Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μια γυναίκα είναι δυστυχισμένη όταν ξέρει ένα μυστικό που κανείς άλλος δεν ενδιαφέρεται να μάθει.
Τρίτη, 16 Απριλίου

Σχεση με παντρεμενο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138898 από Στελλα28 στις 02 Απριλίου 2017, 2:58πμ

Στελλα28

Εικονίδιο
μέλος από: 2/4/2017
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Καλησπερα θα προσπαθησω με λιγα λογια να σας περιγραψω την κατασταση. Ειμαι 27 και το 2013 εμπλεξα με εναν παντρεμενο γνωστο μου ο οποιος ηταν κ ο πρωτος μου. Τον ηξερα χρονια και ηρθε απο μονο του. Αυτος εχει 2 παιδια και στην αρχη ξεκινησε πιο πολυ στην πλακα ομως αγαπησαμε ο ενας τον αλλον. Εγω υπεφερα γιατι ενω τον εβλεπα συχνα ηταν κ στιγμες που δεν τον ειχα οπως ηθελα και ερχονταν τσακωμοι κτλ. Γνωρισα κοσμο ομως δεν ηταν αυτοι οι καταλληλοι για να ξεκοψω τελειως απ αυτον..αυτος ξεχασα να πω οτι μου φεροταν παρα πολυ καλα παντα και μου εδειχνε με καθε τροπο τον ερωτα και τη μεγαλη του αγαπη..πιο πολυ απ ο.τι εγω...τον θεωρουσα δεδομενο και καποια στιγμη παραμελησε τελειως τη γυναικα του γιατι εγω δεν ηθελα να παει μαζι της και αυτη τα εμαθε ολα και ηρθε κ με βρηκε και με εβρισε. Ζησανε χωρια δυο μηνες αλλα εγω δεν ηθελα να ειμαι η αιτια να διαλυθει μια οικογενεια αλλα απ την αλλη αυτος ο ανθρωπος μου ταιριαζει πολυ κ στεναχωριεμαι που τον γνωρισα παντρεμενο κ του ειπα οτι εγω δε μπορω να στερησω τον πατερα απ τα παιδια του. Αυτος ομως ηταν διατεθειμενος να τα κανει ολα για μενα και να ζησει μαζι μου να καναμε κ δικη μας οικογενεια. Τον απογοητευσα αρκετα και τον πικρανα γενικα ωσπου πηρε την αποφαση να επιστρεψει στην οικογενεια του. Ενω ηταν το πιο σωστο εγω δεν αντεχα να μην τον βλεπω καθολου ξαναβρεθηκαμε και ενω θα συνεχιζαμε να βρισκομαστε ειδε παλι μηνυματα μας η γυναικα του και εγινε χαμος και επειδη δεν αντεχε κ ο ιδιος αυτη την κατασταση μου πε οτι δε θελει ναε ξαναδει γιατι τοσο καιρο του απεδειξα οτι μονο περναγα την ωρα μου μαζι του κ τον ειχα καβαντζα και δεν τον αγαπουσα. Απ τη μια λεω οτι ειναι καλυτερα να μεινει ετσι το πραγμα κ να μην ξαναβρεθουμε απ την αλλη εχουμε ζησει τοσα δε μπορω να μην τον βλεπω καθολου αλλα τωρα δε θελει να με δει μεχρι τουλαχιστον να του φυγουν τα νευρα..προσπαθω να ξεχνιεμαι ειμαι με καποιον τωρα αλλα δεν ειναι τελικα οπως τον θελω...και ενω εγω ημουν αυτη που μπηκε αναμεσα σε παντρεμενο ζευγαρι εγω μισω τη γυναικα του σαν να μου τον πηρε αυτη.Στη ζωη μου ποτε δεν εβλαψα κανεναν και τωρα που σκεφτομαι το τι συνεβη απορω πως τα εκανα ολα αυτα εγω κ πβς εμπλεξα με παντρεμενο. Εχω κολλησει ειναι ο πρωτος μου τι να κανω για να τον ξεχασω εντελως
?δυσκολα βρισκονται ανθρωποι που να σου ταιριαζουν αληθινα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138929 από Georgiacat111 στις 12 Απριλίου 2017, 3:39πμ

Georgiacat111

Εικονίδιο
μέλος από: 27/3/2016
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
gia pio logo na mplsekseis me pantremeno bsk?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138977 από Chris.M στις 24 Απριλίου 2017, 10:57μμ

Chris.M

Εικονίδιο
μέλος από: 23/4/2017
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Ο λογος που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ταιριαζετε ειναι γιατι ειναι ο πρωτος σου. Επισεις ο λογος που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι με οσους μπλεκεις δεν σου κανουν ειναι γιατι ηταν ο πρωτος σου. Ο μονος τροπος για να τον ξεχασεις ειναι να αφησεις τον χρονο να κανει την δουλεια του... Πιστεψε με βγηκα και εγω απο σχεση που κρατησε 3 χρονια και ηταν δυσκολο αλλα το ξεπερασα.. Στο κατω κατω γουσταρεις στην ζωη σου να γνωρισεις μονο εναν ανθρωπο;;; Θα φτασεις σε μια ηλικια που θα παρακαλας να ερθεις σε αυτην την ηλικια και τοτε δεν θα μπορεις.
Κρατα εμπειριες απο αυτο που περασες και συνεχισε την ζωη σου... Αυτος εχει και ζωη και οικογενεια. Εσυ εισαι η πραγματικη του ρεζερβα... Μπορει τωρα να μην θες να τα ακους αυτα αλλα θα ερθει η στιγμη που θα καταλαβεις οτι εχανες τσαμπα πολυτιμο χρονο απο την ζωη σου... Δωσε πραγματικη ευκαιρια στους επομενους ανθρωπους για να καταλαβεις πως η ζωη δεν σταματαει σε εναν... Καλη επιτυχεια :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login