Εφόσον υπάρχουν κάποιες ενδείξεις,ακόμα και τώρα που δεν είναι σίγουρες εγώ σου προτείνω να της πιάσεις την κουβέντα στο facebook για αρχή,να μιλάτε για διάφορα θέματα όσο πιο συχνά αλλά όχι υπερβολικά γίνεται.Από εκεί και πέρα να της μιλάς και στο σχολείο,να έχετε μια επαφή,προσπάθησε μην το παρακάνεις και μπεις friendzone.Τέλος,βρες την κατάλληλη στιγμή και μίλησέ της όποτε νιώσεις έτοιμος να της το πεις,άλλα λίγο γρήγορα,μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει ανεκμετάλλευτος.
προφίλάλλα...˵quote˶
5
Μήνυμα #138617 από Jesika1514 στις 24 Ιανουαρίου 2017, 6:43μμ

Jesika1514

Εικονίδιο
μέλος από: 14/11/2016
μηνύματα: 16 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Καλησπέρα
Καταρχάς θα συμφωνήσω στο να περιορίσεις λίγο τα πειράγματα. Τα κορίτσια τρελαίνονται όταν ενα αγόρι τούς δίνει προσοχή και τίς πειράζει αλλα μέχρι ενα σημείο μετά το θεωρούν ενοχλητικό. Σχετικά με το κορίτσι θα έλεγα οτι μπορεί να έχει καταλάβει οτι μάλλον τής αρέσεις και μπορεί να ντρέπεται να κάνει βήμα μήπως φάει χυλόπιτα και ρεζιλευτει αλλά μπορεί να και να σε θεωρεί καλό φίλο που μάλλον το αποκλείω. Δεν θέλω να σε πιέσω και να σου πώ να κάνεις πιο εμφανείς τα συναισθήματα σου σε αυτήν αλλά αν περιμένεις ένας απο σάς να κάνει το πρώτο βήμα μπορεί και να περάσουν μήνες και χρόνια με αποτέλεσμα να μην της πείς ποτέ αυτο που αισθάνεσε και να σου μείνει απωθημένο. Θα ηταν καλό να κάποτε οταν αισθανθείς έτοιμος να της το πείς. Αλλά πριν της ανοιχτής σιγουρέψου. Πιαστείς πιο πολύ την κουβέντα και προσπάθησε να την κανεις να σε εμπιστευτεί πρώτα και μετά μπορεί και αυτή να θέλει να κάνει το πρώτο βήμα αφου είναι σίγουρη.
Ελπίζω να σε βοήθησα !
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login