Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το να ορίζουμε δια του οριζομένου σημαίνει να ορίζουμε διά του οριζομένου.
Τετάρτη, 24 Απριλίου

ΠΡΩΚΤΙΚΟ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138489 από pablo στις 06 Ιανουαρίου 2017, 7:59μμ

pablo

Εικονίδιο
μέλος από: 3/1/2017
μηνύματα: 13 αποδεκτές 0
καλησπερα και παλι
θα ηθελα να σας ρωτησω τι διαφορα εχει το πρωκτικο απο το κανονικο σεξ.Θα με συμβουλευατε να το επιχειρησω με μια κοπελα.Τι προεργασια πρεπει να ακολουθησει.Δεν σας φαινεται λιγο αηδιαστικο.Ποια η γνωμη σας επι του θεματος . Να το κανω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138559 από georgakias στις 16 Ιανουαρίου 2017, 2:40πμ

georgakias

Εικονίδιο
μέλος από: 19/11/2016
μηνύματα: 13 αποδεκτές 0
Καλησπέρα, το πρωκτικό το βάζεις στην γυναίκα από την κωλοτρυπίδα(συγγνώμη για την εκφραση) και στο κανονικό από το αιδοίο. Δεν το έχω κάνει αλλά απότι ξέρω πρέπει η γυναίκα να είναι καθαρή εκεί πίσω για λόγος ευνόητους. Εφόσον η γυναίκα είναι καθαρή δεν είναι καθόλου αηδιαστικό αντιθέτως... :)
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #138598 από chronus στις 22 Ιανουαρίου 2017, 1:06πμ

chronus

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2016
μηνύματα: 48 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Το πρωκτικό σεξ είναι αρκετά δύσκολο, από την άποψη ότι ο πρωκτός είναι ιδιαίτερα στενή περιοχή (μην κοιτάς στις τσόντες, δεν έχουν σχέση με ό,τι ισχύει στην πραγματική ζωή)! Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπει το πέος στην αρχή και επιπλέον είναι πολύ δύσκολο να κάνεις γρήγορες κινήσεις μέσα - έξω. Έτσι, αναγκαστικά πας πιο αργά και υπάρχει πιθανότητα, αν δεν είσαι έμπειρος, να χάσεις τη στύση σου, λόγω της πολύ αργής κίνησης! Άσε που υπάρχει περίπτωση να τραυματίσεις το πέος σου (να σκιστεί το πετσάκι δηλαδή), αν κάνεις απότομη κίνηση σε πολύ στενό πρωκτό!

Δεν θα σου το πρότεινα, αν είστε και εσύ και η κοπέλα, αρχάριοι στο σεξ! Θα τα κάνεις όλα στη ζωή, αλλά στο χρόνο τους! Μη βιάζεσαι!

Καλό, όμως, είναι, αν τελικά το κάνεις, να έχεις υπόψιν σου κάποιους κανόνες (συγγνώμη που τα περιγράφω κάπως αηδιαστικά, όπως θα διαβάσεις παρακάτω, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος):

1. Η γυναίκα δεν πρέπει γενικά να έχει φάει βαριά την ίδια μέρα. Δεν "πειράζουμε" το έντερο με βαρύ στομάχι... καταλαβαίνεις γιατί...

2. Η γυναίκα φροντίζει να έχει πάει στην τουαλέτα νωρίτερα την ίδια μέρα, για να "αδειάσει" το έντερο από το χθεσινό φαγητό.

3. Λίγη ώρα πριν το σεξ, η γυναίκα κάνει κλύσμα. Υπάρχουν έτοιμα κλύσματα από το φαρμακείο, με οδηγίες χρήσης. Διαφορετικά, το αυτοσχέδιο κλύσμα γίνεται ως εξής: Παίρνει το ντους και ξεβιδώνει το τηλέφωνο. Μόνο με το σωλήνα, ώστε το νερό να φεύγει με πίεση, πλησιάζει πολύ κοντά στον πρωκρό και φροντίζει το νερό να μπει μέσα με πίεση. Θα το καταλάβει ότι το νερό είναι μέσα, από την περίεργη αίσθηση "βάρους" χαμηλά στην κοιλιά. Περιμένει 1-2 λεπτά και κάθεται αμέσως στη λεκάνη. Πιέζεται με δύναμη, ώστε το νερό να φύγει με ορμή προς τα έξω. Επαναλαμβάνει τη διαδικασία 2-3 φορές, μέχρι να δει το νερό που βγαίνει από τον πρωκτό στη λεκάνη, καθαρό. Μόλις τελειώσει με τα κλύσματα, πλένει την περιοχή γύρω από τον πρωκτό με ζεστό νερό και σαπούνι, ώστε να φύγουν τυχόν υπολείμματα. Αν δεν γίνουν όλα αυτά, υπάρχει κίνδυνος, στο πρωκτικό σεξ, να βγαίνουν ακαθαρσίες από μέσα!

4. Πριν το πρωκτικό σεξ, κάνετε εξάσκηση! Καλό είναι να αρχίσετε με ένα δάχτυλο, μετά με δύο και μετά με ένα δονητή. Αφού εξασκηθεί αρκετά ο πρωκτός και είστε και οι δύο έτοιμοι, τότε μόνο δοκιμάζεις με το πεός σου, αργά αργά!

5. Χρειάζεται λιπαντικό! Ακριβώς επειδή η περιοχή είναι στενή, οτιδήποτε μπαίνει εκεί (δάχτυλα, δονητής, πέος), πρέπει να έχει λιπαντικό (παίρνεις λιπαντικό κατάλληλο για προφυλακτικά)!

6. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό! Στο έντερο υπάρχουν μικρόβια, που όταν βρίσκονται στο έντερο, δεν προκαλούν τίποτα, όμως αν πάνε στα γεννητικά όργανα, μπορεί να κάνουν λοιμώξεις! Αν κάνεις πρωκτικό χωρίς προφυλακτικό, μπορεί να πάθεις μετά ουρολοίμωξη! Ακόμα και ζευγάρια που έχουν καταργήσει το προφυλακτικό στο κανονικό σεξ, πρέπει να το χρησιμοποιήσουν στο πρωκτικό! Το λιπαντικό, το βάζεις πάνω από το προφυλακτικό.

7. Ισχύει ο κανόνας "οτιδήποτε μπαίνει στον πρωκτό, απαγορεύεται να έρθει μετά σε επαφή με γεννητικά όργανα"! Έτσι, μετά το πρωκτικό, βγάζεις το προφυλακτικό, το πετάς και βάζεις καινούριο, για να συνεχίσεις με κανονικό (κολπικό) σεξ! Ποτέ με το ίδιο προφυλακτικό! Αν βάλεις δονητή στον πρωκτό, μετά τον πλένεις με ζεστό νερό και σαπούνι, πριν τον ακουμπήσεις στον κόλπο τής γυναίκας ή στα δικά σου γεννητικά όργανα! Το ίδιο και με τα δάχτυλα! Αν βάλεις δάχτυλα στον πρωκτό, πλένεις τα χέρια σου με ζεστό νερό και σαπούνι, πριν αγγίξεις τα γεννητικά όργανα, τόσο της γυναίκας όσο και τα δικά σου!

8. Πρέπει να είστε ψυχολογικά έτοιμοι και οι δύο! Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα! Και αν κάποια στιγμή νιώσετε ότι ζορίζεστε, ότι δεν πάει άλλο, σταματάτε, πριν κάνετε ζημιά!

9. Τέλος, έχε υπόψιν σου να μην κάνεις ποτέ αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν! Μην πιέσεις ποτέ την κοπέλα σου να σου κάνει πράγματα που δεν θέλει! Ακόμα και στο σεξ, δείχνε πάντα ότι τη σέβεσαι και τη νοιάζεσαι! Μην την κάνεις να νιώσει "φτηνή"! Καμιά φορά, σε καταστάσεις όπως το πρωκτικό σεξ, κάποιοι άνδρες χάνουν το μέτρο και συμπεριφέρονται στην κοπέλα σαν να είναι πουτάνα! Πρόσεχε μην χαθεί η μπάλα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login