Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Να φοβάσαι τα πισινά του γαϊδάρου και τα μπροστινά του καλογέρου.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Πως να τελειωσει μια κοπελα ?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #109174 από sofia ter. στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 7:08μμ

sofia ter.

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/7/2012
μηνύματα: 12 αποδεκτές 0
γεια σας παιδιααα !!! προσφατα ολοκληρωσα με ενα παιδι και μαλλον θα το παμε για κατι πιο σοβαρο.. εχουμε κανει σεξ 5 - 6 φορες.. αλλα δεν εχω τελειωσει ακομα.. εχω ρωτησει αρκετες ξαδερφες μου και μου εχουν πει οτι ειναι φυσιολογικο γτ ειναι ακομα αρχη αλλα τι πρεπει να κανω για να τελειωσω ??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109178 από aswtos στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 8:01μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
μηνύματα: 428 αποδεκτές 0
οι ξαδερφες σου εχουν δικιο. δεν αρκει να αρχισεις να κανεις σεξ για να τελειωσεις αλλα πρεπει και να μαθεις πως να το κανεις! να μαθει το κορμι σου τι ειναι αυτο που το ερεθιζει περισσοτερο και να διεκδικει πανω στην πραξη οτι χρειαζεται για να ικανοποιηθει. πρεπει να χαλαρωσεις και να δεις πως δεν θα αργισει να σου συμβει. αν καθε φορα που πας να κανεις σεξ εχεις στο μυαλο σου αν θα καταφερεις να τελειωσεις ή οχι δεν προκειται να το καταφερεις ποτε. η απειρια δεν ειναι μονο δικη σου αλλα σιγουρα και του συντροφου σου. πρεπει να μαθει και αυτος το σωμα σου, να κανει σεξ και να σε ικανοποιει. εγω θα σου προτεινα σε πρωτη φαση να επιδιωκεις τον οργασμο σου ακομη και με αλλα ερεθισματα δλδ οταν τελειωνει το αγορι σου να μην σταματαει το σεξ εκει αλλα να συνεχιζει να σε ερεθιζει ειτε με στοματικο ειτε με το χερι μεχρι να τελειωσεις και εσυ. επισης κατα τη διαρκεια του σεξ μπορεις ειτε εσυ ειτε το αγορι σου να ερεθιζει και την κλειτοριδα σου παραλληλα με τη διεισδυση. αυτο θα σου προκαλεσει μεγαλλυτερη διεγερση και θα σε βοηθησει να τελειωσεις. καλη επιτυχια!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109179 από dirty_mind στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 8:03μμ

dirty_mind

Εικονίδιο
μέλος από: 9/7/2012
μηνύματα: 61 αποδεκτές 0
Όπως είπες και εσύ, εμείς οι γυναίκες χρειαζόμαστε αρκετό χρόνο για να συνηθίσουμε σωματικά την ερωτική πράξη ώστε να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε απολύτως και να την απολαύσουμε. Εξίσου σημαντική είναι και η στάση του αγοριού σου, αν αυτός βιάζεται να προχωρήσει στη διείσδυση και δεν ασχολείται όσο χρειάζεται με τα προκαταρκτικά, έχεις ελάχιστες πιθανότητες να τελειώσεις. Επίσης, η ψυχική σου διάθεση και το πόσο ασφαλής νιώθεις κάθε φορά είναι και αυτός ένας σημαντικός παράγοντας. Μάλιστα, όσο το σκέφτεσαι κι ανυπομονείς να τελειώσεις κάθε φορά, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να συμβεί αυτό στο μέλλον, όπως λένε και οι ειδικοί. Άρα το μόνο που χρειάζεται είναι να χαλαρώσεις και να το αφήσεις να γίνει από μόνο του! Μπορείς να ζητήσεις περισσότερα προκαταρκτικά από το αγόρι σου αν αυτό χρειάζεσαι άλλα πιστεύω πως το πρόβλημα σου είναι το άγχος που έχεις στο αν θα καταφέρεις να τελειώσεις! Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και μην πιέζεσαι κάθε φορά! Χαλάρωσε και απόλαυσε το
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #109184 από Τέλης στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 9:22μμ

Τέλης

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 24/8/2012
μηνύματα: 75 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

1)χαλάρωσε
2)περισσότερα προκαταρκτικά
3)ερεθισμός και των υπόλοιπων ερωτογενών ζωνών
4)Ερεθισμός κλειτορίδας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109233 από sofia ter. στις 10 Σεπτεμβρίου 2012, 6:36μμ

sofia ter.

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/7/2012
μηνύματα: 12 αποδεκτές 0
Ευχαριστω πολυ παιδια!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login