Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το να γελάς με τα λάθη σου μακραίνει τη ζωή. Το να γελάς με τα λάθη των άλλων μπορεί να τη μικρύνει.
Τρίτη, 23 Απριλίου

ΜΜΑ-KICK BOXING Να ξεκινησω ή οχι?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138436 από eirinii στις 02 Ιανουαρίου 2017, 3:08μμ

eirinii

μέλος από: 2/1/2017
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Λοιπον, καλησπερας σας, οπως αλλα τοσα ατομα ετσι κ εγω εχω την απορια λογω το οτι εχω φτασει 21 χρονων κ δεν εχω ξανα ασχοληθει με κατι τετοιο, λογω οτι ειμαι μικροκαμομενη δηλαδη 1.58 και 50 κιλα αξιζει να δωσω λεφτα και να ξεκινησω ειτε κικ μποξινγκ ειτε ΜΜΑ? Το θελω καθαρα και μονο για δικια μου "ευχαριστηση", εκπαιδευση, εκτονωση κλπ δηλαδη δεν εχω στο νου μου να κατεβαινω σε αγωνες παρ αυτα ολα τα χρονια κανω πισω και δε γραφομαι γιατι μου εχει κολλησει η ιδεα οτι δε θα αποδωσω εξαιτιας του σωματοτυπου μου. Οσοι γνωριζετε τι πιστευετε;; να σημειωσω πως σκοπευω να κανω πρωτα γυμναστικη για μυικη ενδυναμωση . Κατα τ αλλα αν εν τελη αξιζει, μπορειτε να μ προτεινετε καποια ακαδημια η καποιον προπονητη σε γυμναστηριο στη θεσσαλονικη? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #138439 από GiannakosBAcK στις 02 Ιανουαρίου 2017, 6:25μμ

GiannakosBAcK

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/7/2014
μηνύματα: 243 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Εμ δεν ξέρω πολλά οπότε μην λάβεις στα πολύ σοβαρά τη γνώμη μου δεν πιστεύω πως υπάρχει ακατάλληλο ή κατάλληλο σωματότυπο σε φυσιολογικά πλαίσια(παραμορφώσεις,αναπηρίες..) αλλά ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις βλέπεις ανθρώπους να γυμνάζονται να αθλούνται και γίνονται πρωταθλητές τώρα όσο για κιλά σου με την γυμναστική και με μια καλή διατροφή πιστεύω θα βάλεις κάτι θες δεν θες,εξάλλου σημασία έχεις να μάθεις να χρησιμοποιείς το σώμα σου σωστά και σίγουρα έχει πλεονεκτήματα που μπορείς να εκμεταλλευτείς.Δεν έχω να σου προτείνω κάποιον ή κάποια ακαδημία απλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να προηγηθεί γυμναστήριο γιατί κάνετε ασκήσεις και προθέρμανση εκεί μαζί με την ομάδα στην αρχή από όσο γνωρίζω είναι ζόρικα για έναν που δεν έχει γυμναστεί συστηματικά αλλά το συνηθίζεις και στο μήνα βλέπεις βελτίωση στις αντοχές σου.Παρόλα αυτά μπορείς να κάνεις και ξεχωριστή γυμναστική για πιο γρήγορα αποτελέσματα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138443 από τραγικός στις 03 Ιανουαρίου 2017, 4:07πμ

τραγικός

Εικονίδιο
μέλος από: 26/3/2013
μηνύματα: 76 αποδεκτές 0
Γεια σου Ειρήνη και καλώς ήλθες στο forum.Λοιπόν επειδή εγώ πηγαίνω κάνα 2 χρονάκια MMA και έχω κατέβει σε αγώνες οπότε ξέρω κάτι παραπάνω.Σαν προπόνηση είναι πολύ καλή σε όλα,αντοχή,δύναμη,εκρηκτικότητα+ αυτοάμυνα.Μια καλή σχολή είναι η Draculino εκεί στην Θεσσαλονίκη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138450 από eirinii στις 03 Ιανουαρίου 2017, 6:18μμ

eirinii

μέλος από: 2/1/2017
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Σας ευχαριστω πολυ!! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login