Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Γιατί έχουνε λυσσάξει όλα τα sites να στρογγυλεύουν τις γωνίες;
Τρίτη, 23 Απριλίου

κριση πανικουυ *_*

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137689 από Asgardian στις 20 Αυγούστου 2016, 7:13μμ

Asgardian

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2014
μηνύματα: 12 αποδεκτές 0
hello everyone! μπαινω κατευθειαν στο θεμα....πεμπτη 11-8-16 πηγα για καφε με τους φιλους μου και ξαφνικα απο το τιποτα BOOOM ενας πανικος με γ@%!σε , με το ζορι πηγα σπιτι , να πω οτι εχω ξαναπαθει κριση πανικου το 2011 και το 2014. Αυτος ο πανικος που με επιασε προσφατα μου αφησε ενα δωρακι: νιωθω οτι δεν ειμαι ο ευατος μου , το εψαξα στο ιντερνετ και λεγεται Αποπραγματοποίηση-Αποπροσωποίηση δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω....Ειμαι κλεισμενος στο σπιτι περιπου 10 μερες,φοβαμαι να βγω εξω γιατι φοβαμαι θα με ξαναπιασει ή οτι θα παθω ξανα κριση , εχω ακυρωση ολους τους φιλους μου για εξω...γενικα ειμαι σκατα..Χθες που πηγα να επισκεφτω ενα φιλο μου , στο δρομο ειχα τρελη ταχυκαρδια , αισθημα πνιγμου , αποπραγματοποίηση και αφου εφτασα ενα βημα πριν το σπιτι του BOOM πανικοοοοοος....επεστρεψα σπιτι μου. Μεσα στο 10ημερο πηρα 3 φορες Xanax , εχω διαβασει οτι σου καιει τον εγκεφαλο και γενικα εγω θελω να το ξεπερασω φυσικα το θεμα και οχι με φαρμακα....Ας βοηθησει καποιος αμα μπορει...Ψυχολογο δεν θελω να παω γιατι περνουν λεφτα και κανουν μια τρυπα στο νερο (οχι ολοι). Καλο καλοκαιρι και ευχομαι να μην το παθει κανεις αυτο γιατι ειναι απ'τα χειροτερα αισθηματα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #137690 από GiannakosBAcK στις 20 Αυγούστου 2016, 8:14μμ

GiannakosBAcK

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/7/2014
μηνύματα: 243 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Κράτα τον εαυτό σου απασχολημένο και για μην σκέφτεσαι από εκεί και πέρα είναι θέμα χρόνου φυσικά πρώτα σου προτείνω να πας για εξετάσεις να δεις τι στο προκαλεί αν και προφανώς φαίνεται ότι τι θέμα είναι ψυχολογικό.
Θα μπορούσες όμως να πεις γιατί αγχώνεσαι?Τι φοβάσαι μήπως ντρέπεσαι μήπως πιστεύεις ότι όλοι κοιτούν η ασχολούνται μαζί σου?Μήπως κάτι σε προβληματίζει απώλεια , το μέλλον κάτι που συμβαίνει τώρα?Με τον εαυτό σου τα έχεις καλά?Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα (τώρα γι αυτό δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος πότε σου) ίσως να το προκαλείς μόνος σου ίσως φαίνεται κουφού αυτό που το λέω αλλά στο λέω γιατί αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο θα έχεις καταλάβεις του λόγους που θα το προκαλούσες(όχι συγκεκριμένα την κρίση πανικού οποιαδήποτε παράξενη αντίδραση του οργανισμού σου).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137691 από aglina στις 20 Αυγούστου 2016, 11:10μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
μηνύματα: 667 αποδεκτές 0
Γεια σου!
Εγώ που προτείνω να μην βγάζεις μόνο σου συμπεράσματα. Δεν είσαι ειδικός. Μπορεί απλά να φοβήθηκες απο την κρίση κ επειδή δισβασες κάποια συμπτώματα στο διαδίκτυο κατά κάποιον τρόπο προσαρμόζεις τον εαυτό σου σε αυτή την συμπεριφορά. Πχ κάποια άτομα που είναι στεναχωρημένα νομίζουν ότι εχουν κατάθλιψη. Εγώ θα σου πρότεινα να βρεις τον λόγο που σου προκαλείσαι αυτή την κρίση κ άμα συνεχίσεις να αντιδράς ετσι να πας σε κάποιον ειδικό. Κ το πολύ πολυ άμα δεν σου αρέσει δεν καν πας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137698 από Asgardian στις 22 Αυγούστου 2016, 1:55μμ

Asgardian

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2014
μηνύματα: 12 αποδεκτές 0
νταξ παιδια ευχαριστω για την βοηθεια αλλα απο οτι φενεται ξεπερασα το προβλημα μολις εγραψα εδω... :) . Με βοηθησαν και οι φιλοι μου αρκετα...το προβλημα ηταν κατι εξετασεις για σχολη και ο παππους μου που ειναι στα τελευταια του :( αλλα οκ το αποδεχτηκα και το ξεπερασα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137702 από GiannakosBAcK στις 22 Αυγούστου 2016, 9:56μμ

GiannakosBAcK

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/7/2014
μηνύματα: 243 αποδεκτές 0
Πρέπει να ήσουν κατά φαντασία ασθενής τότε ή μπορεί να έχεις κάποια αρρώστια που σε χτυπάει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά εξαφανίζεται. μου αρέσει που απάντησα σοβαρά..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login