Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Να φοβάσαι τα πισινά του γαϊδάρου και τα μπροστινά του καλογέρου.
Τετάρτη, 24 Απριλίου

Σοβαρό πρόβλημα με αυνανισμό

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #139395 από Jokelly στις 26 Ιουνίου 2017, 1:08μμ

Jokelly

Εικονίδιο
μέλος από: 26/6/2017
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Γεια σας! Θα ήθελα να σας μιλήσω για ένα μου πρόβλημα. Είμαι 16 δεν έχω επιχειρήσει πολλές φορές να αυνανιστω αλλά όταν το κάνω δεν νιώθω τίποτα δεν βρίσκω την κλειτορίδα και αν βάλω δάχτυλο μόνο τσούξιμο νιωθω και όχι κάποια ηδονή ούτε έρχομαι σε οργασμό....Όμως όταν αγκαλιάζω το αγόρι μου νιώθω μια αίσθηση έντονη σαν να θέλω να κάνω εκείνη τη στιγμή σεξ μαζί του (είμαστε και οι δύο παρθένοι) Και βλέπω στο εσώρουχο μου κάτι ασπρο-διαφανα υγρά τι είναι αυτά? Είναι απλά κολπικά υγρά που έχουμε κάποιες μέρες του κύκλου? Επίσης γυρνάω στην αρχική απορία γιατί δεν νιώθω τίποτα με τον αυνανισμό και με μια αγκαλιά απλώς νιώθω? Δώστε μου αν έχετε την καλοσύνη μερικα τιπς για τέλεια αίσθηση στον αυνανισμό....
Ευχαριστώ προκαταβολικά! Δίνω αποδεκτή σε όποιον με καλύψει πλήρως.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139407 από Nicolas στις 28 Ιουνίου 2017, 1:19μμ

Nicolas

Εικονίδιο
μέλος από: 26/4/2007
μηνύματα: 53 αποδεκτές 0
Ερεθιζεσαι απο το αγορι σου αλλα οχι μονη σου. Δεν ειναι δα και τοσο περιεργο. Ολες η γυναικες στο θεμα σεξ ειναι καθαρα εγκεφαλικες αρα αν δεν πλασσεις στο μυαλο σου μια εικονα που να σε εξιταρει τοτε οτι και να κανεις δεν θα νοιωθεις ευχαριστηση.

Οταν αυνανιζεσαι πιθανον να χρειαζεται να σκεφτεσαι κατι που εκανες με το αγορι σου η τι θα ηθελες να σου κανει. Θα μπορουσες ενδεχομενως να δεις καποιο πορνο στο ιντερνετ.

Οσο για αισθηση για τον αυνανισμο, μια πρωην μου ελεγε εχει πολυ δυνατους οργασμους οταν αυνανιζεται με ηλετρικη οδοντοβουρτσα η με το νερο στο ντουζ. Ακομα καλυτερα παντως ειναι αν την ωρα που το κανεις με το αγορι σου, τριβεις την κλειτοριδα σου η χρησιμοποιεις καποιο αλλο βοηθημα (ηλ. οδοντροβουρτσα, καποιον μικρο δονητη κτλ.)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login