Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Διλληματικη κατασταση.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138676 από jenak στις 11 Φεβρουαρίου 2017, 10:42μμ

jenak

Εικονίδιο
μέλος από: 11/2/2017
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Γεια σας! Ειμαι 18 ετων και είμαι σε σχεση με ένα παιδι 19 ετων.Ειμαστε μαζι 7 μηνες.Απο την πρωτη στιγμη η σχεση μας δεν ηταν καθολου ευκολη με την εννοια ότι ειμαστε σαν δυο ατομα που ειμαστε από αλλους πλανητες. Αυτό που με προβλιματιζει είναι η σταση του όταν δεν είμαι κοντα του.Μενουμε και οι δυο στο εξωτερικο και η αποσταση μας είναι 2 ωρεσ σχεδόν αλλα λογω της σχολης μου παω καθημειρινα εκει που μενει. Το πρόβλημα είναι αν δλδ θα μπορουσε να χαρακτηριστεί ως πρόβλημα είναι ότι η σταση του είναι μετρια εως και αδιαφορη όταν είμαι μακρια του. Για να γινω πιο σαφης όταν είναι σαββατοκυριακο παντα καθομαι σπιτι και δεν τον επισκέπτομαι. Μεσα σε αυτεσ τις δυο μερες υπαρχουν στιγμες που μπορει να μιλαμε αρκετα αλλα τις περισσοτερες φορες τα μηνηματα και τα τηεφωνιματα σε αυτές τι μερες είναι μετρημένα στα δαχτυλα δλδ ένα καλημέρα τι κανεις ένα τηλεφωνο η όχι στην διαρκεια της μερας για κανετα 15λεπτο και ένα μηνημα το βραδυ καληνύχτα σαγαπω. Όταν είμαι κοντα του είναι αλλιωσ τα πραγματα ειμαστε πολύ πιο κοντα. Και ένα άλλο πραγμα είναι ότι δεν μου εχει ανοιχτει σχεδόν καθολου σαν ατομο. Ότι γνωρίζω είναι από την μητερα του επειδή εχουμε καλες σχεσεις και ειμαστε σαν φιλες. Αισθάνομαι πολλες φορεσ σαν δεδομενη και δεν ξερω τι να κανω η τι σταση να κρατησω γιατι του εχω δειξει παρα πολύ ποσο τον νοιαζομαι και ποσο του εχω αδυναμια μπορει να φταει και αυτό. Απλα σαν ατομο είμαι πολύ χημα και ότι με πειραζει του το λεω με την μια και μερικεσ φορεσ η αληθεια ποναει. Για να είμαι ειλικρηνης με το παραμικρο λαθος και με την παραμικρη παρεληψη του φωνάζω πολύ και αρχιζω μετα και το φτανω στα ακρα. Απλα μερικες φορες αισθάνομαι σαν μαλακας που κανω τοσα για αυτόν και αυτος κανει λειγοτερα από εμενα. Ξερω πολύ εγωιστικο αυτό. Εχουμε κανει συζητήσεις σε όλα αυτά που ειπα πιο πανω αλλα παντα καταληγουμε να τσακωνόμαστε η να αρχιζει να αλλαζει η συμπερυφορα του για κανεναν μηνα και μετα τα ιδια. Τι μπορω να κανω και τι σταση να κρατησω σε ολο αυτό.... Απλα θελω και μια 3 γνωμη γιατι από ολους που εχω ακουσει μου λενε φτηστον και εσυ η συμπερυφερσου σαν και εκεινον κτλπ η ακομα και να χωρισουμε πραγμα που δεν το θελω καθολου. Και αυτό που με τσατιζει είναι ότι είναι ενεργοσ στα κοινωνικα δυκτια αλλα για μενα εχει συγκεκριμενο χρονο. Αν όμως δεν ηθελε να είναι μαζι μου δεν θα το τελειωνε απλα ετσι δεν είναι... Οποιαδήποτε βοηθεια γνωμη θα μου φανει πολύ χρησιμη γιατι από τον εγωισμο μου και από όλα αυτά που αισθάνομαι για εκεινον δεν σκέφτομαι καθαρα.... και συνεχεια μου χαλαει η ψυχολογια και είμαι συνεχεια σε ένα διλλημα. Ευχαριστω προκαταβολικα.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #138680 από GiorgosMK στις 12 Φεβρουαρίου 2017, 5:14μμ

GiorgosMK

Εικονίδιο
μέλος από: 9/2/2017
μηνύματα: 82 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Πιστευω πως επειδη ειναι εσωστρεφης σαν ατομο,σε αγαπαει αλλα το δειχνει με τον δικο του τροπο,δηλαδη αν οταν ειστε μαζι περνατε τοσο ωραια σημαινει οτι νοιαζετε.Βεβαια δεν πρεπει να εκφραζεσε τοσο πολυ μαζι του γιατι ετσι σε θεωρει δεδομενη και σιγουρο οτι ο,τι κι αν κανει θα εισαι μαζι του.Οποτε ασε τον να σου πει πρωτα εκεινος πως αισθανετε και μετα του μιλας και εσυ γιατι ειναι καιρος να σου ανοιχτει αλλιως δεν ενδιαφερετε και τοσο.Επειτα μπορει να τον πειραζει που δεν ειστε μαζι τα σαββατοκυριακα και να σου θυμωνει
Πρεπει να κανεις υπομονη λιγο καιρο για να δεις που οδηγει την σχεση σας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138752 από carmella στις 27 Φεβρουαρίου 2017, 3:35μμ

carmella

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/2/2017
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
απ' οσα μας ειπες αυτο καταλαβαινω ειναι οτι μπορει να πιστευεις οτι του δειχνεις πως τον νοιαζεσαι αλλα δεν το δειχνεις και τοσο.. Με το να του φωναζεις με το παραμικρο κι με το να μην επικοινωνεις μαζι του οταν δεν ειστε μαζι, μονο ενδιαφερον δεν δειχνεις... μπορει και αυτος να σου συμπεριφερεται το ιδιο ή γενικα να μην εχει την καλυτερη συμπεριφορα απεναντι σου αλλα πρεπει και εσυ να κανεις στην ακρη λιγο τον εγωισμο σου και να αρχισεις να του δειχνεις περισσοτερο αυτα που νιωθεις για αυτον κι πιθανοτατα ετσι αλλαξουν τα πραγματα και απο την δικη του πλευρα, οπως και να 'χει εσυ θα ξερεις οτι θα εχεις προσπαθησει..αν και πιστευω οτι με αυτον τον τροπο σιγουρα η κατασταση θα αλλαξει προς το καλυτερο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login