Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η μεγάλη ληστεία του τρένου έιναι η τιμή των σάντουιτς στο μπαρ.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

~Τσιγάρα~

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138513 από minty_martha στις 10 Ιανουαρίου 2017, 12:44μμ

minty_martha

Εικονίδιο
μέλος από: 9/1/2017
μηνύματα: 6 αποδεκτές 0
Γεια σας μελη του Ftou! Καλη Χρονια!!! Θα ηθελα τη γνωμη σας για κατι. Καταρχας να πω πως θελω τη γνωμη καπνιστων και οχι σχολια του τυπου κοψτο το ρημαδι δεν κανει καλο. Ξερω πολυ καλα τις αρνητικες συνεπειες στην υγεια. Ας αρχισουμε λοιπον. Αρχισα να καπνιζω απο τον Αυγουστο του 2016 αρχισα με Old Holborn λευκο ασημι χαρτακια μετα πςρασα στα γαλαζια και τελος μαυρα. Ομως ΒΑΡΙΕΜΑΙ υπερβολικα το στριψιμο και δεν αντεχα οποτε αφησα μισο τον καπνο και ειπα να περασω σε πακετο. Απο ετοιμα τσιγαρα εχω δοκιμασει (Malboro κοκκινα, Silk Cut, Malboro silver) αυτα απο τρακες. Πηρα ενα πακετο Karelia Slims Blue . Ειναι ωραιο τσιγαρο ελαφρυ και οικονομικο. Ομως θα ηθελα να δοκιμασω και κατι αλλο ωραιο. Δεν θελω να ειναι πολυ βαρυ γιατι με ζαλιζει. Επισης θα προτιμουσα καποιο οχι σλιμ. Εχετε να μου προτινετε κατι ετσι για την αλλαγη;
Ευχαριστω πολυ!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138514 από ha.sta στις 10 Ιανουαρίου 2017, 4:33μμ

ha.sta

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2016
μηνύματα: 55 αποδεκτές 0
marlboro light (το λευκο πακετο)
prince παλι λευκο και μαυρο πακετο
τα καρελια light και αυτα ωραια
και τα davidoff ειναι αρκετα καλα
Δεν θα σου πω να κοψεις το τσιγαρο αφου λες ετσι, αλλα θα σου πω να δοκιμασεις το ατμισμα με ενα καλο ηλεκτρονικο τσιγαρο οχι αυτα που ειναι τυπου στυλο (eGo) δες ενα τυπου Eleaf iStick Pico που εχω και εγω, και καλλυπτει τις αναγκες ενος καπνιστη (καπνιζα απο πρωτη γυμνασιου και ειμαι 24 [το εκοψα πριν 2 μηνες]) και ειναι οικονομικο μιας και το υγρο κανει 7 ευρω και κραταει πανω κατω 10 μερες και το στωμα δε βρωμαει και σαπιλα δε νιωθεις οταν ξυπνας ουτε και φλεματα υπαρχουν ουτε βηχας.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #138515 από GreekStyle στις 10 Ιανουαρίου 2017, 4:34μμ

GreekStyle

Εικονίδιο
μέλος από: 10/1/2017
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Καλησπέρα minty_martha και Καλή Χρονιά.Θα σου πρώτεινα να δοκιμάσεις πακέτο Camel ελαφρύ μπλε λογικά αυτο δεν θα σε ζαλίζει,είχα κάνει και εγώ Old Holborn αλλά μου είχαν πει οτι είναι βαρύς καπνός,Μalboro κατα την γνώμη μου δεν είναι και απο τα καλύτερα σε καπνό,τα karelia ειναι και αυτα πολύ καλά όπως και τα Silk Cut...αυτά ότι αλλό θες ρώτα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138516 από minty_martha στις 10 Ιανουαρίου 2017, 5:13μμ

minty_martha

Εικονίδιο
μέλος από: 9/1/2017
μηνύματα: 6 αποδεκτές 0
Παιδια σας ευχαριστω πολυ!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login