Στείλε λεφτά στο ftou.gr
ftou - η φράση που χρησιμοποιείς μια ζωή. Πιτσιρίκι στο κρυφτό, ενήλικος στο συνάνθρωπο, γέρος στο πεζοδρόμιο.
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Προβλήματα με τους γονείς μου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138483 από veni στις 06 Ιανουαρίου 2017, 2:10πμ

veni

μέλος από: 6/1/2017
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Γεια σας, ειμαι 14 χρονων, πριν απο περιπου 7 -8 μηνες εγινε ενα περιστστικο με τους γονεις μ. Ο πατερας μ ειναι τρελος και εγω εφαγα πολυ ξυλο μεχρι να κσταφυγουμε με την μητερα μου και τον μικροτερο αδερφο μ στην αστυνομία. Πριν 2 μηνες χωρισα με την κοπελα μου που ηταν απο χωριο και ειχε αρχες και με συγκρατουσε απο το να ξεφυγω... και ξεφυγα. Μεσα στους 2 μηνες που ημασταν χωρισμενοι τα εφτιαξα με 3 κοπελες κ εκανα σεξ με ολες τους. Η μανα μ το ξερει και δεν εχει προβλημα. Μαλιστα ισχυρίζεται οτι ετσι ξεσπαω και κανω την επανασταση μ επειδη εγω εφαγα ολο το ξυλο (γτ προστατευα συνεχεια τον αδερφο μ).Της ζητησα να δω ψυχολόγο γιατι ένοιωθα οτι ειμαι σε κατάθλιψη και αφου ειναι και η ιδια γιατρος θα γνωριζει καποιον καλο. Ως σκατα γιατρος π ειναι η μανα μ διαλεξε ακριβως το αντιθετο απο οτι της ειπα. Με πηγε σε ενα σκατα ψυχολογο-ψυχιατρο που δεν με βοήθησε καθολου και το ενα εφερε το αλλο και η μανα μ τον παντρευεται τρ. Εγω θελω να ξεσπασω ακομα πιο πολυ ομως τα ξαναεφτιαξα με την κοπελα μ π την αγαπω. Δεν θελει να προχωρισουμε αλλ το καιντο σεβομαι. Δεν ξερω τι να κανω και τωρα που δεν ειμαι πια παρθενος νοιώθω οτι θελω, και θελω κι αλλο κι αλλο κι αλλο. Τι να κάνω? Δεν θελω να χωρισω με την κοπελα μου αλλα ουτε μπορω να σσταματησω να το σκεφτομαι
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #138492 από chronus στις 06 Ιανουαρίου 2017, 11:21μμ

chronus

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2016
μηνύματα: 48 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Φίλε μου ψυχραιμία! Πέρασες πάρα πολλά στη ζωή σου μέχρι τώρα, αδικαιολόγητα πολλά για την ηλικία σου και δεν σου άξιζε! Τα παιδιά δεν φταίνε ποτέ σε αυτές τις καταστάσεις! Προσπάθησε να δεις το "ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο"! Εσύ κι ο αδερφός σου γλυτώσατε από έναν βίαιο πατέρα, που θα μπορούσε να σας κάνει πολύ περισσότερο κακό! Τώρα είναι πιο εύκολα τα πράγματα και έχετε πλέον την επιλογή να ζήσετε μια καλή ζωή!

Έχεις πολλή οργή μέσα σου, φίλε μου! Σε καταλαβαίνω! Κατά βάθος, την οργή αυτή, την έχεις στρέψει προς τον εαυτό σου και κάνεις επιπόλαιες επιλογές, που όμως δεν βλάπτουν κανέναν άλλο παρά μονάχα εσένα! Με άλλα λόγια, δεν μπορείς να σκεφτείς τις συνέπειες των πράξεών σου, πριν τις κάνεις... ή μάλλον δεν θέλεις! Μέχρι τώρα, παίζεις εσύ το ρόλο τού προστάτη τής οικογένειας, για τη μητέρα σου, τον αδερφό σου, για όλους, όμως νιώθεις ότι δεν υπάρχει κανένας να μπορεί να προστατέψει εσένα αυτή τη στιγμή, ακόμα και από τον ίδιο σου τον εαυτό! Έχεις ανάγκη να μιλήσεις σε κάποιον, να ξεσπάσεις! Έχεις ανάγκη κάποιον να σε φροντίσει, εκείνος και όχι εσύ, αυτή τη φορά!

Μην απελπίζεσαι όμως! Υπάρχουν λύσεις για όλα! Και μόνο το γεγονός ότι αναφέρεις ως πρόβλημα την τάση που έχεις να αλλάζεις συνέχεια γυναίκες, να κάνεις πολύ σεξ, να "ξεφύγεις", σημαίνει ότι έχεις καλή ψυχή και συνείδηση μέσα σου, η οποία σου "φωναζει βοήθεια"! Άλλωστε, δες το και μόνος σου: Θέλεις να σταματήσεις και να μείνεις με την κοπέλα που σου δίνει αγάπη τώρα!

Οπωσδήποτε πρέπει να δεις ψυχολόγο! Το ίδιο και ο αδερφός σου! Προφανώς, ο ψυχολόγος που σου βρήκε η μητέρα σου δεν ήταν ο κατάλληλος για 'σένα! Με τον ψυχολόγο, ξέρεις, πρέπει να υπάρχει κλίμα εμπιστοσύνεις πάνω απ' όλα! Να μπορείς να του πεις ελεύθερα ό,τι κρατάς μέσα σου, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κρίνει ή ότι θα βγάλει παραέξω ό,τι μυστικά του λες! Γι' αυτό θεωρείται, γενικά, σωστό ο ψυχολόγος τού παιδιού να μην έχει καμία σχέση με τους γονείς και την οικογένεια! Ο ψυχολόγος πρέπει να είναι και να παραμένει πάντα ξένος!

Σου προτείνω να πάρεις τηλέφωνο στο 11525, εντελώς ανώνυμα και εντελώς δωρεάν (υπάρχει μόνο μια πολύ μικρή χρέωση του τηλεφωνήματος - 1 αστική μονάδα από σταθερό ΟΤΕ, ανεξαρτήτως διάρκειας τηλεφωνήματος). Πρόκειται για τη γραμμή συμβουλευτικής για παιδιά και εφήβους. Θα μιλήσεις κατευθείαν με ειδικό, θα σου πει πέντε πράγματα για το πρόβλημά σου και θα σε κατευθύνει αναλόγως: Μπορεί ακόμα και να σου προτείνει ονόματα και τηλέφωνα ψυχολόγων στην περιοχή σου, εξειδικευμένων στο πρόβλημά σου, που μπορούν να σε αναλάβουν με ελάχιστο ή και καθόλου κόστος! Να ξέρεις ότι ο ψυχολόγος δεν θα έρθει ποτέ σε επικοινωνία με τη μητέρα σου ή κάποιον άλλο δικό σου, αν δεν το θέλεις! Μπορείς, δηλαδή, να πας στον ψυχολόγο χωρίς να το μάθει ποτέ κανείς!

Άλλες λύσεις είναι να πας να ρωτήσεις εσύ σε κάποιον ψυχολόγο στην περιοχή σου, αν μπορεί να σε αναλάβει ή να απευθυνθείς στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας τού δήμου σου, αν υπάρχει. Όμως πιστεύω με σιγουρία ότι η καλύτερη λύση είναι να πάρεις τηλέφωνο στο 11525! Τώρα, πριν κάνεις κακό στον εαυτό σου!

Πάτα εδώ, για να πας στην ιστοσελίδα τους!

Φίλε μου, μόνο ένας ειδικός, σοβαρός επιστήμονας, μπορεί να σε βοηθήσει πραγματικά! Ούτε οι φίλοι, ούτε η κοπέλες σου, ούτε η οικογένεια, όσο και αν το θέλουν! Και φυσικά, ούτε τα σάιτ στο ίντερνετ! Είμαι σίγουρος, όμως, ότι θα τα καταφέρεις! Θα εκπλαγείς πόσο καλά θα αρχίσεις να νιώθεις και πόσο γρήγορα θα αλλάζεις, σύντομα, αφού ξεκινήσεις τις συνεδρίες σου! Αρκεί να το θέλεις πραγματικά και να έχεις υπομονή!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι, από καρδιάς!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login