Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είπα στα παιδιά μου: "Μια μέρα θα κάνετε κι εσείς δικά σας παιδιά". Ένα απ' αυτά μου είπε: "Κι εσύ".
Σάββατο, 20 Απριλίου

Γουσταρω τον κολλητο μου(ανδρας)

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137307 από ivan19 στις 01 Ιουλίου 2016, 4:39πμ

ivan19

μέλος από: 1/7/2016
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Γεια σας...Μπαινω αμεσως στο θεμα.Εδω και καιρο μ αρεσε ετσι οπως φεροταν ο κολλητος μου αλλα επειδη ειμαι bi δεν ειχα δωσει σημασια.οταν καποια στιγμη αγου ειχαμε πιει πολυ πηγαμε σπιτι μου (φοιτητες) και οπως ξαπλωσαμε αρχισαμε να αγκαλιαζομαστε κτλ.δεν εγινε τπτ το σημαντικο και το κοψαμε λεγοντας οτι ολο αυτο ηταν μια βλακεια..οταν κατεβηκαμε στην πολη μας μου εδωσε το σημαδι οτι ξαναηθελε να γινει και αυτη την φορα παρα πολυ.ετσι και εγινε..για 2 μηνες φτασαμε πολυ κοντα στο σεξ αλλα δεν εγινε κατι..μεχρι που μια στιγμη τα ξαναβρηκε με την πρωην του (την οποια ηθελε μονο για ενα πηδ@@@ και εκεινη το ειχε καταλαβει)και την ημερα που βρεθηκαμε μετα απο 2 βδομαδες χωρια( διαφορετικες πολεις) τον βρισκω και μου λεει καλυτερα να το κοψουμε δεν ειναι σωστο και τετοια ενω εγω ηθελα πολυ.

ΥΓ Συγγνωμη για το τεραστιο μνμ ηθελα να γραψω οσο αναλυτικοτερα μπορουσα τα γεγονοτα.
ΥΓ2 Οταν ανεβουμε στην πολη που σπουδαζουμε και δεν θα εχει την γκομενα(η οποια δινει παννεληνιες) λετε να ξαναπλησιασει ή οχι;
ΥΓ3Τελος ο.τι γινοταν μεταξυ μας απο υην μερια του εδειχνε οτι του αρεσε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137594 από Akis2000 στις 03 Αυγούστου 2016, 8:05μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Γεια σου… συνηθίζεται μεταξύ δύο πολύ καλών φίλων διαφορετικού φύλου να δημιουργούνται κατά καιρούς κάποια σημάδια έλξης. Το ότι είχατε πιει απλά σας βοήθησε να τα εξωτερικεύσετε. Όταν λες για 2 μήνες φτάσατε πολύ κοντά στο σεξ εννοείς όλα εκτός από ολοκλήρωση να υποθέσω; Πάντως 2 μήνες είναι αρκετό διάστημα προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τόσο μέσα σας όσο και ο ένας στον άλλο αυτά που νιώθετε μεταξύ σας. Αφού δεν έγινε αυτό, λίγο δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Δεν θέλω να σε πληγώσω ρε συ, αλλά εφόσον του έδειξες εσύ από μεριά σου ότι ενδιαφέρεσαι (εκτός και αν δεν του το έδειξες όσο θα έπρεπε), τότε τι να πω, ίσως να σε βλέπει μόνο σαν φίλη (αν και δεν το νομίζω παό την στιγμή που εκδηλώθηκε κάποια στιγμή, σίγουρα σε βλέπει και με άλλο μάτι), ίσως τελικά η άλλη να του τραβάει το ενδιαφέρον περισσότερο από όσο σου είχε δείξει ή είχες καταλάβει. Εγώ θα σου πρότεινα να μην ζορίσεις από τώρα την κατάσταση. Να κάνεις υπομονή και όταν ανεβείτε στην πόλη που σπουδάζεται και πάλι να μην τον κυνηγήσεις εσύ. Άστον να νιώσει πάλι άνετα μαζί σου, σαν φιλαράκια, και νομίζω ότι κάποια στιγμή θα έρθετε πάλι κοντά και τότε θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις εάν υπάρχει κάτι και από μεριά του.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137597 από Akis2000 στις 03 Αυγούστου 2016, 8:59μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Καταρχάς να ζητήσω συγνώμη γιατί δεν πρόσεξα ότι είσαι και εσύ αγόρι. Έτυχε να διαβάσω και το άλλο παρόμοιο που ανέβασες και τότε κατάλαβα ότι είσαι και εσύ αγόρι.
Αυτό λοιπόν αλλάζει την κατάσταση αλλά όχι σε πολλά σημεία. Το ότι εσύ είσαι bi και το έχεις αποδεχτεί μέσα σου είναι πολύ διαφορετικό για κάποιον που μπορεί να νιώθει έλξη για άτομα του ιδίου φύλλου, ωστόσο όμως μέχρι να το κάνει το βήμα να απέχει πολύ. Το ότι γυρίσατε ένα βράδυ πιωμένοι σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του καθώς το ποτό απελευθερώνει κάπως τις αισθήσεις δημιουργώντας ταυτόχρονα και κάποια άλλοθι για πράγματα που δεν είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να κάνουμε του στιλ ( ήμουν πιωμένος και δεν ήξερα τι έκανα), ωστόσο όμως ξέρουμε πολύ καλά ότι κάτι ή το νιώθεις ή δεν το νιώθεις, πιωμένος ή νηφάλιος. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι για 2 μήνες πειραματιζόταν μαζί σου άσχετα αν δεν έφτασε στο σεξ. Σίγουρα δεν θα ήταν όλες αυτές τις φορές υπό την επήρεια του αλκοόλ. Τώρα όσον αφορά το τι θα πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα, νομίζω πως ότι σου είπα ισχύει. Άστον να ξανά νιώσει άνετα μαζί σου φιλικά και αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει, αλλά γιατί θα είναι και αυτός έτοιμος. Αν όχι, τότε μάλλον δεν είναι σε θέση να αποδεχτεί αυτή τη πλευρά του εαυτού του και εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι πάνω σε αυτό.
Δύο απαντήσεις για το ίδιο θέμα και με τις απαντήσεις μου να είναι μετρημένες. Νομίζω ότι αξίζω μία «αποδεκτή» απάντηση. Πλάκα σου κάνω, αποδεκτή μόνο αν σε κάλυψα κάπως. :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login