Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες.
Πέμπτη, 18 Απριλίου

με βλεπει σαν φιλη

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #139251 από katerinoualove1 στις 15 Ιουνίου 2017, 1:55μμ

katerinoualove1

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2017
μηνύματα: 21 αποδεκτές 0
γεια σασ, ειμαι κοριτσι 15 χρονον, μου αρσει ενα αγορι απο την ταξη μου. Αυτοσ μου εχει πει οτι καυλονει με τον ποπο μου και κανη σχολια για αυτον και μου στλει μηνιματα τιπου εισουν πολυ σεξη σημερα και μου λεει να του στηλω φοτογραφια. Μου δινει αρκετη σημασια γελαμε, σηζιτουμε και συνχια βλεπει τον ποπο μου. Οταν καθομαι διπλα του καυλονω και δεν μπορω. Του εστιλα σε μινημα τα συνεσθηματα μου αυτοσ δεν ανταποκρηθικε ειπε οτι ειμαι φιλη του εδω και 3 χρονια . Στο σχολειο σηνεχιζει να μου μιλαει χορισ να τρεχει τιποτα. Τησ προαλεσ ανηξα το κινητο τησ φιλισ μου και ειδα οτι τησ εστελε μηνιματα τηπου αν την πιραζει να την χουφτοση.Του προτινα και σεξ αλλα εκινοσ τιποτα.Τα σχολεια εκλισαν και εγω δεν τον βλεπω πια τι να κανω?? help..
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #139259 από Akis2000 στις 15 Ιουνίου 2017, 10:22μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Καταρχάς δεν «απαιτώ» την απόλυτη ωριμότητα σκέψεων και πράξεων στην ηλικία την οποία είστε. Είστε σε μία ηλικία που θεωρώ ότι δικαιολογούνται τα όποια λάθη καθώς μέσα από αυτά πλάθεται ένας χαρακτήρας. Και όσο περισσότερα γίνονται, τόσο περισσότερα μαθαίνει κάποιος. Αρκεί βέβαια τα λάθη αυτά να μην είναι πρώτων ολέθρια που θα στοιχήσουν στο μέλλον και δεύτερον να μην επαναλαμβάνονται που αυτό σημαίνει ότι δεν μαθαίνουμε μέσα από αυτά. Και μετά από αυτό τον πρόλογο θα έρθω στο θέμα σου. Ξέρω ότι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες να ακούσεις είναι ότι το παιδί αυτό δεν αξίζει της προσοχής σου μιας και εσύ ζητάς περισσότερα από όσο είναι σε θέση αυτός να σου δώσει. Εσύ ζητάς από αυτόν συναισθήματα και αυτός εισπράττει καύλες αφού σε κοιτάει περισσότερο στον ποπό σου παρά στα μάτια σου. Επίσης, ακόμα και αυτό δεν το ζητάει μόνο από εσένα, αλλά και από την φίλη σου. Την φίλη σου, όχι κάποια άλλη που αυτό δείχνει κα τον χαρακτήρα του. Λες ότι του πρόσφερες σεξ προκειμένου τι, να τον κερδίσεις; Αν το έκανες γιατί τον βλέπεις και εσύ ως κάτι που σου προκαλεί μόνο καύλες, τότε οκ, προχώρα. Αν όμως ζητάς όντως κάτι παραπάνω όπως συναίσθημα, τότε κάνεις λάθος να προσπαθείς να τον κερδίσεις με αυτόν τον τρόπο. Κάποια στιγμή θα πληγωθείς πάρα πολύ από αυτό το άτομο. Για μένα προσπάθησε να ξεκολλήσεις και πάνε για άλλα. Είμαι σίγουρος ότι κάποιος εκεί γύρο θα είναι σε θέση να σου προσφέρει πολλά περισσότερα. Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο καλή μου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139750 από lida στις 17 Αυγούστου 2017, 6:22μμ

lida

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/8/2017
μηνύματα: 428 αποδεκτές 0
Δεν συμφωνω που κακοχαρακτηριζει το αγορι. Ισα ισα είναι ειλικρινης και της λεει ότι τη βλεπει φιλικα ενώ θα μπορουσε να την εκμεταλευτει πολύ ευκολα. Μοιαζει με τη δικη μου περιπτωση με ένα αγορι που είμασταν μαζι από μικρα και οι γονεις μας ηταν φιλοι. Τον ερωτευτηκα και καποια μερα του ειπα τα αισθηματα μου γιαυτον και μου ειπε ότι μεβλέπει σαν φιλη. Όμως δεν τοβαλα κατω και τελικα τον καταφερα και τωρα είναι το αγορι μου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139767 από Akis2000 στις 21 Αυγούστου 2017, 6:57μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Lida θα συμφωνήσω μαζί σου, ίσως να ήμουν περισσότερο από όσο έπρεπε επικριτικός απέναντι στο συγκεκριμένο αγόρι παραβλέποντας το ότι ενώ δεν του είναι και τόσο αδιάφορη ως κοπέλα η Κατερινούλα, ωστόσο είχε την ειλικρίνεια να της πει ότι την βλέπει ως φίλη ενώ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τα συναισθήματά που τρέφει για αυτόν και να την ρίξει στο κρεβάτι. Η αλήθεια είναι ότι επικεντρώθηκα λίγο στη Κατερίνα λέγοντας ότι ίσως δεν αξίζει να συνεχίζει να απευθύνετε κάπου όπου τα συναισθήματά της δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Μπράβο σου που στην δική σου περίπτωση δεν το έβαλες κάτω και κατάφερες να τον κερδίσεις με την επιμονή σου και τώρα να είστε μαζί, ωστόσο όμως όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες. Και σίγουρα δεν είναι ίδια και αυτή που μας περιγράφει η φίλη Κατερίνα. Δεν ξέρω πόσο αξίζει να είμαστε μαζί με κάποιον που θα τον έχουμε ρίξει μόνο και μόνο επειδή θα του έχουμε δοθεί. Είμαι της άποψης ότι πρώτα ερωτευόμαστε κάποιον όσο κεραυνοβόλο και αν είναι αυτό και μετά φτάνουμε στο κρεβάτι. Δεν είμαι κανένας πουριτανός αλλά όχι και να του προτείνουμε και κρεβάτι προκειμένου να είμαστε και μαζί.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139768 από lida στις 21 Αυγούστου 2017, 8:22μμ

lida

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/8/2017
μηνύματα: 428 αποδεκτές 0
Έγραψε:(Akis2000@21 Αυγούστου 2017)
Είμαι της άποψης ότι πρώτα ερωτευόμαστε κάποιον όσο κεραυνοβόλο και αν είναι αυτό και μετά φτάνουμε στο κρεβάτι.

Με συγχωρεις αυτο γινεται στα μυθυστορηματα αλλα νομιζω οτι στην πραγματικη ζωη αυτο δεν ειναι ο κανονας. Τα πιο πολλα ζευγαρια αρχιζουν τη σχεση τους με σκοπο το πηδημα και στην πορεια ερωτεύονται και αγαπιονται. Άλλες σχεσεις γινονται από πεισμα ή ακομα από ένα στιχημα και μετα ειδαν οτι νιωθουν κατι ο ενας για τον αλλον. Όταν πιο πανω εγραψα οτι ερωτευτηκα ενοουσα οτι απλα μου αρεσε και το εβαλα πεισμα να τον κατακτησω όμως από τοτε κολησα μαζι του και τον εχω ερωτευτεί.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login