Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Όχι άλλη διασκέδαση.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Εκσπερμάτωσης

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138556 από Snipers στις 16 Ιανουαρίου 2017, 2:07πμ

Snipers

Εικονίδιο
μέλος από: 7/11/2013
μηνύματα: 89 αποδεκτές 0
Καλησπέρα στο community,θέλω να μοιραστώ ένα πρόβλημα που έχω,μαζί σας καθώς και να μοιραστώ τις γνώμες σας και εάν τυχόν συμβαίνει αυτό και σε εσάς.
Λοιπόν,είμαι σε σχέση με μια κοπέλα την οποία γουστάρω και λατρεύω πολύ.Την κυνηγούσα καιρό να τα φτιάξουμε επειδή μου αρέσει σαν χαρακτήρας και ταιριάζουμε σε πολλά θέματα.Σαν εγώ που γράφω τώρα δεν έχω κάνει πολλές σοβαρές σχέσεις με κοπέλες παρά μόνο φάσεις με 2-3 αλλά σε μεγάλα χρονικά διαστήματα,μόνο φιλία και χουφτώματα πάνω από τα ρούχα τίποτα το ιδιαίτερο.
Λοιπόν σαν πρωτάρης που είμαι όποτε βρίσκομαι με την κοπέλα μου εκσπερματώνω χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα..μόνο φιλιά και αυτά τα χάζια που κάνουμε κάθε φορά που βρισκόμαστε.Και νιώθω στο μποξεράκι μου τα υγρά που βγάζω κάθε φορά και με προβληματίζει αυτό.Σκέφτομαι πως εάν προχωρήσουμε πιο κάτω και βάλει χέρι μέσα θα νιώσει άβολα όπως νιώθω και εγώ τώρα δίχως να το ξέρει.
Ναι μεν,ξέρω πως είναι προσπερματικά υγρά γιατί δεν είναι σπέρμα κανονικό (θέλω να πω,πως δεν είμαι σε φάση να χύσω) απλά τα νιώθω να βγαίνουν μόνα τους.Αλλά έχει καταντήσει αηδία γιατί νιώθω άβολα και κάθε φορά γυρνάω σπίτι και αλλάζω μποξεράκι,συν ότι την βλέπω πάρα πολλές φορές και συμβαίνει το ίδιο κάθε φορά.
Θα σταματήσει κάποτε αυτό ή είναι πρόβλημα το οποίο θα μείνει οριστικά; Συμβαίνει καθόλου σε εσάς αυτό; Να αναφέρω πως είμαι 18 χρονών και παλία καθώς έβλεπα τσόντα τελείωνα και στο τρίλεπτο ανάλογα με την διάθεση που είχα.Τώρα τελευταία το έχω ελλατώσει στο λεπτό λόγω ότι το κλίμα στο σπίτι δεν με βολεύει κάποιες ώρες που είμαι μόνος,συν ότι το κάνω κάθε 5-6 μέρες επειδή τώρα με την κοπέλα μου δεν μου βγαίνει αφορμή να δω τσόντα.
Συγγώμη για το τόσο μεγάλο κείμενο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138563 από alex12 στις 16 Ιανουαρίου 2017, 8:06μμ

alex12

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/12/2016
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Κοίτα, αφού σου αρεσει, θα αρέσει και στον φίλο σου ακόμα πιο πολύ Άρα είναι φυσικό. Βέβαια έχει θέμα και το μεγάλο διάστημα που δεν μαλακιζεσε. Π.χ οταν έχω να την παίξω 1 μέρα χύνω κανονικά. Όταν δεν προλαβαίνω και χύνω μετα από 5 μερές χύνω 2πλασια ποσότητα. Εσένα βρίσκει αφορμή την γκόμενά και χύνει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138582 από Snipers στις 19 Ιανουαρίου 2017, 12:29πμ

Snipers

Εικονίδιο
μέλος από: 7/11/2013
μηνύματα: 89 αποδεκτές 0
Ναι εντάξει και σε εμένα το ίδιο γινόταν όταν ήμουν ελεύθερος και τώρα όποτε τύχει να μαλακιστώ καμιά ώρα.Προχθές έτυχε το απόγευμα να δω τσόντα και έχυσα κανονικά,πήγα κάπου και μετά απο 2 ώρες που βρεθήκαμε ένιωθα πάλι τα υγρά να βγαίνουν και τα ένιωθα επίσης.Και δεν είχαμε κάνει κάτι το σπουδαίο,μια απλή βόλτα πήγαμε και μετά για 2 λεπτά καθόμασταν κάπου και φιλιόμασταν.
Περισσότερες γνώμες;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138592 από underme8 στις 20 Ιανουαρίου 2017, 8:10μμ

underme8

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2015
μηνύματα: 33 αποδεκτές 0
Νομίζω δεν υπάρχει άνδρας που να είχε το συγκεκριμένο πρόβλημα.Είναι οι ορμόνες θαρρώ που ευθύνονται.Όταν προχωρήσετε με την κοπέλα σου σιγά σιγά θα το ξεπεράσεις τελείως.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #138599 από chronus στις 22 Ιανουαρίου 2017, 2:03πμ

chronus

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2016
μηνύματα: 48 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Τα προεκσπερματικά υγρά, τα παράγουν πολλοί άνδρες! Ίσως όχι όλοι και όχι στην ίδια ποσότητα, αλλά το πρόβλημα δεν είναι καθόλου σπάνιο! Για να σε καθησυχάσω, όμως, το φαινόμενο αυτό πολλές φορές κάνει τον κύκλο του και μειώνεται ή σταματά με τον καιρό! Επειδή σου συμβαίνει τώρα, δεν σημαίνει ότι θα σου συμβαίνει και στα επόμενα χρόνια!

Αν φτάσετε με την κοπέλα σου στο σημείο να σου βάλει χέρι μέσα από το εσώρουχο, θα σου πρότεινα να την προειδοποιήσεις ευθέως για το τι θα πιάσει! Μοντέρνοι άνθρωποι είμαστε! Θα καταλάβει! Όταν, λοιπόν, πάει να πλησιάσει το χέρι της στο εσώρουχό σου, σταμάτα την και με ωραίο τρόπο, εξήγησέ της τι είναι τα προεκσπερματικά υγρά, πες της ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν σε σένα και ότι αν θέλει να προχωρήσει, να ξέρει ότι θα τα αιστανθεί στο χέρι της! Κολάκεψέ την κιόλας, για να μην νομίσει ότι έκανε κάτι λάθος! Πες της ότι επειδή περνάς πολύ καλά μαζί της, βγαίνουν τα υγρά! Αν το χειριστείς σωστά, πιστεύω ότι ούτε θα σε κάνει να νιώσεις άσχημα ούτε καν θα αηδιάσει! Μάλιστα, μπορεί να εκπλαγείς από το τι θα κάνει! Υπάρχει περίπτωση, δηλαδή, να βάλει το χέρι της από περιέργεια, μόνο και μόνο για να δει πώς είναι αυτά τα υγρά! Ή μπορεί να βάλει το χέρι της, είτε γιατί είναι κι εκείνη ερεθισμένη και δεν την πειράζει είτε γιατί σε νοιάζεται και θέλει να σου δώσει ευχαρίστηση όπως και να 'χει!

Σκέψου ότι το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες! Όταν οι γυναίκες νιώθουν ηδονή, ο κόλπος τους υγραίνεται! Αν σου πει, λοιπόν, εκείνη, όταν πας να βάλεις το χέρι σου μέσα από το εσώρουχό της, ότι είναι υγρή, τι θα κάνεις; Θα αηδιάσεις και θα σταματήσεις; Όχι βέβαια! Το ίδιο ακριβώς σκέφτονται και οι γυναίκες για τα υγρά των ανδρών!

Όταν, βέβαια, φτάσετε στο σεξ, εκεί είναι που δεν θα ενδιαφέρεται κανένας, ούτε εσύ ούτε εκείνη, αν βγάζεις εσύ προεκσπερματικά κι εκείνη κολπικά υγρά και αν αυτά πέφτουν επάνω σας!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138623 από Snipers στις 25 Ιανουαρίου 2017, 1:57πμ

Snipers

Εικονίδιο
μέλος από: 7/11/2013
μηνύματα: 89 αποδεκτές 0
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πάνω στο θέμα που με προβληματίζει.

Η πρώτη απάντηση είναι πως το πρόβλημα αυτό δεν γίνεται σε κανέναν άντρα και η δεύτερη είναι ότι γίνεται σε όλους, το θέμα όμως είναι τι γίνεται τελικά; Έχω ακούσει για προσπερματικά υγρά και μπλα μπλα μπλα αλλά όχι και σε τέτοια φάση. Μήπως φταίνε η ορμόνες μου; Μήπως επειδή όταν κάνουμε διάφορα με την κοπέλα σκέφτομαι άλλα πράγματα όπως π.χ σέξ και ερεθίζομαι περισσότερο;

Δεν έχω κάνει πολλές φάσεις και σχέσεις στην ζωή μου, ίσως να είναι λίγες αλλά σε μεγάλα χρονικά διαστήματα η μία απο την άλλη και είμαι ακόμα χωρίς κάποιο 'δείκτη' γνώσης στο να συγκεντρώνομαι σε όλο αυτό το θέμα, ίσως επειδή είμαι κάπως 'καινούργιος' σε όλα αυτά.

Τώρα όταν βάλει το χέρι της μέσα στο εσώρουχο μου η κοπέλα μου θα νιώσω σίγουρα πολύ άσχημα και σίγουρα θα νιώσει και εκείνη το ίδιο καθώς θα είμαστε και οι δύο σε μια άβολη κατάσταση. Δεν είναι έμπειρη και η κοπέλα μου, είναι η πρώτης της σχέση και όλα αυτά μπορεί να της είναι καινούργια και μερικά εντελώς άγνωστα. Εδώ ντρέπομαι που γίνεται όλο αυτό και το ξέρω μόνο εγώ και δεν θα ντραπώ όταν βάλει χέρι η ίδια; Αποκλείεται..

Πάντως επειδή με προβληματίζει δυστηχώς πάρα πολύ αυτό το θέμα προσπαθώ όταν είμαστε μαζί να ελέγχω τον εαυτό μου και επίσης να σκέφτομαι άκυρα θέματα για να μην ερεθίζομαι και ίσως να υπάρχει μια ελάχιστη διαφορά αλλά είναι ακόμα εμφανές το πρόβλημα. Όπως όταν νιώθω να βγαίνουν τα υγρά προσπαθώ να μην δίνω πίεση στο πέος μου για να μην βγάζει άλλα υγρά, πιστέυω καταλάβατε τι εννοώ.Αλλά δηστυχώς μικρή η διαφορά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138624 από underme8 στις 25 Ιανουαρίου 2017, 1:56μμ

underme8

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2015
μηνύματα: 33 αποδεκτές 0
Ξεχασα το "μην" στο προηγουμενο σχολιο,συγνωμη για την παραλειψη,εννοω πως νομιζω ολοι οι ανδρες το εχουν παθει αυτο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login