Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ζουγανέλης να εκτελεί Ζαγοραίο στο "Πάρτε κύριε λαχεία"
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

bi παρτούζα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #139359 από pgio στις 22 Ιουνίου 2017, 9:59μμ

pgio

Εικονίδιο
μέλος από: 22/6/2017
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι 25χρ. και με την κοπέλα μου αποφασίσαμε να πάρουμε μέρος σε ένα αμφί-σεξουαλικό όργιο. Περάσαμε τέλεια και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου διότι ήταν και η πρώτη φορά που έκανα σεξ με άτομα του ίδιου φύλλου. Αλλά και η κοπέλα μου πέρασε πολύ ωραία όπως λέει. Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο; Είχα ερεθιστεί απίστευτα να βλέπω την κοπέλα μου με άλλες γυναίκες και άλλους άντρες αλλά πιο πολύ το ότι με έβλεπε να κάνω σεξ με άντρα. Είναι φυσιολογικό;;;
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #139361 από panagiotis97 στις 23 Ιουνίου 2017, 1:28πμ

panagiotis97

Εικονίδιο
μέλος από: 27/3/2012
μηνύματα: 254 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Φυσιολογικότατο είναι. Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι περίπλοκη και συχνά μας ερεθίζουν αντισυμβατικά πράγματα. Εγώ μέχρι τρίο έχω κάνει με ένα παιδί και μια κοπέλα και ήταν τρομερή εμπειρία.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139378 από Akis2000 στις 24 Ιουνίου 2017, 1:46μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ αν και πολύ θα το ήθελα. Σχέση έχω κάνει μόνο με γυναίκες, ωστόσο πάντα με εξιτάριζε η θέα και ενός γυμνού αντρικού σώματος (πάντα πληρώντας τις απαιτούμενες σύμφωνα με μένα αισθητικές προϋποθέσεις). Στο μυαλό μου έχω φανταστεί πολλές φορές πως θα ήταν να έκανα σεξ με έναν άντρα αλλά λίγο η κοπέλα μου που είναι αρκετά συντηρητική σε αυτό, λίγο τα ταμπού της κοινωνίας μου δημιουργούν ανασφάλειες και ενδοιασμούς ως προς πραγματοποίηση μίας τέτοιας φαντασίας. Από την άλλη είναι και το ότι κάθε φορά που θα τύχει να κάνω παιχνίδι με άντρα διαδικτυακά, αμέσως μετά την κορύφωση ξενερώνω αφάνταστα μέχρι την επόμενη φορά που θα ξανά φουντώσω για παρόμοια φάση. Όλο αυτό με κάνει να φοβάμαι να κάνω κάτι καθώς σκέφτομαι ότι μετά δεν θα έχει γυρισμό. Πολλές φορές σκέφτομαι για ψυχολογικούς λόγους πως ένα τρίο ανάμεσα σε 2 άντρες και μία γυναίκα να μου δημιουργούσε το ανάλογο άλλοθι καθώς ξέρω ότι πάνω στο πάθος όλες οι αναστολές επιτρέπονται, μιας και έχω αποδεχτεί ότι μου αρέσει κάτι τέτοιο.

Για να κλείσω με το ερώτημά σου, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό αυτό που περνάς εφόσον ευχαριστεί και τους δυο σας. Το πρόβλημα θα ήταν εάν και εφόσον ένας από τους δύο σας ξενέρωνε ή ερχόταν σε δύσκολη θέση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139391 από Nick2555 στις 26 Ιουνίου 2017, 1:25πμ

Nick2555

banned
μέλος από: 26/6/2017
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Κοιτα φίλε ήμασταν διακοπές εγω και ένας φίλος μου που γνωριζόμαστε απο το δημοτικό και θεωρούμε ο ένας τον αλλο αδερφο. Σε ενα κλαμπ γνωρίσαμε ενα κοριτσι που ήθελε να παμε και οι τρεις μαζι στο ξενοδοχείο που μέναμε. Αρχίσαμε να κάνουμε σεξ αρχικά και οι δυο με την κοπέλα καλύπτοντας τις διάφορες τρύπες της. Στη συνεχεια μας ειπε να φιλήσουμε ο ένας τον αλλον και να μην ήμασταν ξενερωτοι . Αρχικά αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και στη συνεχεια συνεχίσαμε σε στοματικό σεξ που είχε ενταχθεί στην όλη πράξη . Μετα απο ώρα μας παρότρυνε αφου φτάσαμε ως εδω να κάνουμε πρωκτικό σεξ. Εμείς πάνω στην καυλα το καναμε μπαίνοντας ο ένας στον αλλο. Κατα την εξπαρματωση ο φιλοσ Μου στέκονταν όρθιος και τα έριχνε στη κοπέλα και σε εμενα και μετα εγω σε αυτόν και την κοπέλα . Η φιλια μας έμεινε ανεπηρέαστη . Απο τοτε καμια φορά οταν είμαστε μόνοι και βαριόμαστε κάνουμε κανενα σεξακι. Δεν είμαστε γκει απλα το κάνουμε μονο μεταξύ μας γιατι μας αρεσει η όλη φαση . Όποτε μια χαρα φυσιολογικό ειναι και σου παροτρύνω να το κανεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login