Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όπως είπε ο Αϊνστάιν: «όλα είναι σχετικά». Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, θυμηθείτε και την «απροσδιοριστία» του Χάιζενμπεργκ. Κάτι ανάλογο σημαίνει και αυτή.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Γουσταρω τον κολλητό μου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138304 από Takhs-babhs στις 30 Νοεμβρίου 2016, 11:29πμ

Takhs-babhs

Εικονίδιο
μέλος από: 30/11/2016
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Συγνωμη για το μεγαλο κείμενο.
Καλησπερα σας,
Ειναι σημαντικο θελω την βοηθεια σας...Λοιπον, Ειμαι 18 χρονων και τα τελευταια 4 χρονια κανω παρεα με τον κολλητο μου. Εχει κοπελα αλλα εγω οχι. Προχθες μου ειπε οτι θα βγει με την κοπελα του και εγω επειδη ειχα ελευθερο σπιτι τον ειπα να ερθουν το βραδυ να αραξουμε..πραγματι ηρθε και για να μην σας τα πολυλογώ μετα απο λιγο πηγε στην κρεβατοκαμαρα με την κοπελα του.Εγω καταλαβα τι ηθελαν να κανουνε και πηγα να τους δω απο την κλειδαρότρυπα.Η κοπελα του ειναι αρκετα εμφανισημη αλλα για καποιο λογο τα ματια μου καρφωνόντουσαν στα απόκρυφα σημεία του κολλητού μου.Και ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν αντεξα και αυνανiστηκα μεχρι τελους.Ευτυχως δεν με καταλαβαν.Οταν ήρθε η ωρα να φυγουνε χωρις να το θελω σκεφτομουν συνεχεια τον κολλητο μου και καυλωσα και μου ηρθε να αυνανιστώ παλι.Σκεφτηκα το ενδεχομενο να μαρεσουν οι αντρες αλλα δεν νομιζω γιατι ειχα 2 σχεσεις με κοπελες και δεν ειχα παραπονο απο τις προτιμησεις μου..Νομιζω πως πρεπει να του το πω αλλα φοβαμαι την αντιδραση του..Τελικα χθες ξανα ηρθε σπιτι μου αλλα αυτη την φορα μονος του.Ειχα καυλωσει παρα πολυ και δεν αντεχα μεχρι που τον αρπαξα και τον φιλησα αλλα αυτος το πηρε στην πλακα.. αρχισα να τον χουφτώνω και του ζητησα να με δαχτυλωσει στον κώλο..Περιμενα να μην δεχτει αλλα απο οτι φανηκε ισως το ηθελε και αυτος..μετα καταλαβενετε ολοι τι εγινε.Τελως παντων δεν νιωθω καλα ομως με αυτο που κανω.
Μπορειτε να μου πειτε τι να κανω για να σταματησει αυτο που νιωθω?
Ευχαριστω πολυ,
Υ.Γ. Σας παρακαλω μην το παρετε στην πλακα και μην με κοροιδεψετε.
προφίλάλλα...˵quote˶
2
Μήνυμα #139001 από Kallinixtakias2 στις 29 Απριλίου 2017, 7:04μμ

Kallinixtakias2

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2017
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Αν σας αρεσε δεν υπαρχει προβλημα , αρκει να μην το παρακανεται
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139002 από Theo 123 στις 30 Απριλίου 2017, 1:11πμ

Theo 123

μέλος από: 28/4/2017
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Για μενα αστο οπως παει και βλέπεις.......
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139110 από Akis2000 στις 15 Μαΐου 2017, 12:21πμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Καταρχάς να υποθέσουμε ότι το μήνυμα το έγραψες σε δύο δόσεις; Γιατί στην αρχή ρωτάς αν θα πρέπει να του πεις ότι τον γουστάρεις και την άλλη μας περιγράφεις την προσωπική σας στιγμή.
Τώρα στο ότι αισθάνεσαι άσχημα θα σε ρωτήσω το εξής. Νιώθεις μονίμως άσχημα μετά από αυτό που έγινε ή μόνο την επόμενη στιγμή της πράξεις; Σε ρωτάω γιατί εμένα μου συμβαίνει το εξής. Πρώτα να πω ότι δεν έχω πάει ποτέ με άντρα. Μόνο με γυναίκες. Ωστόσο όμως καυλώνω από εδώ μέσα και με άντρες. Αλλά όταν κάνω παιχνίδι με κάποιον, αμέσως μετά που θα τελειώσω νιώθω πολύ άσχημα και θέλω να κλείσω κάθε συζήτηση. Μέχρι την επόμενη φορά που θα με ανάψει το ενδιαφέρον. Με τις γυναίκες βέβαια δεν είναι το ίδιο. Μπορεί να φεύγει η αίσθηση μετά την κορύφωση, ωστόσο όμως δεν νιώθω άσχημα. Ο φίλος σου τι γνώμη έχει για αυτό που έγινε μεταξύ σας; Μιλήσατε;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #141582 από TomL στις 02 Ιουλίου 2018, 5:13μμ

TomL

μέλος από: 1/7/2018
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Δεν θέλω να σε πιέζω η τίποτα τέτοιο αλλά μετά τις κάνατε ; γιατί για αυτό που κάνατε όπως μας περιγράφεις δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα απλά έκανες την φάση σου • πειραματιστηκες δη καλή δεν βρίσκο κατι κακο προσωπικά
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login