Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ο Ρακιντζής δημοφιλής.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

πρωτη φορα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #139499 από katerinoualove1 στις 18 Ιουλίου 2017, 10:28πμ

katerinoualove1

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2017
μηνύματα: 21 αποδεκτές 0
gia sas eimai 15 xronon. Thelo na proxoriso me to agori mou, eimai parthena kai den xero pos na tou po kai pos na rotiso an exi pai kai me alles. Akomi, me anisixi an tha poneso kai pos tha nioso. Episis tha ithela na rotiso an to profilaktiko prostateui 100% mia anepithimiti eggimosini , ta antisilipitika mporo na ta paro mono mia fora an den exo sexoualikes epafes meta , to xapi tis epomenis meras monon 3 fores mporo na to paro se oloi mou tin zoi? to profilaktiko prepei na sinodeute kai me allon meso antisilicis?
to xero kapioi tha pite eimai mikri alla .. sas parakalo liste mou tis apories mou.. euxaristo
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139502 από agapi22 στις 18 Ιουλίου 2017, 7:30μμ

agapi22

Εικονίδιο
μέλος από: 17/2/2017
μηνύματα: 38 αποδεκτές 0
Το οτι εισαι μικρή για κατι τετοιο χαιρομαι τουλαχιστον που το καταλαβαινεις και απο μονη σου. Υπαρχουν πολλοι που λενε "αφου αισθάνθηκες έτοιμη καντο" αλλα δεν αισθανεσαι πραγματικα έτοιμη. Νομιζεις οτι αισθανεσαι. Και ειμαι κατι παραπάνω απο σιγουρη οτι θα το μετανιωσεις(αν οχι τωρα. Σε λιγα χρονάκια) που το εκανες τοσο μικρή χωρις το 100% της θέλησης σου. Οποτε θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς πιο υπεύθυνα. Παρόλα αυτα θα σου απαντησω. Τι εννοεις δεν ξερεις πως να του το πεις; 15 εισαι δεν εισαι 20 για να ηταν πιο δυσκολο να του πεις οτι εισαι παρθένα. Ειναι κατι παραπάνω απο επόμενο να εισαι παρθένα στα 15 σου. Ημαρτον. Απλα πες του οτι δεν το εχεις ξανακανει και ρωτα αμεσως αν αυτος εχει ξανακανει σεξ ή ειναι ξαι αυτού η πρωτη του φορα. Όσον αφορα τον πόνο εννοειται οτι θα υπάρξει πονος. Και τωρα ειναι αναλογα τον ανθρωπο. Αλλες πονάνε πολυ που δεν μπορούν να το αντέξουν αλλες ελάχιστα αλλες αρκετα. Μια στιγμη ειναι θα την αντεξεις. Οσο για το τι θα νιωςεις.. η πρωτη φορα δεν θα σου ειναι και πολυ ευχάριστη. Με τον καιρο θα νιωθεις περισσοτερο στο σεξ. Το προφυλακτικό επισης δεν προστατεύει 100% γιατι μπορει να σπάσει. Που δεν ειναι τοσο ευκολο να συμβει. Εχουν σχεδιαστεί ετσι ώστε να μην σπάνε, απλα αν δεν το τοποθετήσετε με ηρεμια και προσοχή ολα ειναι πιθανά. Μην αρχιζεις να το πιανεις με τα νυχια σου για παραδειγμα. Αντισυλληπτικά δεν χρειαζεται να παιρνεις. Και το χάπι της επόμενης μέρας θα το παρεις μονο εάν εισαι σιγουρη οτι τελειωσε μεσα σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139507 από Alice3maria στις 18 Ιουλίου 2017, 10:11μμ

Alice3maria

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/7/2017
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Λοιπον δεν σε λέω μικρή... Πιστευω οτι αν αγαπάς τον συντροφο σου και θες να του δωσεις κατι τόσο πολύτιμο δέχομαι την απόφαση σ.... Τωρα να μείνεις έγκυος είναι σχετικα δύσκολο έχει σχέση να βρίσκεσαι στις γόνιμες μέρες σ (αν εχεις σταθερή περίοδο φυσικά)... Θέλω να ρωτήσω αν το αγόρι σ είναι παρθένος κ αν οχι αν είναι καθαρός γτ τα αφροδίσια αν τα κολλήσεις τα παντρεύεται και είναι πολυ κακό αυτό.... Αντισύλληψη δεν χρειαζεται να πάρεις γτ αυτά που θα σ φέρουν(να παχυνεις να εχεις συνέχεια περίοδο ναυτία εμετός ζαλάδες) δεν αξίζουν πίστεψε με και επίσης είναι και ακριβά στην τσέπη κάθε μήνα... Το χάπι λέγεται χάπι βιασμού για κάποιο λογο είναι πολυ επικίνδυνο και δεν θα πρεπει να γίνει καραμέλα γιατι το ποσοστό να μείνεις στείρα στο μέλλον είναι πολυ μεγάλο... Σε πολύ ειδικές περιπτωσεις... Τελευταια τα προφυλακτικά είναι καλα αλλα πάρτε απο εταιρία(π. Χ. Duo) και να μην είναι λιωμένα η να έχουν εκτεθεί στον ήλιο... Τωρα εγω δεν επέτρεψα σε κανέναν να μ πάρει την παρθενία μ ουτε στον τοτε εραστη μου... Το κάνα μονη μ και ετσουξε λίγο αλλα πιστεύω οτι καλυτερα να το κανεις μονη σου(όταν αυτό ευχάριστος σαι παρα με το αγόρι) ουτε αίμα μετα μαζί του ουτε πόνος... Αλλα με βαση απόλαυσης εμείς πάμε ελεύθερα... Ξέρω ομως την ωριμότητα και τον εμπιστευομααι.. Είναι πιο απολαυστικο... Αλλα ξέρω οτι ο άλλος είναι καθαρός αλλιως δεν έχει... Καλη διασκεδαση
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139514 από katerinoualove1 στις 19 Ιουλίου 2017, 3:47μμ

katerinoualove1

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2017
μηνύματα: 21 αποδεκτές 0
@Alice3maria @agapi22 euxaristo gia tis apantisis sas. tha i thela na rotiso akomi kati an to profilaktiko spasi i kati den pai kala meta ti kanoume? kai pos tha xero oti teliose mesa mou? pos to ekanes moni su? diladi na xrisimopioisoume mono profilaktiko eimaste kalimeeni? euxaristo..
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #139519 από agapi22 στις 19 Ιουλίου 2017, 8:51μμ

agapi22

Εικονίδιο
μέλος από: 17/2/2017
μηνύματα: 38 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Αν σπάσει το προφυλακτικό και τελειωσει μεσα σου θα παρεις το χάπι τξς επόμενης μέρας. Το καταλαβαινεις οταν τελειωνει μεσα σου. Οταν βγει τρέχει σπερμα. Και το καταλαβαινει και ο ίδιος εννοειται. Θα σ το πει. Και δεν χρειαζεται να σπασεις την παρθενια μονη σου.
Με το προφυλακτικό ναι ειστε καλυμμένοι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139526 από starboy στις 19 Ιουλίου 2017, 10:26μμ

starboy

μέλος από: 15/6/2017
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Εισαι πολυ μικρη για να χασεις την παρθενια σου,ελεος ναμην το κανεις,δηλαδη στα 18 με ποσους θα πας;Καλη μας φιλη κατερινα να περιμενεις μετα τα 18,εξαλλου οι γυναικιες ορμες δεν ειναι και πολυ εντονες βολεψου μονη σου τωρα αμα εχεις ορμες ντε και καλα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login